NemeSis1990 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Και να πω πως δεν τους τα ελεγε Ιακωβάκης? -Έχω φίλους Αμερικάνους, κόψτε τα κινέζικα...
washcloud Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Απ΄ό,τι πάντως φαίνεται, δεν είναι μακρυά η μέρα που ποινές θα επιβάλλονται σ' αυτούς που δεν θα περνάνε το no-doping control. Όχι τίποτ' άλλο, πιο εύκολο θα είναι. Όσο για την εθνική μπάσκετ, τους περίμενα να έχουν αλλάξει μυαλά. Και αυτό δείχνανε μέχρι τους Ολυμπιακούς. Είδαμε και τους Αμερικάνους, όντως και καλύτερα προετοιμασμένοι να είναι αυτή τη φορά, ΚΑΙ πιο συγκεκριμένο στόχο να έχουνε ( = να σπείρουνε και να δείρουνε) . Αν το φέρει ο διάολος να παίξουμε ημιτελικό με την πάρτη τους, νομίζω πως τα παλληκάρια μας πάνε με ψυχολογία "ένα μετάλλιο, κι ό,τι να 'ναι" (το λέγανε βεβαίως, αλλά άλλο να το λες, κι άλλο να το νιώθεις κι όλας) . Ίσως αν τα δίνανε όλα κάτι να κάνανε. Και προσωπικά αυτό είναι που με νοιάζει. Όχι να μετράμε τί θέση μπορούμε να πάρουμε έτσι και αλλιώς. Επειδή ΑΥΤΑ τα χρυσό και αργυρό ΔΕΝ παίρνονται χωρίς να φτύσουν αίμα, δεν συζυτάω πλέον για χρυσό ή αργυρό, αλλά για χάλκινο. Αν τουλάχιστον για χάλκινο (λες και μόλις τελείωσε ο ημιτελικός ) δεν ΛΥΏΣΟΥΝ, ασ΄ το 'χουν να το χαίρονται, ακόμα και να το πάρουν. Ελικρινά και έξω από τους ημιτελικούς να μείνουν, ας μείνουν, αρκεί να δω να σκίζονται...
KaizerSoze Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 δλδ ο πλεον αθλητικος σου παικτης ( ? ! ? ) Δεν καταλαβα?Διαφωνεις?Ειναι ή δεν ειναι απο τους βασικους σου?Δηλαδη ποιος ειναι πιο αθλητικος?Ο Τσαρτσαρης ή ο Μπουρουσης ή ο Παπαλουκας με τον Ζηση? δεν ξέρω ΕΣΥ τί είδες, αλλά εγώ είδα από τη στιγμή που δεν τράβαγε ένας παίχτης της ΒΑΣΙΚΗΣ πεντάδας, από τον οποίο έχεις πολλές απαιτήσεις ΚΥΡΙΩΣ επιθετικές, αλλά και αμυντικές = ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για ρημπάουντ ΚΑΙ μπλοκ - έστω σε περιφερειακούς, σε ένα ματς με τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, τότε τα επακόλουθα είναι αυτά που επακολούθησαν. 1. Δηλαδη οι αλλοι βασικοι Τσαρτσαρης, Σχορτσιανιτης, Διαμαντιδης, Μπουρουσης τραβηξαν και τα γαμησε ο Φωτσης?Αυτο μου λες? 2. Δεν τραβηξε ο μαλακας ειδες?Επαιζε με τον Πανελληνιο και δεν τραβηξε. Ρε πηγαινε η ταπα συνεφο, ο αλλος τους εκρυβε την μπασκετα με τους ωμους του και σου φταιει ο Φωτσης που χασαμε? .αυτό λέω ρε φίλε, άμα δεν τραβήξει ένας εκ των Σπανούλη, Διαμαντίδη, Φώτση,Σχορτσανίτη-Τσαρτσαρή, ακόμα και Παπαλουκά, ΣΕ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, έχουμε πρόβλημα. Και σε ξαναρωταω. Δηλαδη με ποιους παιζαμε και ηταν "λογικο" να τραβηξει ο Φωτσης και ο καθε Φωτσης?Με την Γερμανια και την Ανγκολα?