Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακοί Αγώνες - Πεκίνο 2008

FilipposMD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5.15 ή 5.30.

Και οι Ισπανοί έπαιξαν χωρίς Καλντερόν και -πρακτικά και- Ναβάρο σήμερα. Έχουν τεράστιο βάθος. Άξιοι, αν και σπαστικοί.

Εδω λεει και τεταρτο αλλά επειδη τελειωσε αργα το Ισπανια - λιθουανια ισως αρχισει 5 κ 30. http://www.fiba.com/pages/eng/fe/08/olym/men/olympic_basketball_men.asp

Το 4 * 100 τωρα ειναι;

• Απαντ. 938
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι έγινε λέει, ο Γιαννάκης θα μείνει;

Ετοιμαστείτε για συζητήσεις επί συζητήσεων του χρόνου για τους Παναθηναϊκούς που βρίζουν τον προπονητή της Εθνικής, για αυτούς που θα κάνουν κριτική στον προπονητή της Εθνικής γιατί θέλουν να κάνουν κακό στον Ολυμπιακό και τέλος για μια από τα ίδια στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας.

Δημοσ.

Ax, αρχισαν να αστοχουν οι Αργεντινοι και εκνευριζομαι... Ελλαδα και Αργεντινη ειναι οι 2 ομαδες παντως που θα μπορουσαν να κοντραρουν τις ΗΠΑ λογω στυλ παιχνιδιου.

Δημοσ.

ρεσιταλ εδωσαν οι τζαμαικανοι παλι

αλλο ενα απιστευτο παγκοσμιο ρεκορ

οι αμερικανοι στο μπασκετ δεν παιζονται σημερα

εχουν αφηνιασει. 30 ποντους στο πρωτο δεκαλεπτο

Δημοσ.
Τι έγινε λέει, ο Γιαννάκης θα μείνει;

Ετοιμαστείτε για συζητήσεις επί συζητήσεων του χρόνου για τους Παναθηναϊκούς που βρίζουν τον προπονητή της Εθνικής, για αυτούς που θα κάνουν κριτική στον προπονητή της Εθνικής γιατί θέλουν να κάνουν κακό στον Ολυμπιακό και τέλος για μια από τα ίδια στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας.

Μπα, εγώ νομίζω ξεθύμανε αρκετά το θέμα. Φάνηκε ότι πρόβλημα κλίματος δεν υπάρχει στην εθνική, ο Ολυμπιακός δεν έτυχε καμιάς σκανδαλώδους προστασίας στους τελικούς λόγω Γιαννάκη, οι παίκτες του ΠΑΟ δεν είπαν λέξη για το θέμα, οπότε τι να συζητάμε; Άντε να δέχεται μια παραπάνω κριτική ο Γιαννάκης, αλλά αυτό θα ήταν λογικό να συμβεί έτσι κι αλλιώς, επειδή η ομάδα δεν ανέβηκε επίπεδο και φαίνεται σαν να έχει πιάσει ταβάνι με το συγκεκριμένο σχήμα και τρόπο παιχνιδιού, ενώ και μετά από 4-5 χρόνια, έχει φθαρεί.

Πάντως θα το έβλεπα λογικό να φύγει. Αντέχει 12 μήνες το χρόνο δουλειά; Φέτος είχε και 2 διοργανώσεις. Τέλος πάντων, με Γιαννάκη ή χωρίς, λογικά πάλι στην 4αδα θα είμαστε στην Πολωνία και η επιτυχία θα κριθεί στους 2 αγώνες, ανάλογα με τους αντιπάλους και την τότε κατάσταση.

Καλά, οι Αμερικανοι τους πήραν φαλάγγι τους Αργεντίνους. Κι αυτοί χάνουν και τα λέι-απ και τα ελεύθερα σουτ σήμερα, έτσι, για να μας σπάνε τα νεύρα!

Δημοσ.

Οντως η Εθνικη του Γιαννακη εκλεισε τον κυκλο της. Ευχομαι ο επομενος προπονητης να εχει πιο επιθετικες βλεψεις γιατι τα τελευταια 2 χρονια νομιζω οτι η ομαδα ηταν ετοιμη να τρεξει αλλά το φοβηθηκε ο Γιαννακης. Θα ηθελα πολυ τον Καζλαουσκας τωρα που θα φυγει μαλλον απο την Κινα.

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια, περίμενα ότι, μετά την εμπειρία κοουτσαρίσματος ομάδας με 2 τρελοκομεία (Γκριρ-Γουντς), ο Γιαννάκης θα άφηνε πιο ελεύθερη την ομάδα στην επίθεση, αλλά, μεταξύ μας, εκτός του Σπανούλη, ποιος άλλος μπορεί να κάνει φάσεις ένας εναντίον ενός και δύσκολα μακρινά σουτ;

Κοίτα να δεις, ο Τζινόμπιλι το έπαθε το διάστρεμμα με 2 μέρες καθυστέρηση!

Edit: Εγώ θα ήθελα Ομπράντοβιτς, αλλά νομίζω ότι το έκαψαν το θέμα οι Γιαννακόπουλοι πολεμώντας την έννοια του διπλοθεσίτη. Έλληνα κατάλληλο δε βλέπω. Ο Κακιούσης είναι λίγος, νομίζω.

Δημοσ.
Τι θα λέγατε λοιπόν για τον Ομπράντοβιτς;

Δεν τον θεωρω κοουτς που μπορει να προπονησει μια ομαδα μονο για 2 μηνες. Ο Ομπραντοβιτς θελει να δουλευει σρκετο καιρο με την ομαδα για να παιζει οπως του αρεσει. Επισης λογω χαρακτηρα ισως ερθει σε κοντρα με καποιους παικτες και δεν εχουμε την πολυτελεια των Σερβων να βρισκουμε ανετα αντικαταστατες.

Τον Ομπραντοβιτς του 92-02 θα τον ηθελα αλλά αυτη τη στιγμη προτιμω Πεσιτς, Καζλαουσκας, Ρεκαλκατι, Σπαχια...

Μειωσαν οι Αργεντινοι χωρις Τζινομπιλι.

Δημοσ.

Ναι η αλήθεια είναι ότι ο Ομπράντοβιτς δε μπορεί να κοουτσάρει μόνο για 2 μήνες, δεν το έχει ξανακάνει.

Για το θέμα χαρακτήρα, δε βλέπω που υπάρχει πρόβλημα. Η Σερβία είχε πρόβλημα γιατί υπήρχαν πολλοί εγωισμοί παικτών που δεν ήθελαν να μπουν κάτω από την ομάδα. Αυτή είναι και η μόνη φορά που είχε προβλήματα με παίκτες.

Δημοσ.
Πολυ τον παω τον Σκολα παρα πολυ εχει @@.

Εχεις αποδειξεις? :-(

Εγω θελω ομπραντοβιτς η οποιοδηποτε αλλον εκτος γιαννακη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...