Προς το περιεχόμενο

Καθαρισμός στρώματος

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιος γνωριζει την διαδικασια καθαρισμου ενος στρωματος υπνου?ειναι ωρα για συντηρηση και καθαρισμο στο δωματιο μου και θελω να ξεκινησω απο το στρωμα:-)

Δημοσ.

Αν δεν έχει πατήσει γυναικείο πόδι για καθάρισμα στο δωμάτιό σου θα σου πρότεινα το εξής εύκολο.

Ανοίγεις το παράθυρο και το πετάς.Αγοράζεις καινούργιο και τελείωσες.Τι καλύτερο.

Το στρώμα είναι πολύ καλή εστία μικροβίων κτλ.και καλό είναι αλλαγή μόλις μπιχλιάσει. B)

Δημοσ.

αν ειχα και λεφτα για πεταμα καθε 2μηνες θα επαιρνα στρωμα,αφου καθε 2μηνες θελει καθαρισμα ;)

παντως e_lena τα μπραβο μου για τις πληροφοριες!κατατοπιστικα σε αρκετα!

Δημοσ.
αν ειχα και λεφτα για πεταμα καθε 2μηνες θα επαιρνα στρωμα,αφου καθε 2μηνες θελει καθαρισμα ;)

παντως e_lena τα μπραβο μου για τις πληροφοριες!κατατοπιστικα σε αρκετα!

κατατοπιστικοτατο site το noikokyra.gr ε? Αντρες ετοιμοι για ολα σου λεει μετα :P

Φυσικα αστειευομαι, μια χαρα site ειναι και βοηθαει κ αντρες. Απλα εχει περιεργη ονομασια :)

Δημοσ.

μια χαρα ονομασια εχει πιστευω και οι λυσεις που δινει ειναι πολυ σημαντικες για επιβιωση στον κοσμο της βρωμιας και του ελεους!!!!)

(πολυ σοβαρα το πηρα νομιζω...χεχε..)

Δημοσ.
ποιος γνωριζει την διαδικασια καθαρισμου ενος στρωματος υπνου?ειναι ωρα για συντηρηση και καθαρισμο στο δωματιο μου και θελω να ξεκινησω απο το στρωμα:-)

με πετρελεο για κοριους ψειρες κλπ...ενα καλο που σε εμαθε ο ελληνικος στρατος!εισαι απαραδεκτος να μην το ξερεις :mad::lol:

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

έχω δει πολλά γαμάτα ποστ σήμερα... ομολογώ η απάντηση του Διονύση σε αυτό είναι ίσως το μόνο που με έκανε να γελάσω δυνατά.

Δημοσ.

προσεξε μή περασει το 3μηνο και παθεις τπτ :lol:

ειδικα το καλοκαιρι με τους ιδρωτες μπορει να πρεπει να το καθαριζεις και πιο συχνα ... το σκεφτηκες αυτο?

:lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...