LHGMENOS Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 γεια σας παιδιά. 'εχω αυτό εδώ το laptop : http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1110&v_Item=6727 θέλω να βάλω vista. Μπαίνουν? Τι πρέπει να κάνω? έχω τα xp με sata drivers θέλω γνώμη
TechnoState Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Vista τρεχουν μια χαρα αλλα γιατι να το αλλαξεις? Νομιζω οτι με τα XP τωρα το μηχανακι σου πρεπει να πεταει...
LHGMENOS Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 δουλεύω βαριές εφαρμογές.γίνεται όμως?τι πρέπει να κάνω?
johnfocus Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Οταν τον αγορασες ειχε εξαρχης xp?Χρειαζεσαι cd των vista και εν συνεχεια να μπεις στο site της ΗΡ και να κατεβασεις αποκει καποιυς drivers.
LHGMENOS Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 όταν τον αγόρασα είχε vista.θέλω να βάλω xp
TechnoState Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 θέλω να βάλω vista. έχω τα xp με sata drivers όταν τον αγόρασα είχε vista.θέλω να βάλω xp Σορυ, επειδη με μπερδεψες λιγακι ρε φιλε, μπορεις να το κανεις λιγο πιο λιανα? Τι ειχες?Τι εχεις?Κ Τι θες να βαλεις τωρα, για να σε κατευθυνουμε σωστα...
fantomas3004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 όταν τον αγόρασα είχε vista.θέλω να βάλω xp Υπάρχει σίγουρα τρόπος τον έχω δεί στο φυλλάδιο λειτουργίας των Vista θα σου απαντήσω αύριο γιατί τώρα δέν έχω τα Vista μπροστά μου.
mihalakis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Γινεται να περάσεις ΧΡ αφού μάλιστα έχεις και cd με τους σατα δραηβερσ. Θα πρεπει ωστοσο να δεις αν μπορεις να βρεις ολους τους οδηγους για τις συσκευες σου απο τη σελιδα της ΗΡ. Οταν εβαλα ΧΡ στον τοσιμπα μου δυσκολευτηκα να βρω οδηγους,κ τωρα ναι μεν δουλευουν τα ΧΡ αλλα εχω προβλημα με τα fn κουμπια που δεν μου δουλευουν και ετσι πχ δεν μπορω να ρυθμισω τη φωτεινοτητα της οθονης.
fantomas3004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Όταν λές είχε vista τί εννοείς είχε πρίν και δέν έχει τώρα, τώρα τί έχει?
fantomas3004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Θα πάς το ποντίκι εκεί που λέει Έναρξη δεξί κλίκ - Ιδιότητες και θα επιλέξεις "Κλασσικό μενού έναρξη" Μετά θα πάς στην επιφάνεια εργασίας θα κάνεις δεξί κλίκ - Εξατομίκευση στην επιλογή θέμα θα διαλέξεις - Κλασσικά Windows και ΟΚ. Το ίδιο θα κάνεις και στο μενού Έναρξη - Έγγραφα - Οργάνωση - Επιλογές φακέλλων και αναζήτησης θα διαλέξεις πάλι τα Κλασσικά Windows. Ο υπολογιστής θα λειτουργεί σάν να έχεις ΧΡ.
LHGMENOS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 δεν είναι λύση αυτό θα πάει πάλι αργά και θα είναι πάλι vista.εγώ θέλω να το κάνω format με xp/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.