Προς το περιεχόμενο

5 fans and 45C...

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας!

εχουμε και λεμε... εχω Ρ4 στα 2.8 northwood, μητρικη msi ms 6585 και καρτα γραφικων msi 7600GT με παθητικη ψυξη.

Εχω πεντε ανεμηστηρες μεσα εναν μπροστα απο τον σκληρο (να βαζει αερα) και δυο πισω κατω απο το τροφοδοτικο (να βγαζουν) οκταρηδες. Οι αλλοι δυο ειναι δωδεκαρηδες με δικια μου παντετα (το κουτι δεν ειχε τετοια προβλεψη) στο πλαι να φυσανε κατω και απο πανω αντοιστιχα απο την καρτα γραφικων...

Οι θερμοκρασιες ειναι αυτες... σε αναμονη επεξεργαστης 39-40, μητρικη 39-40 και η καρτα 57 και η διοδος 61-62

σε φουλ χρηση (παιχνιδια και ο επεξεργασης στο φουλ!) με την παραπανω σειρα αντοιστιχα: 48-53, 42-45 και 65-67 / 71-73

Οι παραπανω θερμοκρασιες ειναι καλες ή ειναι πολυ υψηλες?? περισσοτερο τον επεξεργαστη νοιαζομαι που νομιζω οτι ειναι πολλοι 55 που παει (σπανια) ο οποιος εχει την ψυχτρα της μαμας του... λετε να θελει αλλαγη με κανεναν αλλο????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες (τουλάχιστον για τον P4), ειδικά γι αυτή την εποχή.

γιατι τα αλλα δεν ειναι μια χαρα??? (το ξερω οτι ενδιαφερομουν για τον επεξεργαστη περισσοτερο αλλα και για τα αλλα)

EDIT: ευχαριστω πολυ για τις συντομες απαντησεις σας!!!! και εγω που νομιζα οτι θα τον καψω τον καημενο τον υπολογιστη...

γιατι τα αλλα δεν ειναι μια χαρα??? (το ξερω οτι ενδιαφερομουν για τον επεξεργαστη περισσοτερο αλλα και για τα αλλα)

όλες μια χαρά είναι...

• Moderators

Οντως δε βλεπω καπου προβλημα...

Σιγα μη τον καψεις, εχει μεριμνησει η μαμα Intel.

Αμα φτασει τους 90 κλεινει μονος του...

Μπα δεν μασαει..λιγοι ειναι μη σου πω κιολας με την μαμα ψυκτρα.(τι να πει ο δικος μου που ειναι και prescot?)

δηλαδη ποσο παει ενας prescot??? (απο περιεργεια...)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Οταν λες δίοδο τι εννοεις?σε νεκρό σημείο 70 κελσιου ?

CPU k GPU δικαιο0λογούνται.

οχι...70 πηγαινει η διοδος σε σχεδον φουλ κατασταση (crysis και ετσι...) και οταν λεω διοδος εννοω αυτο 99235415re1.th.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...