Προς το περιεχόμενο

Πάω φαντάρος!!!

Mirodin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως όλων τον αντρών...ήρθε και η σειρά μου να πάω φαντάρος.Στις 14 Αυγούστου λοιπόν...με στέλνουν θήβα.Αυτό που θέλω να ρωτήσω από εσάς είναι αν έχετε καμια συμβουλή να μου δώσετε,ώστε να περάσω ευχάριστα(ευχάριστα δύσκολα..αλλα όσο το δυνατόν καλύτερα)κατά τι διαμονή μου σαν φαντάρος.Εσείς περάσατε ωραία σαν φαντάροι??Θέλω να ρωτήσω επίσης αν πάει και κανεις από εσάς φαντάρος στη θήβα η αν ήταν κανεις σας φαντάρος εκεί ώστε να μου πείτε αν είναι ωραίο το μέρος η όχι.θα μου πείτε κάτσε ρε φιλε θα πας και θα τα μάθεις όλα αυτά..αλλα πιστεύω όσο πιο πολλά ξέρω τόσο το καλύτερο.

Ευχαριστώ:-D

Δημοσ.

- Mωρομαντηλα στο στρατο θα χρειαστεις μωρομαντηλα πολλα μωροντηλα.

- Επισης οτι κινειται το χαιρεταμε και οτι ειναι σταθερο το βαφουμε.

- Παιξτο και λιγο στα @@ σου και θα περασεις ζαχαρη.

Μπες και στο οmhroi.gr να βρεις πραγματα για τη Θηβα.

Δημοσ.

μην περιμένεις ο στρατός να προσαρμοστεί σε εσένα αλλά εσύ σε αυτόν! κάντο και θα περάσεις ζάχαρη!

αντε και καλός πολίτης.

Δημοσ.

Στο στρατό θα διαπιστώσεις ότι είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας. Και εκεί πχ θα έχεις προβληματισμούς, και όπως και ο prisonbreakfan εδώ, όλο και κάποιος θα βρεθεί να σου δηλώσει πόσο τον νοιάζουν οι προβληματισμοί σου...

Τώρα δεν ξέρω αν έπρεπε να ποστάρεις στο "χακί τόπικ", αλλά μια και ρωτας περί Θήβας, να πω χωρίς να έχω βρεθεί εκεί, ότι =πυροβολικό=αγγαρειομάχοι. Οπότε έσω έτοιμος από τώρα για πολύ πήξιμο κατά τη διάρκεια της θητείας. Κατά τ' άλλα, αφού προσωπικά δεν έχω κάτι να πω περί Θήβας, απλά θα σου πω κοίτα να μην πάρεις πολύ στα σοβαρά όσα ευτράπελα συναντήσεις στο στρατό, παρ' το απόφαση ότι ένας χρόνος είναι θα περάσει (και θα περάσει κυρίως "ανούσια'"...), και κάνε αυτό που λες : Φέρσου ανάλογα όπως τα βρεις τα πράγματα. Μεγαλοθυμία θέλει, να βρεις άτομα να έχεις να κάνεις χαβαλέ για να περνάει η ώρα, και τσούκου-τσούκου θα περάσει....

Δημοσ. · Κρυμμένο από Hal9000, 15 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Hal9000, 15 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
στα αρχιδια μας...

Ομοίως....

Δημοσ.
Όπως όλων τον αντρών...ήρθε και η σειρά μου να πάω φαντάρος.Στις 14 Αυγούστου λοιπόν...με στέλνουν θήβα.Αυτό που θέλω να ρωτήσω από εσάς είναι αν έχετε καμια συμβουλή να μου δώσετε,ώστε να περάσω ευχάριστα(ευχάριστα δύσκολα..αλλα όσο το δυνατόν καλύτερα)κατά τι διαμονή μου σαν φαντάρος.Εσείς περάσατε ωραία σαν φαντάροι??Θέλω να ρωτήσω επίσης αν πάει και κανεις από εσάς φαντάρος στη θήβα η αν ήταν κανεις σας φαντάρος εκεί ώστε να μου πείτε αν είναι ωραίο το μέρος η όχι.θα μου πείτε κάτσε ρε φιλε θα πας και θα τα μάθεις όλα αυτά..αλλα πιστεύω όσο πιο πολλά ξέρω τόσο το καλύτερο.

καλα να περνας φιλος...θα πηξεις στα μπουτια σου τυρι και στα βυζια σου φετα :-D

αντε και καλος πολιτης ρε

στα αρχιδια μας...

Από το ποστ σου και μόνο φένεται και η ηλικία σου άντρακλα μου....(τρόπος του λέγειν)

Δημοσ.

Και εγω Θηβα παρουσιαζομαι ιδια σειρα με εσενα φιλε, αλλα δεν ειμαι στο ΠΒ. Ειμαι στο ΕΠ (ερευνας πληροφορικης) και απλως κανουμε εκπαιδευση εκει κ μετα συνεχιζουμε στο σωμα αν επιλεγουμε, αλλιως αν αποριφθουμε μας στελνουν Διαβιβασεις.

Για Θηβα εχω ακουσει οτι ειναι καλα σαν κεντρο εκπαιδευσης, οποτε μην ανησυχεις ιδιαιτερα για τον πρωτο μηνα της εκπαιδευσης. Μετα δε ξερω τι παιζει στο πυροβολικο..

Στο thiteia.gr εχει ορισμενες καλες πληροφοριες ριξτου μια ματια θα σου λυσει διαφορες αποριες.

Δημοσ.

Ακου να δεις ποντικαρά, αρούρη, να τα ξεχάσεις αυτά που ξέρεις, insomnia, ινερνετ, sms, κλπ. Και να πάψεις τα "μαμαδίστικα". Πας να υπήρετήσεις την πατρίδα, δεν πας διακοπές. Το κατάλαβες; Από την ώρα που θα μπεις ξέχασε τον κόσμο που ήξερες. Εκεί δεν τρέχουμε απλώς, πετάμε χαμηλά! Και κοίτα μην αρχίσεις να μυξοκλαίς θα σου πιουν το αίμα με το μπουρί της σόμπας.

ΥΓ. Μη ψαρώνεις, καλά θα περάσεις αρκεί να μη θέλεις υπερβολές. Τώρα ο στρατός είναι κολλέγιο. Άντε καλή θητεία, αλλά είπαμε συνηδειτοποίησε ότι μπαίνει σε μια άλλη φάση για λίγο καιρό.

Από το ποστ σου και μόνο φένεται και η ηλικία σου άντρακλα μου....(τρόπος του λέγειν)

sorry φιλε αλλα δημοσιο φορουμ ειμαστε ο καθενας εχει τη δικη του γνωμη και αποψη..συγνωμη αν εθιξα καποιον...απλα ειναι φυσικο ο καθενας να εχει διαφορετικη γνωμη απο καπιον αλλον....και στο κατω κατω ρε γαμω το χριστο και γαμω τη παναγια σου τι θες?που κακο χρονο να εχεις....γαμημενη ψολοαρπακτρα που μου κανεις και παρατηρηση...φερε το κωλαρι της οικοκεγιας σου να σου πω εγω ποιος ειναι αντρας...

σ'ενα δημόσιο forum

επικοινωνούν με τo πάνω κεφάλι

το άλλο είναι για αλλού

ελπίζω να στο πει και ο Luci

.

Οι μοντς έχουν δικαίωμα να κάνουν μπαν μόνο ; Ή μήπως μπορούν να ευνουχίζουν κι όλας ; Ή μήπως πρέπει να το ρωτήσω στο Insomnia Site - Forum ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...