Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακοί Αγώνες - Πεκίνο 2008

FilipposMD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε σχέση με την Αργεντινή, πάντως, δε λένε ότι κάθε παίκτης μας είναι ατομικά καλύτερος από τον αντίστοιχο Αργεντινό, αλλά ότι εμείς μοιράζουμε περισσότερο το χρόνο. Υπό αυτό το πρίσμα, εμείς παίζουμε με τους 4 του ΠΑΟ, Παπαλουκά, Μπουρούση, Ζήση και Βασιλόπουλο, ενώ ανάλογα με το ματς παίρνει 10 λεπτά ο Σόφο ή ο Γλυνιαδάκης. Οι υπόλοιποι, παίζουν ελάχιστα. Άρα, αν οι Αργεντινοι παίζουν με 6-7, εμείς παίζουμε με 8-9. Είναι πλεονέκτημά μας, αλλά όχι και τόσο σπουδαίο, για να μας ζαλίζουν τον έρωτα!

σωστος! συμφωνω απολυτα

• Απαντ. 938
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πάντως στο τουρνουά μέχρι τώρα ο Βασιλόπουλος έχει παιξει περισσότερο και καλύτερα από τον Τσαρτσαρή για να θεωρείται αναπληρωματικός και ρολίστας ενώ ο άλλος βασικός. Όσο για τον Φώτση, συμφωνώ ότι είναι βασικός αλλά για μένα φταίει πολύ περισσότερο για κάποια προβλήματα που εμφανίζει η ομάδα, από τον Πρίντεζη και τον Πελεκάνο οι οποίοι ήρθαν ακριβώς για να ξεκουράσουν τους βασικούς σε ματς με την Αγκόλα και την Κίνα.

Και για τα δυο η απαντηση ειναι η ιδια.

Οτι θεωρουνται αναπληρωματικοι ή ρολιστες στην καλυτερη και πως δεν εχει χτιστει η ομαδα για να τους εκμεταλλευεται και πως καλη εμφανιση γιαυτους σημαινει=κανω πολυ καλα τα συγκεκριμενα πραγματα που μου ζητηθηκαν

Οποτε εμμενω στην αρχικη μου αποψη. Το αν δεν τραβαει ο Φωτσης και αρα χαλαει το συνολο(ενω οσο και να μην τραβηξει ο Πριντεζης πιο συνολο να χαλασει με 5 λεπτα που παιζει) και ο Βασιλοπουλος παιζει καλυτερα του-σε εντελεως αψυχολογητο ρολο-Τσαρτσαρη δεν αλλαζει το γεγονος οτι δεν περιμενουμε να καθαρισουν την Αργεντινη ο Βασιλοπουλος με τον Πελεκανο και τον Γλυνιαδακη. ΜΠΟΡΕΙ να γινει, μπορει ο Βασιλοπουλος να γινει αυτος των περσυνων τελικων, μπορει ο Σχορτσιανιτης να χασει 15 κιλα και να τους παρει ολους μεσα, μπορει ο Πριντεζης να δικαιολογησει γιατι εγινε ντραφτ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ πως να το κανουμε

Δημοσ.
Σε σχέση με την Αργεντινή, πάντως, δε λένε ότι κάθε παίκτης μας είναι ατομικά καλύτερος από τον αντίστοιχο Αργεντινό, αλλά ότι εμείς μοιράζουμε περισσότερο το χρόνο. Υπό αυτό το πρίσμα, εμείς παίζουμε με τους 4 του ΠΑΟ, Παπαλουκά, Μπουρούση, Ζήση και Βασιλόπουλο, ενώ ανάλογα με το ματς παίρνει 10 λεπτά ο Σόφο ή ο Γλυνιαδάκης. Οι υπόλοιποι, παίζουν ελάχιστα. Άρα, αν οι Αργεντινοι παίζουν με 6-7, εμείς παίζουμε με 8-9. Είναι πλεονέκτημά μας, αλλά όχι και τόσο σπουδαίο, για να μας ζαλίζουν τον έρωτα!

Ναι, οκ, οποτε εμεις μοιραζουμε χρονο σε 7-8, αυτοι σε 6-7, δλδ ενταξει, μην το κανουμε θεμα μονο που οι δικοι τους 6 ειναι ο δις πρωταθλητης και σταρ του ΝΒΑ Τζινομπιλι, ο 15π ΜΟ οταν εγινε βασικος στους Ροκετς Σκολα, οι ΝΒΑερς Ντελφινο, Ομπερτο, Νοτσιονι και το πολυ καλο ασακι Πριτσιονι ξερω γω. Συμπαθα με αν θεωρω οτι στις ατομικες συγκρισεις χανουμε (οριακα στην περιφερεια, κατα κρατος στην ρακετα) οτι κερδιζουμε στον ΕΝΑ παικτη παραπανω(που αυτος ο ενας παικτης ειναι τα 8λεπτα του Σχορτσιανιτη και τα 5λεπτα του Πελεκανου, δλδ νταξ.)

