mithrid Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 ποιος γνωριζει την διαδικασια καθαρισμου ενος στρωματος υπνου?ειναι ωρα για συντηρηση και καθαρισμο στο δωματιο μου και θελω να ξεκινησω απο το στρωμα
e_lena Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 http://www.noikokyra.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=390 ριξε μια ματια!
palawiaris Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Αν δεν έχει πατήσει γυναικείο πόδι για καθάρισμα στο δωμάτιό σου θα σου πρότεινα το εξής εύκολο. Ανοίγεις το παράθυρο και το πετάς.Αγοράζεις καινούργιο και τελείωσες.Τι καλύτερο. Το στρώμα είναι πολύ καλή εστία μικροβίων κτλ.και καλό είναι αλλαγή μόλις μπιχλιάσει.
mithrid Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 αν ειχα και λεφτα για πεταμα καθε 2μηνες θα επαιρνα στρωμα,αφου καθε 2μηνες θελει καθαρισμα παντως e_lena τα μπραβο μου για τις πληροφοριες!κατατοπιστικα σε αρκετα!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 αν ειχα και λεφτα για πεταμα καθε 2μηνες θα επαιρνα στρωμα,αφου καθε 2μηνες θελει καθαρισμα παντως e_lena τα μπραβο μου για τις πληροφοριες!κατατοπιστικα σε αρκετα! κατατοπιστικοτατο site το noikokyra.gr ε? Αντρες ετοιμοι για ολα σου λεει μετα Φυσικα αστειευομαι, μια χαρα site ειναι και βοηθαει κ αντρες. Απλα εχει περιεργη ονομασια
mithrid Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 μια χαρα ονομασια εχει πιστευω και οι λυσεις που δινει ειναι πολυ σημαντικες για επιβιωση στον κοσμο της βρωμιας και του ελεους!!!!) (πολυ σοβαρα το πηρα νομιζω...χεχε..)
nikos_e34 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 ποιος γνωριζει την διαδικασια καθαρισμου ενος στρωματος υπνου?ειναι ωρα για συντηρηση και καθαρισμο στο δωματιο μου και θελω να ξεκινησω απο το στρωμα με πετρελεο για κοριους ψειρες κλπ...ενα καλο που σε εμαθε ο ελληνικος στρατος!εισαι απαραδεκτος να μην το ξερεις
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΡΕΜΟΥ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΑΚΑΡΕΑ
soturin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ! μήπως μιλάμε για το στρώμα του ολέθρου?
SGP Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 έχω δει πολλά γαμάτα ποστ σήμερα... ομολογώ η απάντηση του Διονύση σε αυτό είναι ίσως το μόνο που με έκανε να γελάσω δυνατά.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 αν ειχα και λεφτα για πεταμα καθε 2μηνες θα επαιρνα στρωμα,αφου καθε 2μηνες θελει καθαρισμα προσεξε μή περασει το 3μηνο και παθεις τπτ ειδικα το καλοκαιρι με τους ιδρωτες μπορει να πρεπει να το καθαριζεις και πιο συχνα ... το σκεφτηκες αυτο? :lol:
nikos_e34 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 ραντισε το με πετρελεο να ψωφησουν τα ακαρεα και οι αιδιοψειρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.