dimitris2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 παιδια σε πολλα βιντεο ο vlc εμφανιζει μια οριζοντια πρασινη γραμμη κατω ακριβως απο κει που τελειωνει το βιντεο. γνωριζει κανεις τιποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 bug του vlc? Με άλλους player έχεις γενικά προβλήματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 οχι, κανενα προβλημα με αλλους Players. μαλιστα τωρα που εβαλα μια ταινια και ειχα το προβλημα αυτο με τον vlc την ανοιξα με το smplayer και μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ και μαλλον αυτο θα βαλω για default. αλλα αν βρεθει και λυση για το vlc ακομα καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 πως άρχισε το πρόβλημα? έκανες κάποιο update? αν ναι, δοκίμασες να βάλεις ξανά την προηγούμενη έκδοση (αν έχεις την τελευταία)? μήπως δλδ είναι αλλού το πρόβλημα, αφού δεν στο κάνει σε όλα τα βίντεο και δεν φαίνεται να το έχουν κι άλλοι χρήστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 χρησιμοποιω ubuntu εδω και 2 μηνες και απο την αρχη ειχα το προβλημα σε καποια αρχεια αλλα δεν το χα δωσει και πολυ σημασια...τωρα αρχιζει και γινεται εκνευριστικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Το έχω συναντήσει πάντως αυτό το πρόβλημα σε διάφορα forum αλλά ενώ υπάρχει λύση δεν την έχω συγκρατήσει H λύση πάντως έρχετε κάνοντας μια ρύθμιση μέσα από τον player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Massiv0r Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα σε HD-DVD ταινια σε μορφη MKV και απο οσο ξερω μονο σε αυτην τν μορφη βγαινει η πρασινη γραμμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.