Δημοσ.

Δεν ειναι ετσι οπως τα λες. Κοιτα λιγο μονο το χρονο συμμετοχης που ειχαν καποιοι παικτες της Αργεντινης στο αδιαφορο παιχνιδι με τη Ρωσια Σκολα 40' και Πριτζιονι 37'.

Απο την αλλη ο χρονος των Ελληνων μοιραζεται πιο σωστα ενω σε καθε παιχνιδι διαφορετικος παικτης περνει χρονο συμμετοχης τη μια ο Γλυνιαδακης, την αλλη ο Τσαρτσαρης, ο Μπουρουσης κλπ. Ουσιαστικα οι 3 που δεν εχουν πολυ χρονο ειναι ο Πελεκανος, ο Σχορτσανιτης κ ο Πριντεζης αλλά σιγουρα θα δοκιμαστουν μεχρι το 20' ολοι (εκτος ισως τον Πριντεζη) και απο εκει και περα οποιος αποδωσει καλυτερα παιζει.

Πρακτικα τωρα:

Η εξαδα των Αργεντινων εχει παιξει 816/1000 λεπτα δλδ 81.6% οι αλλοι μοιραζονται το 18.4%.

Αναλυτικα η εξαδα: 384/425 π. δηλαδη το 90% των ποντων, 135/164 ριμπ. 82% των ριμπαουντ, ενω εχει σουταρει συνολικα 250/296 σουτ δηλαδη παιρνει το 84.4% των προσπαθειων.

Σε εμας δεν μπορει να ισχυσει αυτο γιατι ο Μπουρουσης π.χ. που παιζει 2.5' περισσοτερα απο τον Τσαρτσαρη ειναι 2ος σκορερ της ομαδας και μαζι με τον Φωτση 1ος στα ριμπαουντ. Ο Γλυνιαδακης που ειναι μεν παικτης των 10' εχει ενεργο ρολο οσο παιζει με 7π κ 3ρ. Ο Σχορτσανιτης ναι μεν παιζει 7' αλλά δεν μπαινει για να ξεκουρασει καποιον μπαινει για να κανει ζημια (ασχετα αν τα καταφερνει ή οχι) εχει ενεργο ρολο στο παιχνιδι της ομαδας.

Δημοσ.

Πολύ ηττοπάθεια ρε παιδιά.

Ας χαλαρώσουμε και ας δούμε το ματσάκι αύριο..

Α, sorry εγώ δεν θα το δω, γιατί θα είμαι στην παραλία.:-)

Θα συμμετέχω νοερά όμως. :-D

Τι Ολυμπιακοί και παπαριές.... Άγιος Προκόπης και τα μυαλά στα κάγκελα !!

Δημοσ.

Ωραια ολα αυτα αλλα δεν αλλαζουν την αποψη μου

Οτι οσο και να μοιραζουμε τον χρονο εχουν καλυτερους βασικους απο τους δικους μας και οι αναπληρωματικοι μας δεν γαμανε ωστε να στηριχτουμε εκει. Δλδ οι 9π του Σχορτσιανιτη με την Κινα και τα νουμερα που ανεβασαν οι Βασιλοπουλος-Μπουρουσης με την Ανγκολα ειναι επιχειρημα?

Η λογικη λοιπον που μου παραθετετε ειναι οτι ΑΝ κρατησουμε τους βασικους τους δεν εχουν εναλλακτικες. ΟΚ, μαζι σας. Και εγω επιμενω οτι ειναι πιο ευκολο να σταματησουν αυτοι τον Σπανουλη και τον Μπουρουση και τον Φωτση αποτι εμεις τον Τζινομπιλι και τον Σκολα και πως οι δικοι μας αναπληρωματικοι επισης δεν αποτελουν λυση. Μπορει να ειναι καλυτεροι των δικων τους αλλα δεν φτανουν

Ειναι σαν να κανουμε κοντρα, να εχω εγω Φεραρι, εσυ Μερσεντες(ας υποθεσουμε πως η Φεραρι ειναι πιο γρηγορη) και να μου λες οτι αν ομως μεινουμε απο βενζινη ή χαλασουν τα αμαξια εσυ εχεις εναλλακτικη Βαραντερο καιγω βεσπα. Ναι, χαιρω πολυ, μονο που βρισκω πιο πιθανο να μην χαλασουν τα αμαξια οποτε να δω τι θα την κανεις την Βαραντερο.

Τεσπα, Τεταρτη κοντη γιορτη. Αποψη μου ειναι οτι δεν θα τους χτυπησουμε στο ποσο καλοι ειναι οι αναπληρωματικοι μας σε σχεση με τους δικους τους, ουτε στο ποσο πολυ θα παιξουν οι μεν και οι δε. Ή σταματαμε τους βασικους τους και δεν σταματανε τους δικους μας Ή και 40π να βαλουν οι αναπληρωματικοι μας θα χασουμε.