Με την Βραζιλια και το Πουερτο Ρικο? Ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ και ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ οταν παιζεις με Αμερικη να μην σου τραβηξουν καποια ατου. ΕΙΔΙΚΑ οταν αυτο το ατου παιζει "Αμερικαν σταιλ" και αρα ειναι αντιμετωπισιμος απο τους μαστορες αυτου του ειδους. ΑΜΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΟΛΟΙ τοτε μπορει να γινοταν το θαυαμα, αλλα δεν θα την πεσουμε στον Φωτση επειδη δεν μπορουσε να πιασει τον Τζεημς και τον Αντονυ ρε φιλε Η δουλειά του θα έπρεπε να είναι να στέκεται με κά΄να σκρην μπροστά του, και να κοπανάει σουτ. Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ!!!ΝΑ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΣΟΥΤ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ!!!! Α ρε Μενελαε σε κανανε μπαν και δεν τα προλαβες. Ο Αντωνάκης ; Θέλει ΦΙΛΟΤΙΜΟ γι' αυτόΟ ΦΩΤΣΗΣ θα κανει σκριν για να σουταρει Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ!!!Δεν μπορει να τα διαβαζω αυτα, κατσε θαχει κιαλλα... Βάραγε πάλι σίδερο (σε μια φάση ειδικά που τον είδα ελεύθερο, αντί να σουτάρει, ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ! ! ! ) Ναι ρε, για κοιτα κατι πραγματα. Την μερα που δεν σκοραρεις ουτε με χαρτοσημο να μην εκβιαζεις το σουτ.(Οταν ακουω το "βαρα ρε, ελευθερος εισαι" σε παικτη που δεν του παει το ματς τρωω φλασιες Τζον Σταρκς στον 7ο τελικο με το Χιουστον και θελω να τα σπασω ολα) στα ρημπάουντ πήδαγε λες και η μπάλα είχε αγκάθιαΕιχε,τα χερια του Μπος . ...ναί, ξεφτίλισέ τον εσύ τον Ζήση, εγώ ξέρω ότι και καλό χέρι είναι, και του κόβει, και χέστης σαν τον (όπως αποδεικνύεται) Φώτση δεν είναι, και εν πάσει περιπτώση προκειμένου να χάνει σουτ ο Φώτσης, καλύτερα να τα χάνει ο Ζήσης. Ο Ζησης?Ο Νικος Ζησης?Ο δικος μας "Ζησης"???Οχι ο Ρευ "the zisis" Αλεν ετσι?Για τον ιδιο Ζηση λεμε? οι Αμερικάνοι που ανέφερες, κι αυτοί άνθρωποι είναι ξέρεις, και οι άνθρωποι χάνονται με τα σκρην, την κυκλοφορία της μπάλας, τα σπλιτ-άουτ , κτλ κτλ. Σορρυ που στην σπαω αλλα καποιοι ανθρωποι ειναι καλυτεροι σε ορισμενα πραγματα. Δεν βγηκε ενα πικ. ΕΝΑ ΠΙΚ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ. Γιατι εβγαινε ο Μπος και ο Χαουαρντ στην τριπλα και προλαβαιναν να κανουν και την αλλαγη. Γιατι πεταγοταν ο Τζεημς στο χαι-λου σαν το πιθηκι και εκλεβε την μπαλα.Δεν γινεται παντα το "συνολο" να κερδιζει τα "ατομα". Αλλιως να μαζεψουμε λεφτα, να φερουμε τον Φιλ Τζακσον να παρει 5 απο μας να δω αν θα κερδισουμε τους Σελτικς χωρις προπονητη αλλά έστω και 2 επιτυχημένες προσπάθειες σε μια στιγμή που οι άλλοι είχαν κολλήσει, είναι μια καλή ένδειξη ότι θα μπορούσαν να δοκιμάσουν με τον Ζήση. Ναι, ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!