KWSN_Men Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Ειχα ενα γνωστο σε εθνικες παιδων παλιοτερα και μου ειχε πει οτι τους ελεγαν πως με με 3 περιπου redbull πριν τον αγωνα αν περασεις ντοπινγκ κοντρολ εβγαινες φετικος σε μια ουσια. Άλλο βγαίνω θετικός σε ουσία, άλλο αναβολικό. Το Red Bull περιέχει μεγάλες ποσότητες καφεϊνης και ταυρίνης. Από ένα όριο και πάνω αυτά χτυπάνε κόκκινο στα τεστ αλλά δε σημαίνει ότι είναι και αναβολικά. Η ταυρίνη για παράδειγμα είναι ουσία που συναντάται στον ανθρώπινο οργανισμό και σε τροφές. Αλλά από ένα όριο και πάνω θεωρείται ότι έχει ληφθεί επί τούτου. Η μεγάλη ποσότητα καφεϊνης επίσης βγάζει θετικό έναν αθλητη.
VitamineQ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Ο φίλος έλεγε για κλείσιμο επιφύσεων και ενδοκρινικά συστήματα και του λες εσύ για red bull. Είναι αστείο φίλε μου . Δεν ήθελα να σε προσβάλω Με αυτή την έννοια και ο καφές αναβολικό είναι
Chrisxxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Άλλο βγαίνω θετικός σε ουσία, άλλο αναβολικό. Ναι, δεν προσεξα οτι μιλουσες για αναβολικα.
KaizerSoze Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 To πραγματικο ερωτημα ειναι, οταν αυριο ο Τζινομπιλι μας καρφωσει 25π θα βγει ο Chris και ο Fidelio να τον κατηγορησουν για ντοπα (υποσχομαι αν καθαρισει το ματσακιον το Μεγαλο Χασμουρητο με Μουσι θα βγω εγω να πω για τις 'νεες κινησεις του Βασιλη Σπανουλη') ΥΓ. Εσυ βλαμενε, ασε τα μονα και κοιτα να μαζεψεις κανα φραγκο να παμε για να ανανεωσουμε το διαρκειας γιατι φετος εχει Πεκοβιτς και Φωτση. Οποτε αν ο δικος σου συνεχισει τα περσυνα μην με στραβοκοιταξεις οταν θα αρχισω τα καντηλια και μου κατηγορησεις και αυτους και πεις οτι πρεπει να φερουμε τον Χαουαρντ και τον Ντανκαν για να παιξει μπασκετ το 'παιδι"
KWSN_Men Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Καλά πάντως από τον Φώτση μην περιμένουμε και τόσο πολλά... Τον Ιούλιο ας πούμε που ήταν μονός μήνας έπαιζε καλά, τώρα που έχουμε Αύγουστο βαριέται. Για τα μονάκια χέσε με ρε μαλάκα, ξέρεις τι πλάκα έχει δύο ραμολιμέντα (εγώ και ένας φαλακρός 34άρης) κερδίζουν 21-1 δεκαεφτάρικα που παίζουν σε ομάδες;
livewire Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Αυτό είναι κλεψιά όμως, γιατί όπως είπε και η late ερμηνεύτρια, το όνομα της οποίας μου διαφεύγει(ρ.ι.π. όπως και νά'χει), οι 34άρες κλπ κλπ. Βασικά και όντόπικ, καραφλός και 34άρης, μυρίζει ΝΤΟΠΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ
KaizerSoze Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Καλά πάντως από τον Φώτση μην περιμένουμε και τόσο πολλά... Τον Ιούλιο ας πούμε που ήταν μονός μήνας έπαιζε καλά, τώρα που έχουμε Αύγουστο βαριέται. Α,οκ, δηλαδη θα παιζει διπλασιους μηνες απο τον Ζιζιτς Για τα μονάκια χέσε με ρε μαλάκα, ξέρεις τι πλάκα έχει δύο ραμολιμέντα (εγώ και ένας φαλακρός 34άρης) κερδίζουν 21-1 δεκαεφτάρικα που παίζουν σε ομάδες; Επειδη λοιπον η φαση παει για White men can't jump, φατους κανα φραγκο γιατι μας βλεπω διπλα στον Κολλημενο και τον ηλιθιο που χαιρεται μονος του(αν και ο κολλημενος πρεπει να εχει κοζαρει τρελα το ξανθο) ΥΓ. Οσο πλησιαζει η ωρα το εθνικο φρονημα για το μπασκετ ψιλοπεφτει εδω μεσα ή ειναι ιδεα μου?
KWSN_Men Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Τι να φάμε ρε, τα λεφτά που τους έδωσε ο μπαμπάς για να πάρουνε Πιτσίνια; Πάντως εγώ στις σελίδες 2-3 πριν 25 μέρες έλεγα ότι η ομάδα δεν είναι και για τόσο πολλά όπως μας έλεγαν κάποιοι...
Fidelio Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 ...τι ρεντ μπουλ ρε μλκς ! ΠΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΡΑΠΕ ΣΚΕΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ,ακόμα και ο καραφλός θα βγάλει μαλλιά !
elven Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Εγώ πάντως ξενέρωσα μετά το παιχνίδι με Ισπανία.Μετά ξενέρωσα με τις πίπες που διάβαζα όταν κερδίσαμε Γερμανία,Αγκόλα,νόμιζα είχαμε κερδίσει τις ΗΠΑ του '92 και την ομάδα του Μπαγκς Μπάνι στο Space Jump και το τελειωτικό όταν θέσαμε σαν στόχο 3η θέση και όχι τον τελικό. Άρα δεν σηκώθηκε ποτέ,το φρόνημα
alexzzz Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 ...τι ρεντ μπουλ ρε μλκς ! ΠΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΡΑΠΕ ΣΚΕΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ,ακόμα και ο καραφλός θα βγάλει μαλλιά ! Εξ ου και η πλούσια κόμη μου.
KWSN_Men Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 ...τι ρεντ μπουλ ρε μλκς ! ΠΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΡΑΠΕ ΣΚΕΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ,ακόμα και ο καραφλός θα βγάλει μαλλιά ! Thank goodness, τα έχω όλα... Κάτι σε ποτό που να κάνει βάφει τα γκρίζα έχομεν;
Fidelio Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Κάτι σε ποτό που να κάνει βάφει τα γκρίζα έχομεν; ... έχω δοκιμάσει τα πάντα ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ! μην πει καμιά μαλακία κανένας για το ULTREX αυτό δεν πίνεται .... την παλεύω τελευταία με κανα Πλωμάρι , ...γ@μεί !
KaizerSoze Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Τα Ισπανα παρτακι και σημερα με τους Κροατες. Παρολαυτα, ειναι φανερο αυτο που λεγαμε(οχι πολλοι, οι περισσοτεροι λεγανε τα δικα τους) οι Αμερικανοι θα το πανε τρενο μεχρι το χρυσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.