Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακοί Αγώνες - Πεκίνο 2008

FilipposMD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ρε Σπανούλη σήμερα βρήκες να τις κάνεις τις μ....ς σου;

Μας σκότωσε ο Delfino...αλλά και (εν μέρη) ο Γιαννάκης. Στείλτο στην παράταση ρε γ@μώτο!!! :mad::mad::mad:

• Απαντ. 938
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχουμε παίκτη που να μπορεί να βάζει τα μακρινά σουτ στυλ Τζινόμπιλι, Ντελφίνο και λοιπών.

Συνήθως, όταν φτάνουμε στο τέλος, οι αντίπαλοί μας χέζονται πάνω τους και τους τρώμε λάχανο. Σήμερα οι Αργεντινοι έδειξαν ότι έχουν μεγαλύτερη προσωπικότητα από εμάς και τα χάσαμε εμείς στο τέλος, με αποτέλεσμα συνεχή λάθη. Και το τρίποντο του Βασιλόπουλου κωλοφαρδίστικα μπήκε. Κρίμα. Πάντως ήταν από τα πιο συναρπαστικά ματς που έχω δει.

Δημοσ.

ο σπανουλης το ειχε χασει σε ολο το 2ρο ημιχρονο, δεν ειχε καθαρο μυαλο. Αλλα σαν να τον αφηνε ο γιανακης να περνει προσπαθειες για να εξιλεωθει, αλλα αυτος συνεχιζε τα λαθη.

Παντος ηταν μεγαλο παιχνιδι και το αξιζανε και οι αργεντινοι. Απλα φανταστειτε την ομαδα μας με εναν τζινομπιλι η ντελφινο για περιφερειακο σουτ. Αυτο μας λειπει, ο κιλλερ σουτερ που να περνει προσπαθειες απ εξω

Δημοσ.

Φυσικα και εχουν προσωπικοτητα οι Αργεντινοι και πιστευω πως ειναι και η πιο ματσο ομαδα στο τουρνουα....Ενταξει για Αμερικη δεν μπορω να πω ματσο, παιζουν αλλα εκει....Απλα θα πεσει πολυ ξυλο στο μεταξυ τους....

Δημοσ.

Καλά, ο Μπολτ είναι εντελώς Τζαμαϊκανός! Ποιος είδε τις τρελά χαβαλεδιάρικες δηλώσεις και γκριμάτσες του στην ΕΡΤ;

Έκανε κάτι βλακείες ο Βασιλόπουλος, αλλά μαγκιά του που βγήκε να μιλήσει 5 λεπτά μετά το ματς και να πει ότι έκανε 2 σημαντικά λάθη. Ό,τι και να πούμε, άξια σεβασμού η εθνική μπάσκετ εντός και εκτός γηπέδου. Αν κάνουμε Έλληνα και τον Δελφίνο να βάζει τα σουτ, το'χουμε το μεταλλιάκι την επόμενη φορά.

Δημοσ.

Νομίζω είδα τον Παπαλουκά να λέει στον Σχορτσιανίτη πριν σουτάρει βολές :

"σημάδεψε τη ρακέτα" ή "σημάδεψε την μπασκέτα".Ερμπολ.

Το πήρε πρέφα κανείς άλλος?

Δημοσ.

Καλά μην το βλέπεις έτσι.

Και εγώ που είμαι στα 21 όταν πηγαίνω τουαλέτα η μάνα μου ακόμα μου λέει που να σημαδέψω.

Edit: Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γράψει ο Σπανούλης αύριο στο blog του.

Δημοσ.

Μπράβο στον Μπολτ! Θρύλος!

Μπράβο και στην Εθνική. Αν δεν είχαν ξεσκιστεί στα 3ποντα οι άλλοι θα είχαμε κερδίσει εύκολα. Και πάλι όμως, ο αγώνας κρίθηκε μόλις στο ένα σουτ. Άνετα θα μπορούσε να μπει και να πανηγυρίζουμε τώρα.

Δημοσ.
Καλά μην το βλέπεις έτσι.

Και εγώ που είμαι στα 21 όταν πηγαίνω τουαλέτα η μάνα μου ακόμα μου λέει που να σημαδέψω.

Ακομα αστοχεις βρε :lol:

Απο τους 53 μεχρις τους 71 μονο ο Ντελφινο σκοραρε για την Αργεντινη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...