gus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Πωπω βεντούζα οι Λιθουανοί!!! 34 πόντους από τους Αυστραλούς στο τρίτο 10λεπτο. Εντάξει αδιάφοροι μεν, αλλα όπως και να'χει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Πόσο πήγε το ματς τελικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Πόσο πήγε το ματς τελικά? Καπου στους 30+ οι Αυστραλοί τελικά. Τωρα δεν ξερω αν ήταν καλό η κακό αυτό, αν τελικά παίξουμε με Λιθουανία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Xαλαρα τα πραγματα σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandito Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Θα σου δωσω εγω μια απο την Αθηνα μεχρι το Πεκινο. Νικη της Κινας επι της Ελλαδας στο μπασκετ Βουλωμένο γράμμα διάβασες άτιμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Βουλωμένο γράμμα διάβασες άτιμε Eκτιμηση ηταν. Επεσα εξω. Προτιμησαν μια "τιμιτικη" νικη και ας αποκλειστουμε απο το να βγει βρωμα. Αποψεις. Ποτε δεν ειπα οτι θα χασουμε επειδη ημαστε χειροτεροι, πιστευα οτι θα ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ χαοσυμε Επειδη ομως ζουμε στην Ελλαδα οπου το μεταλλιο μονο λεει, ελπιζω να μην μας βγει σε κακο.Κοινως, αν παιζαμε με Λιθουανια και περνουσαμε(προσωπικα εξηγησα γιατι το θεωρω πιο εφικτο, τι να πω, ο χρονος θα δειξει) ολοι θα κανανε γαργαρα την ενδεχομενη σημερινη ηττα. Με Αργεντινη λοιπον, μαχαιρι στο μαχαιρι. Μακαρι τα παιδια να μας βγαλουν ασπροπροσωπους(οπως εχω ξαναπει θεωρω οτι κοντρα σε Αργεντινη δεν θα παιξει τοσο ρολο η τακτικη μας οσο το ποσο καλα θα την εφαρμοσουν οι παικτες μας) ΥΓ. Παντως, να πω την αληθεια, το νομισμα εχει 2 οψεις. Η μια λεει οτι "οι μεγαλες ομαδες δεν διαλεγουν".Σωστο. Η αλλη λεει οτι δεν υπαρχει εμπιστοσυνη στην ομαδα και επομενως κανεις δεν θελει να φορτωθει ενα αποκλεισμο απο Λιθουανια εχωντας χασει απο Κινα, ενω αν αποκλειστουμε απο Αργεντινη θα ειναι μιση ζημια. Οπως το δει κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Εγώ δεν ξαναλέω να είμαστε προσεκτικοί γιατι την προηγούμενη φορά το είπα και χάσαμε με τους αμερικάνους. Τώρα θα πώ ας είμαστε καφενείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Γαμάτος συλλογισμός Kaizer , ρε μλκ έχεις σκεφτεί ποτέ να ασκήσεις προπονητική στο μπασκετ χαχα? Χωρίς πλάκα , αυτό είναι θέμα εσωτερικό της ομάδας του προπονητή κτλ Αυτό εννοούσα πριν περι στρατηγικής κτλ κτλ Πάντως όντως δεν θα μου πήγαινε να χάσω εσκεμμένα απο τον αντίπαλο , θέλει να ξέρεις να χειρίζεσαι καλά τον εγωισμό σου , ενώ για να πετύχει θα πρέπει να έχεις προπονητή που να τον "φοβάσαι". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Γαμάτος συλλογισμός Kaizer , ρε μλκ έχεις σκεφτεί ποτέ να ασκήσεις προπονητική στο μπασκετ χαχα? Γιατι νομιζεις ανανεωνω καθε χρονο το διαρκειας?