Οκ, μπορει ο Ζησης να εκανε το -25 σε -20. Οκ, μετα???Ειναι ο Ζησης παικτης-ηγετης ρε φιλε?Ειναι λογος να λες "ενας απο τους παραγοντες που χασαμε ειναι οτι δεν τροφοδοτησαμε σωστα τον Ζηση"???Τα θες και τα λες? ...εκτός του ότι (αν και δεν ξέρω) μου φαίνεσαι για...KaiserVaze , να πω ότι με τον Τσαρτσαρή δεν έχω πρόβλημα, και η άσχημη μέρα του τόσο τραγική δε θα είναι. Και γενικώς το πολεμάει. Αλλά κι αυτός δεν είναι στα φόρτε του. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με το που το βάζει να παίζει ο κατ΄εσένα ακατανόμαστος ( ε ; ), ίσως είναι προσωπικό, ίσως κι αυτός επηρρεάζεται. Αλλά όσο σκίζεται ο Σπανούλης, πρώτος και καλύτερος, άντε και ο Μήτσος, κανένας άλλος δεν σκίζεται στην Κίνα. Βασιλόπουλος και Τσαρτσαρής, ίσως οι αμέσως επόμενοι. Από ΄κει και πέρα, χάος. Και ειδικά χάος απ΄αυτούς που περιμένεις κι ΑΠΑΙΤΕΙΣ :Σχορτσανίτης, Μπουρούσης, Παπαλουκάς και πρώτος και καλύτερος ο Φώτσης. Κι αν σκιζόντουσαν, αν έστω κάποιοι σταματούσαν φάσεις με φάουλ στην ώρα τους, κάτι καλύτερο θα κάναμε Βημα 1...Λες σαν παραγοντα της ηττας οτι δεν ειχε σωστο ρολο ο Τσαρτσαρης Βημα 2...σου απανταω ΓΕΝΙΚΑ ο Τσαρτσαρης εχει ενα ιδιεταιρο ρολο φετος στην Εθνικη, αυτο του 'κατα συνθηκη 5' και ο τυπος επιμενει να κανει το ιδιο κοντρα στα θηρια Βημα 3...απαντας το παραπανω. Ε, νταξ, respec' ..καλώς, αλλά εμένα η γνώμη μου ήταν και θα είναι ότι δεν είμαστε "μόνο για Βραζιλιανοκροάτες". Είμαστε τουλάχιστον για Ισπανοαργεντινολιθουανορώσους. 1. Μην βαζεις τους Αργεντινους και ιδιως τους Ισπανους στην ιδια ζυγαρια με τους αλλους 2. ΟΤΑΝ δειξουν την διαρκεια που εχουν δειξει αυτες οι ομαδες τα τελευταια χρονια τα ξαναλεμε 2. Οποτε ναι, συμφωνουμε. Ημαστε για να κερδισουμε ολους τους αλλους και να παιξουμε το χαλκινο με Ρωσσο-Αργεντινους-δεν ξερωγω τι θα βγει. Απλα θεωρω οτι το μπασκετ που παιζουμε δεν μπορει να κοντραρει την Ισπανια και την Αμερικη, οποτε αν δεν φαγωθουν οι 2 μεταξυ τους(που πλεον δεν παιζει) δεν βγαινουν τα κουκια για πανω απο 3η θεση Στον θεό που πιστεύεις τώρα, τον βλέπεις τον Φώτση να ΤΡΑΒΑΕΙ ; ; ; ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ; Και βλέπω ο,τι θέλω; ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!!Τσαμπα εγραφα δηλαδη?? Εξηγηση για μπασκετ 1.0.1 Δεν εφταιγε η αποδοση του Φωτση που χασαμε απο την Αμερικη Ενταξει τωρα?Εκανες ενα ποστ, το 1ο σου, στο οποιο 95% φορτωνες την ηττα στον Φωτση. Ε δεν παιζει αυτο το πραγμα υγ. Για το ερωτηματικο σου...Εδω ημαστε, εγω πιστευω οτι ΕΙΔΙΚΑ αν η Κροατια κανει κανα τρελο -που δεν παιζει πλεον-και βγει 2η θα παμε να αποφυγουμε τους Αργεντινους. Γενικα στον αλλο ομιλο 1-3 παιζουν αναμεσα σε Λιθουανους-Κροατες-Αργεντινους και πιστευω οτι η σειρα προτιμησεις ειναι Κροατια-Λιθουανια-Αργεντινη. Κοινως αν μπορουμε να αποφυγουμε Αργεντινους θα το κανουμε
