firewalker Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Ειναι. Κατανοηση στην προκληση εγω δειχνω ΜΟΝΟ στον καλυτερο. Αλλιως το να παει το 12χρονο να πουλησει μαγκια στο 9χρονο δεν μου λεει τιποτα αν τις τρωει απο το 15χρονο. Αυτο λεγεται ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ. Ή εισαι Ο μαγκας, Η ομαδαρα που τους καθαριζει ολους σαν αυγο Ή κανεις τουμπεκα. Κοινως, το αν εχεις τουπε και αερα αφορα εσενα σε σχεση με ολους τους αλλους. Δεν δεχομαι καμια Ισπανια να το παιζει μαγκια στον πελατη οταν δεν μπορει να το κανει στους Ρωσσους που τους κηδεψαν Μα όταν είσαι ο καλύτερος, ανίκητος κ.τ.λ. δεν τίθεται θέμα πρόκλησης. Αν έβγαιναν οι Αμερικάνοι το 92 και έλεγαν "Δεν υπάρχει ομάδα να μας νικήσει, δεν έχετε ελπίδα, μην κατεβαίνετε στο γήπεδο, το χρυσό είναι δικό μας" θα ήταν προκλητικοί (με την κακή έννοια που εννοείτε); Κατά την γνώμη μου όχι. Διότι αυτό που λένε είναι γεγονός. Δεν ήταν κάτι που δεν ίσχυε. Επίσης δεν αναφέρθηκα στους Ισπανούς συγκεκριμένα (που όπως ξαναείπα κατά την γνώμη μου δεν είναι προκλήσεις αυτά που κάνουν. Είναι καραγκιοζιλίκια). Αν σου πω εσένα "Έλα να παίξουμε ένα διπλό, αν και δεν πιστεύω να με νικήσεις διότι είμαι πολύ καλός και ίσως καλύτερος από εσένα" είναι κακό; Κακό θα ήταν να σου έλεγα "Έλα να παίξουμε ένα διπλό, αν και δεν πιστεύω να με νικήσεις διότι είσαι εντελώς άσχετος και δεν ξέρεις που πάνε τα 4 από μπάσκετ".
firewalker Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μα γεγονος θα παραμεινει και αν δεν το πουνε, νομιζω?Οποτε η "μαγκια" τους ειναι προκληση. Ειδικα οταν πχ δεν τους περνει να το πουνε αυτο που να σου πω, στην Κινα πες. Η προκληση εγγειται στην προκαλεσει συναισθηματων θυμου και αντιπαθειας των αντιπαλων εξαιτιας της συμπεριφορας τους μεσα στο γηπεδο αλλα και εξω (κυριως μεσα. Πολλοι αθλητες και ομαδες στο μπλαμπλα σπερνανε αλλα μεσα στο τερεν σεβονταν) Μαζί και εγώ, αλλά δεν το θεωρώ κάτι τόσο άσχημο και κακό που να δικαιολογεί τόσες αντιδράσεις. Ίσως να κάνω και λάθος. Μάλλον εσείς όμως κάνετε λάθος ως συνήθως, διότι εγώ δεν είμαι σαν εσάς (άσχετος) να κάνω λάθη... Αυτό είναι πρόκληση. :-)
firewalker Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Τι τόξα είναι αυτά; Μόνο διόπτευση με l.a.s.e.r. δεν έχουν...
Fidelio Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Βασικά η πρόκληση των ισπανών είναι αδελφίστικου τύπου και αυτό φαίνεται μόνο αν κινδυνεύει το κωλαράκι τους στον αγώνα, αρχίζουν δηλαδή το θέατρο , το ψυχολογικό πόλεμο. Θυμηθείτε μόνο την τελευταία φορά με την Ελλάδα , που πήγε ο βασιλόπουλος (? δεν θυμάμαι ) απο τα νευρα του να τους αρχίσει στα σκαμπίλια με τους θεατρινισμού τους. Αλλο η προκλητικότητα μέσα από το καθαρό παιχνίδι και άλλο αυτή η ανώριμη αντίδραση , του φόβου για την ήττα ---αυτό πχ στο ισπανικό ποδόσφαιρο δεν το βλέπουμε , σας λέω ο coach τους είναι μαλάκας , αυτός τους τροφοδοτεί και βγάινει και μας λέει οτι έχει την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών ! Πω πω δηλαδή ... @#Ε@#@@^&$
KaizerSoze Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μα όταν είσαι ο καλύτερος, ανίκητος κ.τ.λ. δεν τίθεται θέμα πρόκλησης. Αν έβγαιναν οι Αμερικάνοι το 92 και έλεγαν "Δεν υπάρχει ομάδα να μας νικήσει, δεν έχετε ελπίδα, μην κατεβαίνετε στο γήπεδο, το χρυσό είναι δικό μας" θα ήταν προκλητικοί (με την κακή έννοια που εννοείτε); Κατά την γνώμη μου όχι. Διότι αυτό που λένε είναι γεγονός. Δεν ήταν κάτι που δεν ίσχυε.