Erwdios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η προπονητική ανικανότητα του Γιαννάκη. Στο 5 vs 5 οι παίκτες είναι στατικοί στις 4 άκρες της περιφέρειας και το παιχνίδι βασίζεται σε ατομικές ενέργειες. Ο Σκουντής είναι ο χειρότερος δημοσιογράφος και γλύφτης. Ούτε ΕΝΑ σύστημα για να παίξουμε 5 vs 5. Στις ατομικές ενέργειες βασιζόμαστε και στις εμπνεύσεις των παικτών. Γιαννάκη ΦΥΓΕ!!!! Ναι ρε Γιαννάκη, φύγε. Μόνο 23 πόντους τη Γερμανία? Α ρε Ελληνάρες με μνήμη χρυσόψαρου που υπάρχουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Berolinezos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Κάτι δέν πάει καλά για την Ελλάδα σ'αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες παντού χάνει, παντού τελευταία κάτι φαίνεται δέν πήγε καλά στην τελετή έναρξης έχω στο μυαλό μου εγώ πιθανή αιτία είμαι περίεργος άν ταυτίζεται με αυτό που έχετε στο δικό σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Κάτι δέν πάει καλά για την Ελλάδα σ'αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες παντού χάνει, παντού τελευταία κάτι φαίνεται δέν πήγε καλά στην τελετή έναρξης έχω στο μυαλό μου εγώ πιθανή αιτία είμαι περίεργος άν ταυτίζεται με αυτό που έχετε στο δικό σας. Εκτός από την έπαρση της σημαίας και την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, η εκδήλωση είχε επίσης άρτον και θεάματα. Για να είμαι ακριβής είχε άρτον, τσικουδιά και θεάματα! Μετά την τελετή, όλα τα μέλη της αποστολής κατευθύνθηκαν στο ισόγειο του ελληνικού σπιτιού στο ολυμπιακό χωριό, όπου την έκαναν... ταράτσα. Είχε φροντίσει γι' αυτό ο Μητσοτάκης αυτοπροσώπως! Ανάμεσα στα υπόλοιπα πράγματα, που κουβάλησε στο Πεκίνο η ΕΟΕ, ήταν και μια νταμιτζάνα με καλή χανιώτικη τσικουδιά. Παραγωγή από τα αμπέλια του επίτιμου, νομίζω κιόλας ότι ο ίδιος μπήκε στο πατητήρι και έβγαλε τα στάφυλα! http://www.goalday.gr/article.asp?catid=13177&subid=2&tag=8103&pubid=1268245 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Ναι ρε Γιαννάκη, φύγε. Μόνο 23 πόντους τη Γερμανία? Α ρε Ελληνάρες με μνήμη χρυσόψαρου που υπάρχουν... έλα μωρέ με την ιχθυολογία.... Αφού είπαμε : Κέρδισαμε επειδή έχουμε ταλέντο. ...οχι...επειδή είναι υποδεέστερος αντίπαλος. ...όχι...επειδή μας χρωστάγανε κάτι ψιλά από πολεμικές αποζημιώσεις. ...όχι...επειδή είχανε φάει κάτι που περπάταγε μέσα στο σάντουιτς, παρ΄όλο που ήταν ψημένο. ...όχι...επειδή ο Κρόνος ήταν σε συζυγία με τον Άρη, και συνεπώς γαθήκημε ο Δίας. ...Πέρα από την πλάκα, πάλι σερνόντουσαν. Ίσως με τα αμερικέισον ξυπνήσουν. Δηλαδή θα ξυπνήσουν εκεί, θέλουν δε θέλουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barrcode Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 ρε παιδια ξερει κανεις που μπορω τον αγωνα αμερικη-αγκολα που γινεται σημερα στις 3 ωρα ελλαδος?ψαχνω τοση ωρα και δεν μπορω να καταλαβω αν θα το δειξει νετ η ετ1. επισης μηπως ξερει κανεις αν μπορω να το δω πουθενα με streaming. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Από την team USA προβλέπω ήττα με 30 πόντους. Εκτός και αν βρεθούν στη ζώνη ΚΑΙ οι 7 που μπορούν να παίξουν. Γιατί εννοείται ότι Πελεκάνος, "Σόφο" και Πρίντεζης θα μπουν μόνο στο τέλος που θα χάνουμε με 30 και θα παίξουν τιμητικά. Υ.