Προς το περιεχόμενο

κινεζικα και φθηνα....

djjohnnie13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φιλε το πηρες τελικα το CTC P5i ? Εμεινες ευχαριστημενος ?

εαν ρωταs εμενα,πηρα το cect p168c και ειμαι πολυ ευχαριστημενοs.

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
γιατι εμποδισε κανενα να παρει το iphone το οτι εχει 1,38 sar;

Έχει τόσο πολύ το iphone?Το 3G στα πόσα είναι ξέρουμε?

Μόνο με bluetooth με βλέπω!

Δημοσ.

Καλημερα βασικα τον DJJOHNIE για το συγκεκριμενο μοντελο CTC P5i που παραγγειλε φαινεται πληρες κ ομορφο κ με ενδιαφερει,αν οντως ειναι ετσι ας μας το πει να κανουμε κ εμεις κατι ;).

Δημοσ.

δε νομιζω οτι υπαρχει λογος να διακινδυνευουμε την υγεια μας

παρνεις ενα απλο τηλεφωνακι και για τα αλλα ξεχωριστη συσκευη

Δημοσ.

Γιατι νομιζεις πως οτιηηποτε αφορα κινητη τηλ. κ ειναι μαρκα δεν αποτελη κινδυνο? Αν ναι εισαι λαθος φιλε μου απλως δεν τα λενε μην τους παρουμε στο κηνυγι,αν ξεραμε τι κινδυνους προκαλει ενα κινητο δεν θα το ακουμπαγαμε .

Δημοσ.

παιδια μη διακινδυνευετε την υγεια σας για ενα κινεζικο κινητο. καλυτερα με τα ιδια λεφτα να αγορασετε ενα υποδιεστερο σε χαρακτηριστικα αλλα επωνυμο. αλλα αν το παιδι ψαχνει ντε και καλα hi tech κινητο ας ψαξει ενα στο ebay ολο και μια καλη προσφορα θα βρει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Εγω πηρα αυτο http://www.gps-com.gr/default.asp?psid=1144&sid=6462&LangId=47 πάντως και ειμαι υπερ ευχαριστημενος, τηλεοραση, ελληνικά, μενου σαν νοκια και παντα στο τσεπακι μου τηλεοραση αυτο τον καιρό!!

Πολύ καλό! Ειδικά οι λειτουργία του blacklist είναι κάτι που χρειαζόμουν...

Πόσο κόστισε?

Δημοσ.

μηπωs επειδη εχουν το δικαιωμα να αντιγραφουν οποιο κινητο γουσταρουν και να του βαζουν ενα αλλο ονομα;

αυτο δεν απαγορευεται.

θυμηθειτε σε λιγα χρονια ολοι κινεζικα θα αγοραζουμε γιατι θα ειναι πιο φθηνα και ποιοτικα.

σιγα-σιγα εξαπλωνεται η ασιατικη αγορα σε ολο τον κοσμο.

Δημοσ.

Πιο φθηνά σίγουρα, ποιοτικά όμως δε θα το έλεγα. Είχα πάρει κινέζικη οθόνη για το K610i και δεν είχε καμιά σχέση στην ποιότητα απεικόνισης (παρόλο που στα χαρτιά ήταν και αυτή 262Κ χρωμάτων). Άσε που φοβάμαι τρελά τις κινέζικες μπαταρίες και τους φορτιστές τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...