Προς το περιεχόμενο

διαφημισεις στα αστικα λεωφορεια!

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΛΛΗΝΕΣ(!!!), ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ (!!!). Μην απαντάτε ποτέ στα μηνύματα της σατανοκίνητης Φραντσέσκα Σαντ, γιατί είναι ένα ανθρωπόμορφο κτήνος που στοχεύει στη διανοητική αλλοτρίωση σας. Ποτέ μην αγοράσετε τη σοκολάτα που έχει για άβαταρ της.

Λετζένταρυ το σάητ!

Δημοσ.

Ντοκουμέντα κυρίες και κύριοι!

Οι οδηγοί που οδηγούν τα λεωφορεία φορείς των διαφημίσεων όπως μάθαμε υποφέρουν και κουράζονται περισσότερο από το κανονικό όταν οδηγούν όχημα με διαφημίσεις[...]

Τι κάνεις ΕΣΥ για να σταματήσει αυτή η συμφορά που μας βρήκε?Δέχεσαι διαφημίσεις πανάκριβων παπουτσιών πάνω στα λεωφορεία με τα οποία μετακινήσε εσύ,το παιδί σου,η γκόμενα σου?Σήμερα τα παπούτσια,αύριο τα γκούτσι και τα αρμάνι και στο μέλλον ποιος ξέρει τι...Ξέρεις πόσο κάνει μια toblerone?Δεν ξέρεις?Το μόνο σίγουρο είναι ότι η τιμή της είναι απαγορευτική συναρτήσει του βασικού μισθού.Φορώντας επώνυμα ρούχα,δεν γίνεσαι αυτομάτως κινητή διαφήμιση?ΟΧΙ,ένα σηματάκι είναι απλά.Στα λεωφορεία είναι το πρόβλημα.

Λαέ ξύπνα,τα κομμούνια θα μας φάνε.

Δημοσ.

εγω ενα ξερω, οτι πολλα λεωφορεια δεν εχουν a/c και χαρις τις διαφημισεις εχει λιγο σκια μεσα στο λεωφορειο το καλοκαιρι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Για τις διαφημίσεις στα λεωφορεία και εγώ βρίζω όταν τα βλέπω!

Για το site όμως αυτό ένα έχω να πω: ΚΡΙΜΑ! Να κάνουμε έρανο αν θέλετε για τα λεφτά των ψυχολόγων-ψυχιάτρων!

B)

Δημοσ.

να βαζουν διαφημισεις τι σας ενοχλει?

ΟΜΩς αφου εχουν κερδος απο τις διαφημησεις Να μειωθουν και τα εισητηρια

• Super Moderators
Δημοσ.
να βαζουν διαφημισεις τι σας ενοχλει?

Προσωπικά με ενοχλεί όταν καλύπτουν και τα παράθυρα και αναγκάζεσαι να βλέπεις εξω μέσα από ...τρυπίτσες!

B)

Δημοσ.

Στους ελληνικούς δρόμους, όπως και στην ελληνική TV, το καλύτερο κομμάτι είναι οι διαφ...διαφ...διαφ...failed :/

Δημοσ.

Το site μόνο ως αρρωστημένο μπορεί να χαρακτηρηστεί!!!!Πως γίνεται κάποιος να είναι τόσο κολημμένος?Πως γίνεται να τα βλέπει τα πράγματα ακριβώς όπως τα θέλει???Απλα έλεος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...