adamakos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 ο τσατουμας 3 ακυρα.... χωρις σχολιο ο ιακωβακης εκανε οτι καλυτερο μπορουσε παμε γι αλλα κλασικα παγκοσμιο ρεκορ η ισινμπαγεβα στο αλμα επι κοντω με 5.05 ... μπραβο της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Χμ, κανένα διαστρεμματάκι δεν μπορεί να πάθει κάποιος Αργεντινός; Όχι τίποτα σοβαρό, 3 μέρες να μείνει έξω. Ή να έτρωγαν κανά περίεργο κινέζικο φαγητό , μια γαστρεντερίτιδα, κάτι τέλος πάντων, γιατί τους βλέπω πολύ καλούς τους βασικούς. Edit: Δείχνει την Ισινμπάγιεβα να μιλάει στα ρώσικα, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και λένε οι εκφωνητές "ο Αλέκος Θεοφιλόπουλος μας ενημερώνει ότι δίνει χαιρετισμούς στον πατέρα και τη μητέρα της". ΞΕΡΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΚΟΣ ΡΩΣΙΚΑ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Edit: Δείχνει την Ισινμπάγιεβα να μιλάει στα ρώσικα, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και λένε οι εκφωνητές "ο Αλέκος Θεοφιλόπουλος μας ενημερώνει ότι δίνει χαιρετισμούς στον πατέρα και τη μητέρα της". ΞΕΡΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΚΟΣ ΡΩΣΙΚΑ; πως τολμάς μικρέ απαίδευτε δημοσιογράφε να αμφισβητείς τον τρισμέγιστο Θεοφιλόπουλο?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Εχει γελιο παντως η τονωση ηθικου ενοψη Αργεντινης... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟ Και μεις ποιους εχουμε ρε πουστη μου?Τον λιμναζοντα εδω και 18 μηνες Βασιλοπουλο?Τον Πριντεζη και τον Πελεκανο? Τον Γλυνιαδακη και τον Ζηση?Τον "ολοε-επιστρεφω-αντε-να-δουμε-ποτε" Σχορτσιανιτη? 6 παικτες εχουμε και μεις και αν πιασει ματς ο Μπουρουσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Εχει γελιο παντως η τονωση ηθικου ενοψη Αργεντινης... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟ Και μεις ποιους εχουμε ρε πουστη μου?Τον λιμναζοντα εδω και 18 μηνες Βασιλοπουλο?Τον Πριντεζη και τον Πελεκανο? Τον Γλυνιαδακη και τον Ζηση?Τον "ολοε-επιστρεφω-αντε-να-δουμε-ποτε" Σχορτσιανιτη? 6 παικτες εχουμε και μεις και αν πιασει ματς ο Μπουρουσης Παρόμοια σκέψη έκανα κι εγώ όταν το πρωί μας τα πρήζανε για τους 6-7 παίκτες της Αργεντινής. Λες και ο Γιαννάκης ρισκάρει πολύ με τους αναπληρωματικούς μας. Και να κάνω και μια ερώτηση: Γιατί ο Τσαρτσαρής δεν παίζει πολύ και γιατί όταν τον βάζει ο Γιαννάκης τον βάζει 5άρι? Έχει κάποιο πρόβλημα ο παίκτης ή απλά ο Γιαννάκης δεν τον εμπιστεύεται? Υγ. Πάντως ο Μπουρούσης δείχνει να είναι σε φόρμα και τον χρειαζόμαστε πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Χωρίς Σπανούλη δεν υπάρχει υπάρχει ομάδα εθνική Ελλάδος. Ολα τα άλλα είναι ιστορίες. Μιλάω για το επιθετικό κομμάτι.Η άμυνα δεν με ενδιαφέρει γιατί με 0-0 δεν κέρδισε κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLISS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Η προπονηση βασιζεται στην επαναληψη, οποτε για να το εμπεδωσουμε και να πιστεψουμε στη νικη, παμε ολοι μαζι, δυνατα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 ^^^^χαχαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Εχει γελιο παντως η τονωση ηθικου ενοψη Αργεντινης... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟ Και μεις ποιους εχουμε ρε πουστη μου?Τον λιμναζοντα εδω και 18 μηνες Βασιλοπουλο?Τον Πριντεζη και τον Πελεκανο? Τον Γλυνιαδακη και τον Ζηση?Τον "ολοε-επιστρεφω-αντε-να-δουμε-ποτε" Σχορτσιανιτη? 6 παικτες εχουμε και μεις και αν πιασει ματς ο Μπουρουσης Kaiser, μήπως είσαι κρυφογαύρος ρε κουφάλα? Από το παραπάνω post σου, αυτό προκύπτει πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Χωρίς Σπανούλη δεν υπάρχει υπάρχει ομάδα εθνική Ελλάδος. Ολα τα άλλα είναι ιστορίες. Μιλάω για το επιθετικό κομμάτι.