pp6210 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά το κινέζικο τηλέφωνο αξίζει αλλά θέλει προσοχή στις μεταφορικές.Δυστυχώς όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια-επειδή δεν μπορούν να ανταγωνιστούν οι γνωστές αλυσίδες αλλιώς τα κινέζικα και φτηνά τηλέφωνα "κολλάνε" οι παραγγελίες στα τελωνεία κτλ.Εγώ παρήγγειλα από Chinavasion και είχε 3 επιλογές: DHL με μόλις 20Ε,UPS με 90(γιατί άραγε τόση διαφορά: και μια άλλη δε θυμάμαι.Μετά με ενημέρωσε η DHL ότι θέλει άλλα 30Ε το τελωνείο και άλλα 100Ε ο εκτελωνιστής της(!!) σε παραγγελία που έκανε 75Ε(!)...Και όλα αυτά μέχρι 2 μέρες αφού με ειδοποίησαν γιατί θα πλήρωνα 6Ε τη μέρα σε αποθήκη για την καθυστέρηση μετά!Άσε που με ρώτησε τί ακριβώς έχει το δέμα(το οποίο είναι παράνομο κατά τη γνώμη μου,γιατί είχε λέει άλλο δασμό για κινητά και άλλο για άλλες συσκευές...Κάτι βρωμάει εδώ...)Προτιμήστε κρατικό ταχυδρομείο ή άλλη εταιρεία που θα σας λέει εξ αρχής όλο το ποσό της μεταφοράς στο σπίτι σου,αντί να παρουσιάζει μια ελκυστική τιμή των μόλις 20Ε και δε ξέρω τίποτα για το τελωνείο(ενώ η παραγγελία έγραφε Ελλάδα)... Δεν ξέρω ποιός σε ρώτησε αλλά με δεδομένο οτι το τελωνείο έχει δικαίωμα να το ανοίξει, δεν είναι παράνομο να σε ρωτήσει τι έχει μέσα ο τελωνειακός ή ο εκτελωνιστής που υποτίθεται οτι εντέλεις να το παρουσιάσει στο τελωνείο. Το μόνο που βρωμάει είναι η συνήθεια των courier να περνάνε τα δεματάκια από Κίνα στο τελωνείο, ακριβώς για να πληρωθούν απο εσένα τα έξοδα εκτελωνισμού και φύλαξης. Γενικά από Κίνα και Χονγκ Κονκ πέρνουμε πάντα με EMS, αν ψάξεις λίγο στα σχετικά threads θα δεις οτι έχει ειπωθεί πάρα πολλές φορές! Όλα τα sites σου λένε οτι δεν ξέρουν τίποτα για το τελωνείο, ακόμα και οι σωστοί ebayers... το οτι έχουν καλύτερη τιμή με κάποια courier είναι συνήθως προς όφελος του αγοραστή, απλά για εμάς στην Ελλάδα δεν λέει κάτι για το λόγο που σου έγραψα παραπάνω.
katsouras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια δειτε εδω..Αν δεν μου ελεγε πως ειναι αντιγραφο του n97 μπορει και να μην το ξεχωριζα..με τον δεικτη sar ομως τι γινεται?Ενας φιλος ειχε ενα αντιγραφο iphone και τον επιανε πονοκεφαλος με κανενα δεκαλεπτο ομιλιας..Μηπως τελικα τα παραπανω λεφτα που δινουμε ειναι για την υγεια μας και οχι τοσο για την λειτουργικοτητα του τηλεφωνου...? http://www.ricardo.gr/buy/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/kinita-tilefona/%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%B5%CF%82/%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%BD97-mini-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-99-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7/v/an619316208/
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια δειτε εδω..Αν δεν μου ελεγε πως ειναι αντιγραφο του n97 μπορει και να μην το ξεχωριζα..με τον δεικτη sar ομως τι γινεται?Ενας φιλος ειχε ενα αντιγραφο iphone και τον επιανε πονοκεφαλος με κανενα δεκαλεπτο ομιλιας..Μηπως τελικα τα παραπανω λεφτα που δινουμε ειναι για την υγεια μας και οχι τοσο για την λειτουργικοτητα του τηλεφωνου...? http://www.ricardo.gr/buy/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/kinita-tilefona/%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%B5%CF%82/%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%BD97-mini-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-99-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7/v/an619316208/ Δεν ξερω, αλλα με 100 ευρω που κοστιζει το συγκεκριμενο, θα προτιμουσα να παρω ενα decent Νοκια κινητο.
katsouras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Σιγουρα εμφανησιακα ειναι ολοιδιο!Τωρα λειτουργηκα δεν νομιζω..Αλλα οχι να πεθανουμε για 100 ευρο..
