Fidelio Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 (...)Και για να μην βγει ο μικρος ευζωνας απο μεσα σας, με το χερι στην καρδια αν σου λεγανε "Αν χασεις παιζεις με Λιθουανους και αν τους περασεις ημιτελικο με Ισπανους, αν κερδισεις παιζεις με Αργεντινη και αν περασεις με ΗΠΑ" υπαρχει λογικος ανθρωπος που να ελεγε το 2ο?? αχαχα, πολύ καλό ! Βέβαια μιας και μίλησες για δαβιδ και γολιάθ και βασικά μου έφερες στο μυαλό στρατηγικές μάχης για την τελική έκβαση του πολέμου , ο στρατηγός πρέπει να κάνει την θυσία αν χρειαστεί , δηλαδή ο στρατηγός πρέπει να τα έχει ...βαριά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Κοίτα να δεις, μια μέρα είπα κι εγώ να το ρίξω στον ύπνο και πήραμε 2 μετάλλια! Kaizersoze, έχει λογική το σκεπτικό σου για το μπάσκετ, αλλά κι αυτοί οι Λιθουανοί, έχω την εντύπωση ότι όπου μας πετυχαίνουν, μας βαράνε στο κεφάλι! Υπάρχει και αυτό που λένε ότι, αν κάτσεις να χάσεις, μετά δύσκολα ξαναβρίσκεις τον καλό σου ρυθμό. Τέλος πάντων, δεν ξέρω. Νομίζω όμως ότι αξίζει να το ρισκάρουμε και να βγούμε 4οι, κρατώντας μια ελπίδα για τελικό, δεδομένου ότι και οι Ισπανοί δε φαίνονται σε απλησίαστη κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Εχουμε και Δεβετζή σήμερα, stay tuned ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 17/08/08 11:18:52. Με αφορμή το νέο θετικό δείγμα της Φανής Χαλκιά από τον ΣΕΓΑΣ ανακοινώνονται τα εξής: «Ο ΣΕΓΑΣ εκφράζει τη βαθύτατη λύπη του για το νέο πλήγμα που εδέχθη ο ελληνικός αθλητισμός και ειδικότερα ο στίβος' date=' με το θετικό Α΄ δείγμα της Ολυμπιονίκου της Αθήνας, Φανής Χαλκιά. Το νέο θετικό δείγμα , εφόσον επιβεβαιωθεί και μετά την εξέταση του Β΄ δείγματος, δημιουργεί ίχνη σκιών για τις μέχρι τώρα επιτυχίες μια μεγάλης αθλήτριας. Το αρνητικό αυτό γεγονός ήρθε σε μία στιγμή που η Ολυμπιακή ομάδα του στίβου δίνει τη μάχη της εθνικής εκπροσώπησης στο Πεκίνο, όπου οι αθλητές και οι αθλήτριές μας έχουν πολύ επιτυχημένες παρουσίες και μάλιστα με τα διαπιστευτήρια των πιο πολύ-ελεγχόμενων αθλητών στον κόσμο. Σε καμία περίπτωση αυτά τα μεμονωμένα περιστατικά δεν μπορούν να αλλάξουν τη συνολική λαμπρή εικόνα του ελληνικού στίβου. Δυστυχώς αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά με πολύ επώδυνο τρόπο, ότι ο αγώνας κατά του ντόπινγκ είναι μακρύς και δύσκολος. Οι ευθύνες του προπονητή, είναι προφανείς και αδιαμφισβήτητες. Οι ευθύνες οι δικές μας είναι να διενεργούμε ακόμη περισσότερους ελέγχους σε αγώνες όλων των ηλικιών, να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε όσο πιο στενά μπορούμε με τις διεθνείς αλλά και με την ελληνική αρχή για την καταπολέμηση του ντόπινγκ και να απομακρύνουμε από το χώρο όσους δημιουργούν βάσιμες υποψίες για εμπλοκή με απαγορευμένες μεθόδους και μέσα. Στο εξής κάθε θετικό δείγμα αθλητή θα συνεπάγεται αυτόματη και ισόβια διακοπή κάθε σχέσης του προπονητή με την ομοσπονδία. Οι ευθύνες της Πολιτείας είναι πολλαπλές, όχι μόνο στην κατεύθυνση της εντατικοποίησης των ελέγχων στους αθλητές, αλλά και στη δημιουργία αποτελεσματικών μηχανισμών εντοπισμού και τιμωρίας των εμπόρων και διακινητών των απαγορευμένων ουσιών στην Ελλάδα. Και επιτέλους να δημιουργήσει σοβαρές υποδομές για την σύγχρονη προπονητική και επιστημονική στήριξη των Ελλήνων αθλητών, δημιουργώντας έτσι ένα ισχυρό ανάχωμα και προσφέροντας μία αξιόπιστη επιλογή στους