KaizerSoze Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 1. Οτι και να λετε για τους Αμερικανους που μπορει να τους κερδισουν, μπορει να, μπορει να....Το εχω γραψει πριν τους ολυμπιακους and I stick with it. Αυτη η ομαδα οπως εχει κατεβει ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ. Μικτη να κανουμε οι υπολοιποι θα φαμε 15π. ΑΠοδεχτειτε το απλα ειναι οι καλυτεροι 2. Οτι και να εχει παρει ο τυπος ειναι καποιος που εκανε ΠΡΑΞΗ την εκφραση hands down και στα 22 ΑΚΛΕΙΣΤΑ εκανε 6,99 με show επι 10 μετρα!!!Δηλαδη να το θεσω αλλιως, 1. Ποσο προβαδισμα δηλαδη λετε να του εδωσε η οποια ντοπα πηρε?(και που να παρει Τζαμαικανος ειναι το παιδι, κανα μπαφο δλδ το πολυ). Ο τυπος ριχνει 0.5 sec στο υπολοιπο κοσμο, ε, αντε να μην εκανε παγκοσμιο. ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι ο καλυτερος στον κοσμο στα 100μ 2. Αν δεν κανω λαθος, η ντοπα στους σπριντερ ειναι περισσοτερο για να βγαζουν προπονησεις, να μεγαλωνουν οι μυ,να ειναι hot στην κρισιμη συναντηση, γενικα δεν ειναι οτι το παλικαρι δεν μπορει να τρεξει 9,69. Απλα πες αντε να καταφερε να το πετυχει σε 1 χρονο και στον συγκεκριμενο αγωνα αντι απο φυσικου του να το πετυχει του χρονου σε καποιο Παναμερικανικο τραιαλ
Tomahawk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Η Φανη Χαλκια πιαστηκε ντοπε... Γαμωτο αυτη η Ελλαδα πουθενα δεν ακολουθει τις εξελιξεις... Ουτε στα αναβολικα!
Fidelio Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δεν θα έπερνε κανένας γνωστός προπονητής στον κόσμο ένα τύπο 1,97 ύψος για τα 100 μέτρα , ώστε να τον φαρμακώσει και να κάνει αυτά που κάνει, αν πρωτίστως δεν έχει ΤΑ-ΛΕ-ΝΤΟ ! Το 1,97 είναι αδιαπραγμάτευτα ακατάλληλο για 100άρη αυτό το λέει η ίδια ιστορία του αθλήματος, ο bolt θέτει το άθλημα σε άλλη βάση. Βέβαια αυτά είναι για τους λάτρεις του υψηλού αθλητισμού, τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες του καναπέ.
Fidelio Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 ^^ αχαχα και ο Σεφτελής έλεγε σήμερα , οτι οι η CIA (λολ, οι αμερικάνοι εν πάση περιπτώσει ) έκρυψε το βίντεο που δείχνει τον τερματισμό κάτω απο το νερό. ! Τι άλλο θα ακούσουμε θέε μου σε αυτούς τους ολυμπιακούς !!!
Cue Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μα με τον Phelps ακόμα το συζητάμε? :/ αφού ηλεκτρονικά δεν βγήκε το αποτέλεσμα? Πάντως με την συζήτηση που γίνεται περί genetics κτλ, δε ξέρω αλλά προσωπικά με ξενερώνει λίγο έστω και η παραμικρή υποψία του να είναι fake τα όποια WR, στην συγκεκριμένη περίπτωση του Bolt π.χ.
