peorambo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Καλησπερα παιδες.Προσφατα ειχα ενα προβλημα με το msn.Χωρις να ειμαι online εστελνε διαφορα links σε επαφες που ειχα στο msn.Αφου εκανα format ειπα να βαλω το panda.Ειναι υπερβολικα βαρυ ομως και ας εχω τετραπυρηνο και 4gb μνημη στα 1066.Θα ηθελα να μου προτινετε καπιο antivirus απο το οποιο να ειστε ευχαριστημενοι και αν ειναι να το παρω γνησιο ή να το κατεβασω απο ιντερνετ. Ευχαριστω
100 010 00 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Ψιτ? μεταξυ μας.... κανα search εκανες στο site πριν ποσταρεις? (πουλ, pars, par>>>>>> λουκετο λεμε)
ΤΙΤΑΝΑΣ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Συγνώμη ρε παιδιά δεν ξέρω που να ρωτήσω. Χρησιμοποιώ mozilla και εδώ και λίγο καιρό μου ανοίγουν κάποια παράθυρα οπως:http://fp.pc-on-internet.com gr.celldorado.com/. Σκανάρω με antivirus Nod32 αλλά και με superantispaware αλλά τίποτα πάλι. Ξέρει κάποιος κάτι?
Loser Geek Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δοκιμασε Ad-aware ή Spybot Για καποιο λογο, τα 'κανονικα' antivirus δειχνουν ανισχυρα απεναντι σε trojans και browser hijacks
-WISE- Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Συγνώμη ρε παιδιά δεν ξέρω που να ρωτήσω. Χρησιμοποιώ mozilla και εδώ και λίγο καιρό μου ανοίγουν κάποια παράθυρα οπως:http://fp.pc-on-internet.comgr.celldorado.com/. Σκανάρω με antivirus Nod32 αλλά και με superantispaware αλλά τίποτα πάλι. Ξέρει κάποιος κάτι? εχω ακριβως το ιδιο προβλημα..και με τα προγραμματα που λεει geek δεν σταματησε να βγαινει.υπαρχει περιπτωση να ειναι καποιο spyware εγκατεστημενο σαν προγραμμα στο πισι?που να μπορεις να το βρεις πχ στην προσθαφεραιση προγραμματων?
nk_surfer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Καλησπερα παιδες.Προσφατα ειχα ενα προβλημα με το msn.Χωρις να ειμαι online εστελνε διαφορα links σε επαφες που ειχα στο msn.Αφου εκανα format ειπα να βαλω το panda.Ειναι υπερβολικα βαρυ ομως και ας εχω τετραπυρηνο και 4gb μνημη στα 1066.Θα ηθελα να μου προτινετε καπιο antivirus απο το οποιο να ειστε ευχαριστημενοι και αν ειναι να το παρω γνησιο ή να το κατεβασω απο ιντερνετ. Ευχαριστω Εγώ πάντως που τώρα έχω το Panda Internet Security 2008, με επεξεργαστή με τους μισούς πυρήνες από τον δικό σου, και μισή μνήμη από τη δικιά σου στη μισή συχνότητα κιόλας(2GB στα 533), δεν θα έλεγα ότι είναι υπερβολικά βαρύ. Έχει φυσικά διαφορά σε σχέση με το να μην είχε antivirus εγκατεστημένο στο PC, αλλά όχι τίποτα τρελλά πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.