Προς το περιεχόμενο

κινεζικα και φθηνα....

djjohnnie13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

316 με σήμα Μ3.. Αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο.. Ας είχαν τουλάχιστο δικό τους σχεδιασμό όλα αυτά τα κινέζικα..

Δημοσ.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ SITE http://www.e-mobiles.gr ,NOMIZΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

νομιζω οτι ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο

εγω παντως ειμαι πολυ επιφυλακτικος με ηλεκτρονικα καταστηματα που εχουν εξωφρενικα χαμηλες τιμες

Δημοσ.

Θα μου πείτε "μα όλα στην κίνα φτιάχνονται" αλλά παιδιά προσοχή με τα φθηνά κινέζικα κινητά γιατί οι μπαταρίες τους δεν είναι οι πλέον αξιόπιστες και ασφαλείς.

Δημοσ.

To e-shop αυτό' date=' δεν εχει τεθεί ακόμα σε λειτουργία! Σας παρακαλούμε ΜΗΝ [b']χρησιμοποιείται[/b] τα πραγματικά στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές.

Εγώ πάντως δεν θα εμπιστευόμουν ένα κατάστημα που κάνει ορθογραφικά λάθη στην κύριο σελίδα του.

Δημοσ.

Λοιπον εμενα μου ηρθε το CTC P5i απο το ipmart ομορφο κινητο με πολλες λειτουργιες για τα λεφτα τους παιδια τα κινεζικα αξιζουν κ με το παραπανω καταρχην τα ηχειακια τους δεν παιζονται ,τηλεοραση,διπλη καρτα sim,touchscreen,διπλη καρτα μνημης κ.τ.λ. κ ολα αυτα με 120ε + μεταφορικα 160ε περιπου.Τωρα οσο για τις ακτινοβολιες κ.τ.λ. αν οντως κολλαγαμε εκει ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΦΙΡΜΕΣ διοτι ολα μα ολα εχουν ακτινοβολια αλλα πιο πολλη κ αλλα πιο λιγη . Το θεμα ειναι πως τα χρησιμοποιεις . BLUETOOTH-HANDSFREE . Μην ειμαστε κ αγνομωνες συμφωνα με τα λεφτα που δινουμε για να κρινουμε ενα κινητο αλλωστε καποιος που πηρε το Iphone κ πληρωνει τη μαρκα τι να πει ο κακομοιρης που ειναι ολα κλειδωμενα κ πληρωνει για να κατεβασει κ οτι κανει το κανει ενα κινεζικο σχεδον στη μιση του τιμη . Απλως ο καθενας οτι τον βολευει περνει ,ασχολειτε κ περνα την ωρα του.

Δημοσ.
Εγώ πήρα αυτό http://homemania.gr/eshop/view_product.php?productid[3]=628&idcat[3]=25&idsubcat[3]=53&idsubsubcat[3]=-1&keypro[3]=59602093&sIDpro[3]=6026t1s3q5r9ps35qr3q13u864s2469t&f=3 και περνάω την ώρα της δουλειάς φίνα. Βάζω TV function και στην οθόνη αφής 3" βλέπω ολοκάθαρα όλα τα κανάλια.

Ναι αλλα εχει ελληνική γλώσσα;

Δημοσ.

Στο δικο μου δεν εχει αλλα πιστεψε με δεν ενοχλει οταν βλέπω τηλεοραση :-D . Απλως προσωπικα δεν με πειραζει καθολου που δεν εχει ελληνικα διοτι αγγλικα ξερω κ προς το παρον δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα,απλως τωρα θα κοιταξω την επομενη αγορα απο εκει να δω κανα περιεργο να παραγγειλω .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...