FilipposMD Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 2. Οτι και να εχει παρει ο τυπος ειναι καποιος που εκανε ΠΡΑΞΗ την εκφραση hands down και στα 22 ΑΚΛΕΙΣΤΑ εκανε 6,99 με show επι 10 μετρα!!! Είπαμε ότι το κατέβασε το ρεκόρ, αλλά όχι και 6,99 ρε συ! : Αν και έτσι όπως πάει... Ποιος νίκησε; Η επιλογή δική σας. Μετράει πότε ακουμπάει το δάχτυλο ή η παλάμη; Άσχετο, αλλά αυτό που εμφανίζεται ως διαιτολόγιο του Φελπς, μόνο σε μένα φαίνεται σούπερ παπαριά; Λοιπόν, όταν θα πιάσουν Έλληνα αθλητή ντοπαρισμένο και θα βγει να πει "ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους, όντως μπήκα στον πειρασμό και ντοπαρίστηκα", θα τον παραδεχτώ για τη μαγκιά του. Δεν αντέχω άλλο με τις συνωμοσίες, τις δολιοφθορές και τα λάθη της Τσου Λι.
Bomber-21 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δεν θα έπερνε κανένας γνωστός προπονητής στον κόσμο ένα τύπο 1,97 ύψος για τα 100 μέτρα , ώστε να τον φαρμακώσει και να κάνει αυτά που κάνει, αν πρωτίστως δεν έχει ΤΑ-ΛΕ-ΝΤΟ ! Το 1,97 είναι αδιαπραγμάτευτα ακατάλληλο για 100άρη αυτό το λέει η ίδια ιστορία του αθλήματος, ο bolt θέτει το άθλημα σε άλλη βάση. Βέβαια αυτά είναι για τους λάτρεις του υψηλού αθλητισμού, τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες του καναπέ. Δεν είπε κανείς ότι δεν έχει ταλέντο. άλλο το ένα,άλλο το άλλο.
jason_rethymno Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Ποιος νίκησε; Η επιλογή δική σας. O δευτερος νικησε
jason_rethymno Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Ξέρει κανείς ποτε παίζει τον επόμενο της αγώνα η Ελλάδα στο μπασκετ?
Fidelio Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Άσχετο, αλλά αυτό που εμφανίζεται ως διαιτολόγιο του Φελπς, μόνο σε μένα φαίνεται σούπερ παπαριά; Μου κάνει εντύπωση πως μπορεί να κάνει κάποιος μια τόσο αφελή δήλωση και μάλιστα της νοημοσύνης του Φελπς. Σε κάνει να αναρωτιέσαι και να αμφισβητείς και αυτά που ξέρεις. Εντάξει , ο Φελπς δεν ανήκει στον μέσο όρο των κολυμβητών , οπότε και ενεργειακά δεν θα έχει τις ίδιες απαιτήσεις, ήτοι οι μετρήσεις των εργομετρικών δείχνουν οτι οι κολυμβητές γενικά καίνε γύρω στις 5-6 χιλιάδες θερμίδες στην περίοδο της βασικής τους προετοιμασίας , ο Φέλπς μας μιλάει για 12 χιλιάδες ; Ντάξει , μαλακίες. Δεν είπε κανείς ότι δεν έχει ταλέντο.άλλο το ένα,άλλο το άλλο. Απλώς ας αρχίσει ο κόσμος να τοποθετείται με περισσότερο σκεπτικισμό. Αυτό όμως δεν πρόκειται να γίνει , τζάμπα ταλαιπωρούμαστε να βάλουμε το θέμα στην πραγματική του βάση. Αν θα καταστραφεί στο τέλος ο αθλητισμός , που έτσι όπως πάμε αυτό θα γίνει ,πχ όλοι αυτοι που θα βγουν στα παράθυρα σήμερα να μιλήσουν για "καθαρό" αθλητισμό και θα μας πρήξουν για άλλη μια φορά τα @@δια, θα είναι λόγω της υποκρισίας των σύγχρονων ελλανοδικών που αυτοί βέβαια είναι καθαροί. ( αν εξαιρέσεις τα drugs τους )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.