marios1957 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2001 Εχω σε divx την ταινια "Broken Arrow" σε 640x480,αλλα ειναι "τραβηγμενα" τα προσωπα και οι σκηνες...Πιστευω οτι καταλαβαινεται,θελω λοιπον να την μετατρεψω σε κανονικης μορφης απεικονηση,για να μπορεσω να την μετατρεψω σωστα σε vcd.Δοκιμασα να κανω κατι,δεν μου βγαινει σωστα,ισως δεν χρησιμοποιω το αντιστοιχο prog.<P>Μηπως καποιος ειχε συναντησει το ιδιο και το διορθωσε η εχει κανεις αλλος καποια ιδεα?<P>Οπως καταλαβαινετε,ειναι ετοιμο το divx,δεν εχω τη δυνατοτητα να το φτιαξω ξανα απο dvd(οι δικες μου μετατροπες ειναι αψογες)...<P>Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.O.S. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2001 an katalava kala ennoeis oti den sou vgazei ta black borders pano kai kato apo tin tainia...Me poion player ta vlepeis?Dokimase to media player ton windows..<BR>An kai den eimai sigouros an katalava kala to provlima sou elpizo na se voithisa.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2001 Οχι,δεν εχει σχεση με τα πανω-κατω borders.Ειναι η τανια ολη σαν να εχει τραβηχτει οριζοντια.Στην tv(υποθετω) θα παιζε σωστα αν πατησω το αντιστοιχο πληκτρο συμπιεσης εικονας.Δοκιμασα -οπως ειπα- να την ρυθμισω με τα progies που εχω,αλλα χανω ολοκληρα κοματια απο δεξια και αριστερα(της εικονας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2001 Prepei me to Virtualdub na kaneis to filter resize se kadro 640xKATI analoga me to format tis tainias. To kako einai oti prepei na tin ksanasympieseis... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2001 Δοκιμασα και ετσι.Κοβει αρκετα(πανω-κατω,δεξια-αριστερα),μου μενει η μιση εικονα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crAss Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2001 I tainia sou einai anamorfiki...<BR>Alithia me poio programma kaneis encode???<BR>Tha sou doso noumera gia to mpeg2avi pou xrisimopoio.<BR>cropping 560 x 240 me downsizer X 560 kai downsizer Y 304. Me apla mathimatika mporeis na vgaleis ta noumera mono sou an exeis sto mialo sou pos to kadro einai 2.35:1 kai pos exei ginei anamorfika se 1.85:1.<P>crAss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2001 Ειναι ετοιμο το .avi ,απο αλλον.Τις δικες μου τις προσεχω,ειναι τελειες(!,lol).Αυτη μου λετε πως θα την στρωσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crAss Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2001 resize kai crop apo to virtual dub. Xrisimopoiise tis rithmiseis pou sou edosa. Pantos na xereis oti stin ousia tha xanakaneis encode tin tainia (ta perissotera filtra doulevoun se full processing mode).<P>crAss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Ευχαριστω πολυ.Μαλλον θα το γυρισω πισω(αν δεν τα καταφερω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.