Γ. Καλά ο Σόφο θα μπει και στην αρχή γιατί μόνο με αυτόν έχουμε τύχη απέναντι στη USA, αλλά δε θα κάνει τίποτα και θα τον βγάλει στο δίλεπτο. Υ.Γ.2 Βέβαια είναι μια τακτική και αυτή. Παίζεις ελεύθερο μπάσκετ, χάνεις με 40 πόντους και τους βρίσκει στον ημιτελικό να νομίζουν ότι σε "έχουν". Τα παίζεις όλα για όλα και τους νικάς. Μετά πας στον τελικό για να χάσεις από την Ισπανία lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δεν υπάρχει προπονητής Γιαννάκης. Ακόμα και οι Γερμανοί κατάλαβαν πως αν μας παίξουν λίγο άμυνα θα τον πιούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Berolinezos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Ο Γιαννάκης απο κορυφή στην παρέα των μπασκετικών προπονητών πάει να γίνει ο πιό άσχετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltoZ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Πρέπει να δίωξουν από την εθνική τους Παπαλουκά, Βασιλόπουλο, Μπουρούση, Πρίντεζη, Πελεκάνο και ο Σκορσιανίτης πρέπει να φύγει μόνος του! Πάλι καλά που παίζει και ο Σπανούλης με τον Διαμαντίδη και τον Τσαρτσαρή και τ' άλλα τα παλικάρια. Ο Γιαννάκης είναι αντιπαθέστατος και δεν μπορώ να τον βλέπω μπροστά μου (μα φάτσα είναι αυτή τώρα?!). Αν είχε τον Ομπράντοβιτς η εθνική θα κερδίζαμε χαλαρά την Ισπανία και θα ρίχναμε 40άρα στην Γερμανία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 ρε παιδια ξερει κανεις που μπορω τον αγωνα αμερικη-αγκολα που γινεται σημερα στις 3 ωρα ελλαδος?ψαχνω τοση ωρα και δεν μπορω να καταλαβω αν θα το δειξει νετ η ετ1.επισης μηπως ξερει κανεις αν μπορω να το δω πουθενα με streaming. ευχαριστω http://www.eurovisionsports.tv/olympics/ δοκιμασε εδω (καναλι 12) με ΙΕ. Τωρα δειχνει Ισπανια - Κινα. Ενας Κινεζος εριξε κατω τον Καλντερον κριμα ομως σηκωθηκε δεν φαινεται να ποναει πολυ. Γκαντεμια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Ο Γιαννάκης απο κορυφή στην παρέα των μπασκετικών προπονητών πάει να γίνει ο πιό άσχετος. Ποτέ δεν ήταν κορυφή και ποτέ δεν θα γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 MiltoZ Αντιπαρέρχομαι το ειρωνικό post σου. Πόσο άσχημο φαίνεται το να μην έχεις άποψη και να ειρωνεύεσαι ή να χλευάζεις. Η γενιά των "politically correct". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 21 - 20 προηγουνται οι Κινεζοι των Ισπανων. Τελικα η καλη τους εμφανιση με τις ΗΠΑ δεν ηταν πυροτεχνημα αν και στο 2ο θα κουραστουν + οτι ο πλειμεικερ τους δεν ειναι για πολλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltoZ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 MiltoZΠόσο άσχημο φαίνεται το να μην έχεις άποψη και να ειρωνεύεσαι ή να χλευάζεις. H άποψή μου για την εθνική ομάδα δεν διαμορφώνεται από τις οπαδικές μου προτιμήσεις σε αντίθετή με σένα. Η γενιά των "politically correct". ok whatever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δεν υπάρχει προπονητής Γιαννάκης. Ακόμα και οι Γερμανοί κατάλαβαν πως αν μας παίξουν λίγο άμυνα θα τον πιούμε. Και τελικά τον ήπιαμε. Μα μόνο 23 πόντους? Όταν η Ελλάδα κέρδιζε την Αμερική, όλα τα έκαναν οι παίχτες (με μία ιδιαίτερη κλίση πρός αυτούς του ΠΑΟ). Όταν η Ελλάδα έχανε από Ισπανία, δεν έχαναν οι παίχτες της Ελλάδας (πολύ περισσότερο αυτοί του ΠΑΟ) αλλά ο Γιαννάκης. Γιαννάκη ΦΥΓΕ... να ησυχάσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.