Σου ειπα και πριν. Μπορει να μην την δικαιολογω αλλα την κατανοω την επαρση(που αλλη την βλεπουν σαν προκληση) οταν εισαι Ο καλυτερος. Και οι Αμερικανοι ηταν. Οι Ισπανοι δεν ειναι. Οποτε τσαμπα μαγκια Αν σου πω εσένα "Έλα να παίξουμε ένα διπλό, αν και δεν πιστεύω να με νικήσεις διότι είμαι πολύ καλός και ίσως καλύτερος από εσένα" είναι κακό; Κακό θα ήταν να σου έλεγα "Έλα να παίξουμε ένα διπλό, αν και δεν πιστεύω να με νικήσεις διότι είσαι εντελώς άσχετος και δεν ξέρεις που πάνε τα 4 από μπάσκετ". Απαντω θεωρωντας οτι δεν μιλαμε για τους Ισπανους αλλα γενικα για την επαρση και την προκληση ετσι? Ε, σε αυτο δεν διαφωνουμε. Οπως ξαναειπα προκληση ειναι αυτο που προκαλει τον θυμο και την οργη του αλλη, το αισθημα του περι αδικιας, αξιας κτλ. Μονος σου το λες τωρα, οτι καποιος καλυτερος μπορει για να δειξει την ανωτεροτητα του να φερθει και να μιλησει σωστα μπορει και ασχημα(γιατι μεχρι στιγμης ελεγες οτι εφοσον καποιον ειναι καλυτερος δεν ειναι κακο να ειναι επαρρμενος) Μαζί και εγώ, αλλά δεν το θεωρώ κάτι τόσο άσχημο και κακό που να δικαιολογεί τόσες αντιδράσεις. Ίσως να κάνω και λάθος. Περναμε σε αλλο επιπεδο λοιπον, του ΠΟΣΟ πραγματικα προκλητικη ειναι η συμπεριφορα τους Μάλλον εσείς όμως κάνετε λάθος ως συνήθως, διότι εγώ δεν είμαι σαν εσάς (άσχετος) να κάνω λάθη... Αυτό είναι πρόκληση. :-) Μπαμ μπου σου σπαω τα δοντια
firewalker Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Απαντω θεωρωντας οτι δεν μιλαμε για τους Ισπανους αλλα γενικα για την επαρση και την προκληση ετσι? Έτσι Μπαμ μπου σου σπαω τα δοντια Mommy, mommy! Kaizer broke my teeth... :-)
KaizerSoze Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Mommy, mommy! Kaizer broke me teethes... :-) Γ... τα αγγλικα σας ρε μαλακα:lol: Τeeth ρε τι teethes. Τeethes ειναι το ρημα "βγαζει δοντια"
firewalker Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Την έκοψαν από την τελετή γιατί ήταν ''άσχημη'' Όλοι όσοι παρακολούθησαν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, χαμογέλασαν τη στιγμή που η μικρή Λιν Μιαόκε εμφανίστηκε στη σκηνή και τραγούδησε τον ύμνο της διοργάνωσης. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί όμως ότι το εννιάχρονο κοριτσάκι τραγουδούσε πλέιμπακ και πως η φωνή ανήκε σε μία επτάχρονη τη Γιανγκ Πεϊγί, που απλά δεν ήταν αρκετά όμορφη - είχε άσχημα δόντια, κατά τους διοργανωτές - για να εμφανιστεί μπροστά στους χιλιάδες θεατές του σταδίου και τα δισεκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Η φωνή της είχε ηχογραφηθεί όταν η μικρή έκανε οντισιόν για την τελετή. Την είδηση αποκάλυψε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Πεκίνου ο διευθυντής της ορχήστρας γιατί θεώρησε πως έπρεπε να λάμψει η αλήθεια. Μετά το σάλο που ξέσπασε μέσα από το διαδίκτυο οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να παραδεχτούν πως είχε γίνει αυτή η αλλαγή για να δεχτούν τις επικρίσεις όλων. Οι φωτογραφίες της Λιν Μιαόκε με τις ωραίες κοτσίδες και το χαμόγελό έκαναν το γύρο του κόσμου, αφού όλα τα ξένα μέσα ενημέρωσης αφιέρωναν αρκετά κομμάτια για το κοριτσάκι που έκλεψε την παράσταση στην τελετή. Δεν ήταν το μοναδικό στοιχείο της γιορτής της Παρασκευής που δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, αφού μέρος των πυροτεχνημάτων που είδαμε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες δεν ήταν πραγματικά αλλά εφέ που οι διοργανωτές είχαν φτιάξει μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η δικαιολογία που έδωσαν ήταν ότι δεν ήταν εφικτό οι κάμερες να τραβήξουν και τα 30.000 πυροτεχνήματα που είχαν προγραμματίσει οι διοργανωτές. Πηγή: http://www.zougla.gr/news.php?id=6338
KaizerSoze Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Toν ηπιε ο Ηλιαδης firewalker για τσεκαρε ποσο "μη προκλητικοι" ειναι οι Ισπανοι http://www.sport-fm.gr/article/142125 Παντως μπραβο τους, τους αντιπαθει πλεον ολος ο κοσμος και δεν εχουν καν την ομαδα να δειξουν σε ολους τα @@ τους. Αθλος. Δηλαδη can't put their money where their mouth is αλλα επιμενουν να προκαλουν
Fidelio Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 ok , είμαι ηλίθιος ! Τι δείχνουν οι παραπάνω φωτογραφίες ?
alexzzz Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 ok , είμαι ηλίθιος ! Τι δείχνουν οι παραπάνω φωτογραφίες ? Συ είπας! BSOD (Blue Screen of Death) στην τελετή έναρξης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.