Προς το περιεχόμενο

No-ip radio

GAD_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα θελα αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει.θέλω να φτίαξω εναν σταθμό No-ip ραδιο κ να το βάλω στο site μου.θα θελα να μου πειτε ποια προγραμματα χρειάζομαι κ τη δυνατοτητες πρεπει να χει ο server!!!ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Δημοσ.

Για να τα λέμε σωστά τα πράγματα no-ip σημαίνει με λίγα λόγια στατική ip για δυναμική ip

Αρα θα εκπέμπεις απο την adsl φαντάζομαι

Πιστεύεις ότι αυτό είναι αρκετό για να σε ακούν οι μελλοντικοί ακροατές σου ?

Δημοσ.
Για να τα λέμε σωστά τα πράγματα no-ip σημαίνει με λίγα λόγια στατική ip για δυναμική ip

Αρα θα εκπέμπεις απο την adsl φαντάζομαι

Πιστεύεις ότι αυτό είναι αρκετό για να σε ακούν οι μελλοντικοί ακροατές σου ?

Ναι adsl απο 4 κ πανω.η ακροαματικοτητα θα ειναι υψηλη αν ολα παν οπως τα χουμε σχεδιασει κ γινουν τα απαραιτητα κονε!!!

Δημοσ.
Ναι adsl απο 4 κ πανω.η ακροαματικοτητα θα ειναι υψηλη αν ολα παν οπως τα χουμε σχεδιασει κ γινουν τα απαραιτητα κονε!!!

Τι είναι απο 4 και πάνω γιατί μου διαφεύγει αν υπάρχει πάροχος που να δίνει 4Mbps upload rate. Μήπως μπέρδεψες το download με το upload γιατί με τα 1024kbps και με μία μέτρια ποιότητα 10-15 άτομα θα σε ακούνε ταυτόχρονα

Απο την άλλη μιας και δεν παρακολουθώ την αγορά όσον αφορά την προσφορά νέεων πακέτων ας με διορθώσει κάποιος αν έχει βγει κάτι που δεν ξέρω

Δημοσ.
Τι είναι απο 4 και πάνω γιατί μου διαφεύγει αν υπάρχει πάροχος που να δίνει 4Mbps upload rate. Μήπως μπέρδεψες το download με το upload γιατί με τα 1024kbps και με μία μέτρια ποιότητα 10-15 άτομα θα σε ακούνε ταυτόχρονα

Απο την άλλη μιας και δεν παρακολουθώ την αγορά όσον αφορά την προσφορά νέεων πακέτων ας με διορθώσει κάποιος αν έχει βγει κάτι που δεν ξέρω

Eχεις απολυτο δικιο φιλε η συνδεση ειναι 4 mbps οποτε να υποθεσω μια 30αρα να με ακουν θα μπορουν!κ επισης αδεια μηπωσ ξερεις αν χρειαζεται η κ χωρις αδεια μπορω να εκπεμπω

'???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...