Προς το περιεχόμενο

Ubuntu tweak

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μα το ubuntu tweak σαν πρόγραμμα δεν κάνει τίποτα άλλο παρα να μαζέψει σε ένα πρόγραμμα όλες τις φανερές και κρυφές ρυθμίσεις που υπάρχουν στο gnome. Το ubuntu όπως και κάθε άλλη διανομή που μοιράζετε τον ίδιο kernel και τα ίδια open source προγράμματα έχει την ίδια συμπεριφορά με τις υπόλοιπες διανομές και σε θέμα ταχυτητας αλλά και απόκρισης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συγγνωμη check2fire. Συγγνωμη apoikos.

Παραδεχομαι οτι αυτο που ειπα με τον πυρηνα ειναι τραβηγμενο για να θεωρηθει αστειο. Εκανα φαουλ. Εκμεταλευτικα μια αδυναμια του αλλου για να του την πω.

Ποτε δεν ειπα οτι το ubuntu χαλασε το χωρο του linux, ποτε δεν αρνηθηκα να δωσω βοηθεια σε προβλημα αλλης διανομης (εφοσον το προβλημα δεν εχει να κανει με την ιδια τη διανομη πχ debian και firefox), αλλα οταν ακουσα αυτο με τις "νεες τεχνολογιες" κατι με πειραξε.

Παραδεχομαι οτι εχω ανατρεξει στο ubuntuforums για λυσεις σε αρκετα προβληματα μου, γιατι αυτο ειναι πραγματικο forum βοηθειας. Οχι σαν του debian που το μειζον θεμα τους ειναι το χαλασμενο custom compilation του πυρηνα.

Αυτο με το ban δεν το ηξερα και στενοχωρεθηκα πραγματικα :(

Αντε να τα πουμε και απο κοντα καμια μερα, ετσι να γουσταρουμε :P

το ubuntu tweak εγκαταστησα σχετικα προσφατα και μου φαινεται πολυ ενδιαφερον ,νομιζω ειναι καλο εργαλειο.

επισης νομιζω οτι check2fire βοηθαει πολυ στο ubuntu,χωρις τετοια προσωπα θα ηταν πιο δυσκολη η προσαρμογη στο linux λογισμικο και τον ευχαριστω για τη βοηθεια που δινει γενικα,οπως και εσας σε αυτο το φορουμ που στηριζετε εμας τους νεους ,που σας ζαλιζουμε με τις ερωτησεις μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...