Για να κανω υποδειξεις στον Ζοτς. Εχω και τον Μενελαο διπλα που σιγονταρει, ωραια περναμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 2o άκυρο ο Τσάτουμας...not good... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δυστυχώς δεν το έχει ο Τσάτουμας. Σε όλους τους μεγάλους αγώνες, άκυρα και ξανά άκυρα. Ενώ τις επιδόσεις τις έχει ρε παιδί μου. Κρίμα, και σήμερα το μήκος φαίνεται ότι θα κριθεί πάρα πολύ χαμηλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 [...]Η αλλη λεει οτι δεν υπαρχει εμπιστοσυνη στην ομαδα και επομενως κανεις δεν θελει να φορτωθει ενα αποκλεισμο απο Λιθουανια εχωντας χασει απο Κινα, ενω αν αποκλειστουμε απο Αργεντινη θα ειναι μιση ζημια. Οπως το δει κανεις Αυτό. Αυτό είναι και το βασικό πρόβλημα αυτής της ομάδας: η έλλειψη αυτοπεποίθησης. Πρέπει να είσαι και λίγο αλαζόνας για να κατακτήσεις την κορυφή (βλέπε Ισπανία κυρίως, Αργεντινή λιγότερο). Μετά το σημερινό φαίνεται ότι στοχεύουν σε δύο αγώνες, προημιτελικό και μικρό τελικό για το χάλκινο. ΟΚ, αν πιστεύουν ότι θα έχουν ένα κίνητρο παραπάνω με Αργεντινή και ότι δεν θέλουν τελικό αλλά απλά ένα μετάλλιο με γεια τους με χαρά τους. Εγώ προσωπικά ξενέρωσα γιατί δεν στοχεύουν την κορυφή, εκτός και αν ονειροβατούν και περιμένουν επανάληψη του αγώνα της Ιαπωνίας με ΗΠΑ. Τέλος πάντων, συμφωνώ ότι φοβήθηκαν πιθανή ήττα με Λιθουανία και κράξιμο από ΜΜΕ για σκόπιμη σημερινή ήττα. Αν και εγώ θα διάλεγα αντίπαλο. Μακάρι να περάσουμε αρχικά την Αργεντινή και να πάμε με ξεκάθαρο στόχο τον μικρό τελικό, όπου θα περιμένουμε κάποιον λογικά πιο κουρασμένο (και πιο σκασμένο) από εμάς (αν γίνει το λογικό και χάσουμε άνετα από ΗΠΑ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Και το 2004 πάντως είχε τεθεί θέμα επιλογής, αν δεν κάνω λάθος και πάλι είχαμε προτιμήσει να νικήσουμε. Δε νομίζω ότι είναι φόβος ή έλλειψη αυτοπεποίθησης. Είναι η φιλοσοφία του Γιαννάκη, παίζουμε πάντα για τη νίκη και την αξιοπρέπεια και ό,τι βγει. Μια ζωή το ίδιο κάνει. Στη συγκεκριμένη συγκυρία μπορεί να διαφωνούμε και ίσως μειώνει τις πιθανότητές μας για μεγάλη διάκριση, αλλά νομίζω ότι σε βάθος χρόνου, αυτή είναι η σωστή νοοτροπία. "Φέρτε μας όποιον να'ναι, εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας κι ό,τι βγει". Καλά, οι Αμερικανοί καρφώνουν από παντού...78-39 τη Γερμανία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 πρέπει να ξέρεις πολύ καλό μπασκετ για να μην φανεί οτι χάνεις εσκεμμένα , χαχαχα οκ , εντάξει, νομίζω οτι ο Φίλιππος έχει δίκιο , μακροπρόθεσμα αυτά δεν έχουν σημασία εδώ και τόσα χρόνια έχουμε μία απο τις καλύτερες ομάδες στο κόσμο. Καιρός είναι και σε άλλα αθλήματα να γίνει αυτό. Ρε πουστη μου αυτος ο τσάτουμας στο 2ο εκανε καλό αλμα , ήταν σίγουρα μέσα στα μετάλλια , πως διάολο την πάτησε έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 πάει και ο Ιακωβάκης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.