Η άμυνα δεν με ενδιαφέρει γιατί με 0-0 δεν κέρδισε κανείς. Καλά για τον Σπανούλη δεν το συζητάμε, απλά είναι η μισή ομάδα. Για την άμυνα, νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό κομμάτι και στο μπάσκετ μπορεί να γίνει και θεαματική (με τα κλεψίματα τις τάπες, τις παγίδες κλπ). Απλά όλα είναι αποτέλεσμα γινομένου: Άμυνα x επίθεση = αποτέλεσμα. Αν έχεις μηδέν στην επίθεση ή στην άμυνα, όσο και να έχεις στο άλλο, πάντα μηδέν θα σου βγάζει. Οι Ισπανοί μας κάνουν πλάκα και σε άμυνα και σε επίθεση. Γιαυτό μας παίρνουν πάντα με διψήφιο αριθμό διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adamakos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 καλα ολα αυτα αλλα ειναι ντροπη να αμφισβητειτε τις γνωσεις που εχει ο θεοφιλοπουλος. και ρωσικα ξερει και σουαχιλι και φυσικα κινεζικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Kaiser, μήπως είσαι κρυφογαύρος ρε κουφάλα? Από το παραπάνω post σου, αυτό προκύπτει πάντως... Ερωτηση Το τι ομαδα ειμαι ΠΟΥ επηρεαζει το ποιοι ειναι βασικοι και ποιοι αναπληρωματικοι? Εχετε ή δεν εχετε 6 παικτες στην Εθνικη και εμεις 4?Και ομως ξεκινανε ή δεν ξεκινανε και οι 4 οι δικοι μας και ενας δικος σας? Εγω φταιω που Σπανουλης-Μητσος-Φωτσης-Τσαρτσαρης θεωρουνται βασικοι και Πελεκανος-Πριντεζης-Βασιλοπουλος ρολιστες ενω και ο Σχορτσιανιτης παιζει 8λεπτα και 10λεπτα?Δηλαδη τι να ελεγα σε ποστ για τον παγκο?Οτι εχουμε γαμω τους παγκους με Σπανουλη-Διαμαντιδη? ΥΓ1. Οπως ειδες τον Μπουρουση πχ ΔΕΝ τον εβαλα στους παγκιτες γιατι πλεον παιζει πολυ. Επισης για τους "μετριους" παγκιτες εβαλα και Γλυνιαδακη-Ζηση. Αυτο δεν το ειδες? Τι φταιω εγω αν ο Πελεκανος με τον Πριντεζη παιζουν μονο με Ανγκολα-Κινα ΥΓ2. Για τους 4 που ειπα, περα απο το τι ομαδα ειμαι και τι ομαδα εισαι, μπασκετικα μπορεις να μου αντικρουσης την αποψη οτι ο Βασιλοπουλος του 2008, ο Πελεκανος, ο Πριντεζης και κατα δευτερο λογο ο Σχορτσιανιτης(αφου δεν βγαζει 20λεπτα δεν νομιζω οτι μπορει να θεωρηθει "γερο χαρτι") δεν ειναι ακριβως ο τρομος των Αργεντινων και αρα δεν δικαιουμαστε να λεμε περι παγκου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
algait Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Πάντως στο τουρνουά μέχρι τώρα ο Βασιλόπουλος έχει παιξει περισσότερο και καλύτερα από τον Τσαρτσαρή για να θεωρείται αναπληρωματικός και ρολίστας ενώ ο άλλος βασικός. Όσο για τον Φώτση, συμφωνώ ότι είναι βασικός αλλά για μένα φταίει πολύ περισσότερο για κάποια προβλήματα που εμφανίζει η ομάδα, από τον Πρίντεζη και τον Πελεκάνο οι οποίοι ήρθαν ακριβώς για να ξεκουράσουν τους βασικούς σε ματς με την Αγκόλα και την Κίνα. ΥΓ1. Δεν είμαι Ολυμπιακός. Είμαι Αρειανός και μιας και δεν παιζει κανείς δικός μου παίκτης νομίζω ότι μπορεί να είμαι αρκετά αντικειμενικός. ΥΓ2. Δεν είναι κακό να σε παρασέρνει το συναίσθημα. Και μένα άμα με ρωτήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, όλους άχρηστους θα στους βγάλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Σε σχέση με την Αργεντινή, πάντως, δε λένε ότι κάθε παίκτης μας είναι ατομικά καλύτερος από τον αντίστοιχο Αργεντινό, αλλά ότι εμείς μοιράζουμε περισσότερο το χρόνο. Υπό αυτό το πρίσμα, εμείς παίζουμε με τους 4 του ΠΑΟ, Παπαλουκά, Μπουρούση, Ζήση και Βασιλόπουλο, ενώ ανάλογα με το ματς παίρνει 10 λεπτά ο Σόφο ή ο Γλυνιαδάκης. Οι υπόλοιποι, παίζουν ελάχιστα. Άρα, αν οι Αργεντινοι παίζουν με 6-7, εμείς παίζουμε με 8-9. Είναι πλεονέκτημά μας, αλλά όχι και τόσο σπουδαίο, για να μας ζαλίζουν τον έρωτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.