Έλληνες αθλητές και προπονητές απέναντι στις σειρήνες των απαγορευμένων ουσιών. Εμείς σε όλα τα παραπάνω δηλώνουμε ότι είμαστε στη διάθεση της Πολιτείας προκειμένου να συμβάλουμε στη διαμόρφωση και λήψη ριζικών μέτρων προς την κατεύθυνση αυτή. Με την ευκαιρία αυτή θα ήταν παράλειψη εάν δεν εκφράζαμε, τα συγχαρητήριά μας στους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες της ομοσπονδίας μας που διακρίνονται αυτές τις ημέρες στο Πεκίνο καθώς και τις ευχές μας για καλύτερη συνέχεια. Τέλος αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε την Πολιτεία και τους χορηγούς της ομοσπονδίας για την πολύπλευρη και ουσιαστική υποστήριξή τους, προκειμένου να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα της ολυμπιακής προετοιμασίας στους δεκάδες αθλητές που είχαν ενταχθεί σε αυτή».[/quote'] Ανακοίνωση της κακιάς ώρας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Οπως εγραφα και πριν το τουρνουα αυτη η Αμερικη δεν εχει καμια σχεση με την προηγουμενη ειναι πολυ πιο σοβαρη και πιο ετοιμη. Οντως ειναι η καλυτερη ομαδα που ειχαν ποτε ισως -1992 αν και δεν ειμαι σιγουρος γι'αυτο... Εχει ομως αδυναμιες οχι πολλες αλλά εχει δεν ειναι απιθανο να ηττηθει. Σχετικα με το αν πρεπει να χασουμε ή οχι μια μεγαλη ομαδα δεν επιλεγε ι αντιπαλο οσες φορες το καναμε μας βγηκε σε κακο. Αν οντως θελουμε μεταλιο θα πρεπει να χτυπησουμε ολα τα παιχνιδια και οτι βγει. Με τι ψυχολογια δλδ θα αντιμετωπισουν οι παικτες μας τον αντιπαλο που απεφευγαν ολο το τουρνουα στον τελικο (αν παμε); Αν εστω η Ελλάδα βγει 3η εχει μπροστα της 100% την Αργεντινη και μετα τις ΗΠΑ στον ημιτελικο. Αν ερθουμε 4οι εχουμε μπροστα μας τη Λιθουανια και μετα την Ισπανια. Η Ισπανια ειναι σαφως χειροτερη των ΗΠΑ αλλά ποιος μας εγγυαται τη νικη με τον κακο μας δαιμονα τη Λιθουανια; Επιχειρωντας μια συγκριση Λιθουανιας - Αργεντινης με βαση την Ελλαδα εχω να πω τα εξης: - Η Λιθουανια διαθετει 11 ετοιμους παικτες που ξερουν πολυ καλα τους Ελληνες αντιθετα με τους Αργεντινους που εχουν 6 σταρ και 6 καφενεια (κυριολεκτικα). Ποιοι θα κουραστουν πιο ευκολα; οι αθλητικες μηχανες οι Λιθουανοι ή οι Αργεντινοι που ηδη δειχνουν σημαδια κοπωσης. - Το δυνατο σημειο της Ελληνικης αμυνας ειναι η πιεση στο αντιπαλο πλειμεικερ εκει η Λιθουανια διαθετει 2 εξαιρετικους παικτες (Γιασικεβιτσιους, Καουκενας) με μεγαλη εμπειρια, ταχυτητα και καλη πασα. Αντιθετα η Αργεντινη διαθετει τον ντεφορμε και κουρασμενο Πριτζιονι απο εκει και περα οτι θα παει στα ημιμετρα με Τζινομπιλι είτε με τον αναπληρωματικο τους πλειμεικερ. - Η Λιθουανια διαθετει βαρια κορμια που παραδοσιακα μας δυσκολευουν αντιθετα με την Αργεντινη που εχει μεν πολυ καλυτερους παικτες αλλά στα μετρα των δικων μας παικτων. - Χρωσταμε κατι στους Αργεντινους απο το 2004... Τελειωνοντας δεν μου λεει κατι αν το μεταλιο ειναι αργυρο ή χαλκινο εγω προσωπικα θελω μεταλιο και αν αυτο ειναι το χρυσο ακομα καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 H Δεβετζη στηριζει πολλα στο 1ο αλμα της αν και φετος ειπε οτι θα αλλαξει λιγο τη στρατηγικη της για να κανει πιο πολλα εγκυρα απο οτι παλιοτερα. Με αυτη την επιδοση 14.96 ειναι μαλλον εκτος μεταλιων θελει 15.10+ για μεταλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μιλάμε, η Δεβετζή και 15.51 παγκόσμιο ρεκόρ να κάνει, θα βρεθεί κάποια να κάνει 15.52 στο επόμενο άλμα. Με το άλμα που