Προς το περιεχόμενο

κινεζικα και φθηνα....

djjohnnie13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας θελω να αγορασω το CTC P5i Dual SIM Card Phone With TV & High-definition Camera & Bluetooth Function απο την http://www.ipmart.com η τιμη ειναι 130 με μεταφορικα ξερετε αν παιζετε καμια κομπινα?θα πληρωσω τελονειο και αν ποσο περιπου?τι λετε για ολλα αυτα?

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχω παραγγειλει και εγω εδω και ενα μηνα απο ελληνικο site με αντικαταβολη,αλλα ακομα δεν το εχω παραλαβει παροτι με διαβεβαιωσαν οτι θα το ειχα πριν μια εβδομαδα.

τι παιζεται δεν μπορω να καταλαβω.

Δημοσ.

εγω εχω το cect p 168c εδω και 4 μερεs και μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενοs.

τα λεφτα του τα αξιζει με το παραπανω και αν μου κρατησει 1 χρονο,δεν θα ξαναπαρω Ευρωπαικα τηλεφωνα πια.

αψογο,πανεμορφο,γρηγορο touchscreen,τεραστια οθονη,6 ηχεια δυνατα,τελεια εικονα στα βιντεο,πολλεs εφαρμογεs,4 gib μνημη χωριs προβλημα,μεταφορα βιντεο,μουσικηs με ενα κλικ.

το μονο μειον ειναι στα sms επειδη εχω χοντρα δαχτυλα,πρεπει μα χρησιμοποιω το πενακι μεχρι να συνηθισω με το χερι.

Δημοσ.
http://www.mylot.gr/index.php?osCsid=ef5bb2fbe9522ed01d15596abd924882

απο δω το πηρα με αντικαταβολη,αφου επικοινωνησα μαζι τουs τηλ.για να τουs πω που να το στειλουν.

μπορειs νομιζω και με email ,η διευθυνση στην σελιδα τουs.

Από τελωνεία/μεταφορικά τι πλήρωσες ?

Επίσης και από πλευράς SAR τι λέει η συσκευή?

Δημοσ.

Έχω πάρει κινητό απο το ipmart.Είναι ΟΚ όπως ακριβός το βλέπεις στην περιγραφή του προϊόντος.Με επικοινωνία μαζί τους μου είπαν οτι εξαρτάται απο το τελωνείο αν θα πληρώσεις κάτι xtra,εγω δεν πλήρωσα.

Δημοσ.

μα δεν υπαρχει λογοs να το παρειs απεξω την στιγμη που μπορειs να το παρειs αντικαταβολη με το ταχυδρομειο,ετσι το πηρα εγω απο τα γνωστα Ελληνικα shops.

Δημοσ.

xolloth ξέρεις αν στο lot.gr υπάρχει κανένα που να υποστηρίζει 3g?είναι ένα με 2 κάμερες αλλά δε λέει οτι υποστηρίζει 3g

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...