Δημοσ.

Το έχετε κάνει το τόπικ "Εθνική Μπάσκετ"... να πάτε αλλού να μιλήσετε, εγώ θέλω να μιλήσουμε για συγχρονισμένη κολύμβηση και ιππασία.

Δημοσ.

Aληθεια στην ιππασια γιατι βραβευουν τον αναβατη και οχι το αλογο; Στο κατω κατω αυτο κανει την δουλεια.

Δημοσ.
Ναι, οκ, οποτε εμεις μοιραζουμε χρονο σε 7-8, αυτοι σε 6-7, δλδ ενταξει, μην το κανουμε θεμα μονο που οι δικοι τους 6 ειναι ο δις πρωταθλητης και σταρ του ΝΒΑ Τζινομπιλι, ο 15π ΜΟ οταν εγινε βασικος στους Ροκετς Σκολα, οι ΝΒΑερς Ντελφινο, Ομπερτο, Νοτσιονι και το πολυ καλο ασακι Πριτσιονι ξερω γω. Συμπαθα με αν θεωρω οτι στις ατομικες συγκρισεις χανουμε (οριακα στην περιφερεια, κατα κρατος στην ρακετα) οτι κερδιζουμε στον ΕΝΑ παικτη παραπανω(που αυτος ο ενας παικτης ειναι τα 8λεπτα του Σχορτσιανιτη και τα 5λεπτα του Πελεκανου, δλδ νταξ.)

Μα κι εγώ συμφωνώ ότι στις ατομικές συγκρίσεις των βασικών χάνουμε και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα κερδίσουμε. Εξάλλου, στη βασική πεντάδα, η Αργεντινή μπορεί να είναι και η καλύτερη στο τουρνουά (οι ΗΠΑ εκτός σύγκρισης). Απλώς, ψάχνοντας πώς μπορούμε να κερδίσουμε, λέμε ότι μας συμφέρει να πιέσουμε, μήπως κουραστούν. Μπορεί ο Ζήσης να μην είναι θεός, αλλά παίζει στην ΤΣΣΚΑ και πριν ήταν πρωταγωνιστής στη Μπένετον. Ο αντίστοιχος Αργεντινός Ζήσης παίζει στη Γρανάδα, γι' αυτό και δεν του δίνει χρόνο ούτε στα αδιάφορα ματς. Νομίζω ότι κι εσύ συμφωνείς, απλά όλοι τσατιζόμαστε με τους δημοσιογράφους που θέλουν να μας πείσουν ότι έχουμε 12 ισάξιους παίκτες. Όπως και να το κάνουμε, απέναντι στις 5 κορυφαίες ομάδες του κόσμου, με 8-9 παίζουμε.

Δημοσ.
Μα κι εγώ συμφωνώ ότι στις ατομικές συγκρίσεις των βασικών χάνουμε και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα κερδίσουμε. Εξάλλου, στη βασική πεντάδα, η Αργεντινή μπορεί να είναι και η καλύτερη στο τουρνουά (οι ΗΠΑ εκτός σύγκρισης). Απλώς, ψάχνοντας πώς μπορούμε να κερδίσουμε, λέμε ότι μας συμφέρει να πιέσουμε, μήπως κουραστούν. Μπορεί ο Ζήσης να μην είναι θεός, αλλά παίζει στην ΤΣΣΚΑ και πριν ήταν πρωταγωνιστής στη Μπένετον. Ο αντίστοιχος Αργεντινός Ζήσης παίζει στη Γρανάδα, γι' αυτό και δεν του δίνει χρόνο ούτε στα αδιάφορα ματς. Νομίζω ότι κι εσύ συμφωνείς, απλά όλοι τσατιζόμαστε με τους δημοσιογράφους που θέλουν να μας πείσουν ότι έχουμε 12 ισάξιους παίκτες. Όπως και να το κάνουμε, απέναντι στις 5 κορυφαίες ομάδες του κόσμου, με 8-9 παίζουμε.

Δεν διαφωνησα ποτε οτι αν το παιχνιδι παει στο φορτωμα των φαουλ, στο ποιος θα κουραστει, τοτε ναι, εχουμε περισσοτερες ελπιδες αποτι αν πανε ολα λαου-λαου. Η διαφωνια μου με την γενικη αρθρογραφια των ημερων ειναι στο ακομα αν γινει και αυτο φτανει για να κερδισουμε. Θεωρω οτι ακομα και με αξιοποιηση 1-2 παικτων παραπανω οι πθανοτητες ειναι μαζι τους διοτι

1. Οι βασικοι τους ειναι καλυτεροι

2. Οι 1-2 παικτες παραπανω που εχουμε δεν ειναι τοσο καλοι ωστε να καλυψουν το πλεονεκτημα τους θεωρητικα απο το '1.'

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...