TRIPIOS Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 το facebook γινεται πιο πλατύ και με διαχωρισμο τον applications απο την κεντρικη σελιδα του χρηστη επιτελους γιατι ανοιγεις μια γκομενα που χει κανει add οτι application υπαρχει και κολαει ολο το συμπαν δείτε το εδω πριν βγει και επισημα http://www.new.facebook.com
opts Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Sorry αλλά επιτρέπεται να πω ότι δεν μου άρεσε ούτε μου αρέσει το facebook, myspace και όλα τα σχετικά ?
antonisid Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Sorry αλλά επιτρέπεται να πω ότι δεν μου άρεσε ούτε μου αρέσει το facebook, myspace και όλα τα σχετικά ? Επιτρέπεται αλλά δεν έχει καμμιά σχέση με αυτό που λέει ο TRIPIOS.Αρέσει σε εκκατομύρια κόσμο..Είναι πχ σα ν'ανοξει κάποιος topic για ένα νέο addon για τον firefox κι εσύ να πεις ότι προτιμάς να σερφάρεις με internet explorer
opts Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Επιτρέπεται αλλά δεν έχει καμμιά σχέση με αυτό που λέει ο TRIPIOS.Αρέσει σε εκκατομύρια κόσμο..Είναι πχ σα ν'ανοξει κάποιος topic για ένα νέο addon για τον firefox κι εσύ να πεις ότι προτιμάς να σερφάρεις με internet explorer Οντως στο topic με τον firefox θα έλεγα ότι προτιμάω Opera Το ότι αρέσει σε 1.000.000ρια κόσμο δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρέσει στα υπόλοιπα 1.000.000μυρια που δεν ασχολούνται μαζί του καθόλου ή δεν τους αρέσει καθόλου Παραδέχομαι όμως ότι είμαι offtopic, απλά το έχω βαρεθεί το "βιβλίο της μάπας (facebook)"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.