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Σιγουρα εμφανησιακα ειναι ολοιδιο!Τωρα λειτουργηκα δεν νομιζω..Αλλα οχι να πεθανουμε για 100 ευρο.. Σαφως, δεν ξερω τι sar εχουν αυτα και ουτε θελω να μαθω εμπειρικα Εννοειται, ουτε λειτουργικα ειναι το ιδιο. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο να μπει καποιος να παρει ενα κινητο κλωνο το οποιο δεν κανει ο,τι κανει το αυθεντικο (οποτε ετσι ιιιισως να ειχε καποια λογικη). Μονο για την φιγουρα λογικα...
katsouras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Απλα καποιος που δεν θελει πολλα πολλα θα το εχει και θα το απολαμβανει..Αν καποιος εχει απαιτησεις τοτε αλλαζει...Πλεον βλεπω πολλους γνωστους να καταφευγουν σε λυσεις κινεζικων κλωνων λογω κοστους αλλα και σκεπτομενοι,''και να χαλασει τι εγινε..'' Οποτε οτι θελει ο καθενας..
isay Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια δειτε εδω..Αν δεν μου ελεγε πως ειναι αντιγραφο του n97 μπορει και να μην το ξεχωριζα..με τον δεικτη sar ομως τι γινεται?Ενας φιλος ειχε ενα αντιγραφο iphone και τον επιανε πονοκεφαλος με κανενα δεκαλεπτο ομιλιας..Μηπως τελικα τα παραπανω λεφτα που δινουμε ειναι για την υγεια μας και οχι τοσο για την λειτουργικοτητα του τηλεφωνου...? Αν σου πουλούσα ένα audi TT με μηχανή Yugo θα το αγόραζες; Δε νομίζω. Τα παραπάνω λεφτά δεν είναι μόνο η υγεία σου αλλά και η λειτουργικότητα, ποιότητα υλικών, υποστήριξη, software, κλπ Και επίσης το συγκεκριμένο δεν είναι NOKIA αλλά NOKLA. Αν τώρα είσαι τύπος «πουλ-μουρ» αγόρασε το, αλλά τουλάχιστον ψάξε και θα το βρεις και φθηνότερα. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=EyLpLR0hmJc[/ame]
katsouras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν εχω σκοπο να αγορασω..Ουτε να πουλησω μουρη..Αν ηθελα να το κανω αυτο θα επαιρνα το iphone 4.Απλα ανεφερα πως ειναι αψογο εμφανησιακα και δεν ειναι NOKLA αλλα NOKIA..Αν μπεις στο λινκ που το ειδα θα καταλαβεις..
isay Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν εχω σκοπο να αγορασω..Ουτε να πουλησω μουρη..Αν ηθελα να το κανω αυτο θα επαιρνα το iphone 4.Απλα ανεφερα πως ειναι αψογο εμφανησιακα και δεν ειναι NOKLA αλλα NOKIA..Αν μπεις στο λινκ που το ειδα θα καταλαβεις.. Ναι εμφανισιακά είναι άψογο αλλά διαβάζοντας διάφορα review ... μέχρι εκεί. Πάντως πολλοί αγοράζουν ρέπλικες με δικαιολογία την οικονομική κρίση (αλλά ζούνε συνεχώς με το φόβο ότι κάποιος θα τους κάνει ρόμπα). Για το NOKLA επιμένω. Το L με πεζούς χαρακτήρες γράφεται l που στη συγκεκριμένη γραμματοσειρά είναι το ίδιο με το Ι (κεφαλαίο). Αν ακόμα δεν κατάλαβες σύγκρινε το nokIa με το nokLa (αντί για NOKiA με NOKlA)
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν εχω σκοπο να αγορασω..Ουτε να πουλησω μουρη..Αν ηθελα να το κανω αυτο θα επαιρνα το iphone 4.Απλα ανεφερα πως ειναι αψογο εμφανησιακα και δεν ειναι NOKLA αλλα NOKIA..Αν μπεις στο λινκ που το ειδα θα καταλαβεις.. Offtopic, αλλα το site του εχει πολυ πλακα. Και σε αποτρεπει απο το να αγορασεις. Τελος παντων, offtopic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.