έκανε πάντως, λογικά το αργυρό το έχει. Έστω το χάλκινο, πόσες να πηδήξουν 15.25+; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 λογικά το αργυρό το έχει. Έστω το χάλκινο, πόσες να πηδήξουν 15.25+; Ειπαμε η Λεμπεντεβα δεν παιζεται στο να σπαει την ψυχολογια των αντιπαλων της. Το χαλκινο ειναι σιγουρο παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Οκ, είναι ο μεγαλύτερος αγώνας τριπλούν γυναικών στην ιστορία! Και δεν έχει ακόμα κάνει μεγάλο άλμα η Κουβανή. Τα 15 μέτρα τα έχουν για πλάκα, τι είναι αυτό το πράγμα; Τζαμάικα 1-2-3 στα 100 γυναικών! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adamakos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Την πατρίδα adamakos θα την σώσει μόνο ένα "σιγουρο" στοίχημα , όχι τα μετάλια. Δώσε πληροφορίες μπας και βγάλουμε κανα φράγκο ! δεν εγραψα πατριδα αλλα ΠΑΡΤΙΔΑ οσο για πληροφοριες πατα στην υπογραφη μου και θα βρεις καλα αυτη η αχρηστη η δεβετζη δεν μπορουσε να κανει κανενα αλμα ακομα?? 4 ακυρα και ηθελε και κατι παραπανω?? αν ειναι δυνατον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 καλα αυτη η αχρηστη η δεβετζη δεν μπορουσε να κανει κανενα αλμα ακομα?? 4 ακυρα και ηθελε και κατι παραπανω?? αν ειναι δυνατον Ναι ρε η άχρηστη, είδες; Τι θέλουν και τη στέλνουν σε αγώνες; Ε Λ Ε Ο Σ με τους άσχετους που κάνουν και κριτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adamakos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Ναι ρε η άχρηστη, είδες; Τι θέλουν και τη στέλνουν σε αγώνες; Ε Λ Ε Ο Σ με τους άσχετους που κάνουν και κριτική. ξεκιναμε με το γεγονος οτι εγω δεν προσβαλα κανεναν για το ποστ που εκανε σε αντιθεση με σενα ναι για μενα αχρηστη ειναι γιατι παντα κανει ενα αλμα καλο και μετα ολα ακυρα. και το δηλωσε και η ιδια οτι θα προσπαθησει να τα μειωσει πως θες να παρει χρυσο οταν απο τον πρωτο αγωνα της καριερας της κανει τουλαχιστον 3 ακυρα για να μην πω 4 αν της βγει το πρωτο μεγαλο εχει καλως αλλιως αντε γεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μάλιστα. Όταν μια αθλήτρια κάνει στον τελικό των Ολυμπιακών μία από τις 10-15 καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών στο αγώνισμα και παίρνει μετάλλιο στον αγώνα με τις υψηλότερες επιδόσεις στην ιστορία του αγωνίσματος, ο χαρακτηρισμός που της ταιριάζει, κατά τη γνώμη σου, είναι "άχρηστη". Αλλά δεν είσαι άσχετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μάλιστα. Όταν μια αθλήτρια κάνει στον τελικό των Ολυμπιακών μία από τις 10-15 καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών στο αγώνισμα και παίρνει μετάλλιο στον αγώνα με τις υψηλότερες επιδόσεις στην ιστορία του αγωνίσματος, ο χαρακτηρισμός που της ταιριάζει, κατά τη γνώμη σου, είναι "άχρηστη". Αλλά δεν είσαι άσχετος. Και καλυτερη φετινη επιδοση στον κοσμο μεχρι την περασουν οι αλλες 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 δεν εγραψα πατριδα αλλα ΠΑΡΤΙΔΑοσο για πληροφοριες πατα στην υπογραφη μου και θα βρεις lol όντως είπες παρτίδα , ένα "ρ" ποιό κείθε ! Για την Δεβετζή δεν έχεις δίκιο το ξέρεις , αλλά σε καταλαβαίνω , έχω παίξει και εγώ στοίχημα στο euro και μέσα στο χαβαλέ κατέβασα τα σχετικά καντήλια. Γενικότερα όμως δεν παίζω , .... το σχόλιο το έκανα γιατί νόμιζα οτι είσαι ένας ακόμα απο τους γνωστούς πατριδολάτρες που καταπίνουν την κάμηλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.