Προς το περιεχόμενο

Κοστος ωρας επισκευης σε μαγαζι υπολογιστων

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οπότε ο πελάτης επιλέγει το σωστό επαγγελματία. Για παράδειγμα ο φίλος μου απευθύνθηκε σε μένα (δεν είμαι του επαγγέλματος) για την εγκατάσταση σκληρού και windows και δεν ξαναπάτησε σε εκείνο το μαγαζί.

Έχω την εντύπωση πως το επάγγελμα σου είναι ένα διαρκές τέστ τιμιότητας και διέψευσέ με αν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Ε ναι πάνω κάτω ναι αλλά ειναι και μερικοί που τους ενδιαφέρει ΜΟΝΟ να κάνουν τη δουλειά τους σωστά εκεί που θα πάνε.!

το πόσο θα πληρώσεις είναι σχετικό με αυτά που θα του σώσεις.

Οι περισσότεροι όμως δεν θέλουν να πληρώσουν αλλά να τους κάνεις παπάδες...κ άμα τους πείς τη τιμή τσινάνε κιόλας.

Δημοσ.

Ο Έλλην πάντα κάνει παζάρια αλλά εντάξει όχι και να μη θέλεις να πληρώσεις - ίσως τελικά αυτοί που δε θέλουν να πληρώσουν να μην γινόταν και τόσο τίμιοι τεχνικοί υπολογιστών έστω και αν τώρα τους ψέγουν.... Τιμή μου να πληρώσω ένα σωστό επαγγελματία που μου έχει κάνει σωστή εργασία. ;)

Δημοσ.

Εσύ, υπάρχουν πολλοί που λένε ε και τι έκανες ένα τσακ έκανες και θες να πληρωθείς κιόλας.; αλλά δε σκέφτονται ότι για να κάνω εγώ ένα τσακ τώρα στο παρελθόν μου πήρε πολύυυυυυυυυυυ παραπάνω.!

Δημοσ.

Άκου (δηλαδή δες) ένα ανέκδοτο:

Πάει ένας στον οδοντίατρο και ρωτάει τιμή για εξαγωγή δοντιού...

-"75 ευρώ" του λέει ο οδοντίατρος

-"Τίιιιι!!! 75 ευρώ για 5 δευτερόλεπτα δουλειά;" απορεί ο πελάτης

-"OK. Αν θέλεις μπορούμε να βγάλουμε το δόντι σιγά σιγά..."

Δημοσ.
Aπλά είναι τα πράγματα, δε τα απλοποιώ.

Πραγματικά δε χαίρομαι ιδιαίτερα που απαντάω λες και πρέπει να περάσω κανένα τεστάκι - που δεν έχω καμία τέτοια υποχρέωση- αλλά για χάρη της ροής της κουβέντας θα δώσω απάντηση.

Συγγνώμη αν το πήρες σαν εξεταση - καθε αλλο παρα ηταν αυτό.

Θέλεις μήπως να απαντήσεις και εσύ στις ερωτήσεις σου;

Μα εχω αναφερθει νωρίτερα..

Για να στησω ενα σύστημα εκ του μηδενός χρειαζομαι γύρω στις 6 ώρες.

Ο ελεγχος θα μου επαιρνε μισή με μία ωρα ...

ΎΓ Δεν ειχα σκοπό να συνεχισω αλλο τη συζήτηση , ο καθενας εχει σχηματίσει άποψη.

Απάντησα για να ζητησω συγγνωμη καθως παρεξηγησες το σκοπό των ερωτησεων μου...

Δημοσ.

Ας μη βάλω το χέρι μου στη φωτιά για την άποψη που σχημάτισε ο καθένας (ένας θεωρητικός μέσος άνθρωπος δηλαδή) γιατί οι απόψεις μπορούν να ποικίλουν εκπληκτικά...

Ναι είναι αλήθεια πως ένιωσα λες και έπρεπε να περάσω από κάποιο τεστάκι αλλά ίσως και εσύ να θεώρησες καλό να γνωρίζεις το επίπεδο των γνώσεων του συνομιλητή σου πάνω στο θέμα. Αν και θα έπρεπε να σε καλύπτει το γεγονός πως έχω αντιμετωπίσει εδώ και χρόνια 100ντάδες προβλήματα χωρίς να χειαστεί να καταφύγω σε βοήθεια ειδικού. Αυτό υπεραρκεί νομίζω και κάθε άλλο παρά η εξαίρεση είμαι - τουλάχιστον σ' ένα φόρουμ υπολογιστών όπως αυτό. Απολύτως φυσιολογικά πράγματα..

Για να λες εσύ 6 ώρες προφανώς θα εννοείς το κουτί, τα περιφεριακά, πέρασμα windows και βασικών προγραμμάτων όπως antivirus κτλ, καλωδίωση και σύνδεση στο internet. Προφανώς θα έχεις και πολύμετρο που δεν έχω και ούτε μου χρειάστηκε ποτέ. Eίχα στο μυαλό κου το κουτί και μόνο αλλά και πάλι υπερέβαλλα λίγο. Χρειάζομαι ένα δίωρο δυομισάωρο για στήσιμο κουτιού και μόνο, σε χαλαρό ρυθμό, και μία φορά που

έκανε βραχυκύκλωμα και δεν ξεκινούσε ήταν γιατί είχα ξεχάσει να βάλω τα πλαστικά δαχτυλίδια στις βίδες που στερεώνουν τη μητρική στο κουτί. Άντε και μία ακόμα που η μητρική ήθελε το dual channel ram σε συγκεκριμένα slot.

Χαίρομαι που ανταλλάζουμε απόψεις, ίσως να μη χρειάζεται να ζητήσεις συγνώμη για το γεγονός ότι είσαι ο εαυτός σου. Δε μου είπες και τίποτα κακό εδώ που τα λέμε ;)

Δημοσ.
Άκου (δηλαδή δες) ένα ανέκδοτο:

Πάει ένας στον οδοντίατρο και ρωτάει τιμή για εξαγωγή δοντιού...

-"75 ευρώ" του λέει ο οδοντίατρος

-"Τίιιιι!!! 75 ευρώ για 5 δευτερόλεπτα δουλειά;" απορεί ο πελάτης

-"OK. Αν θέλεις μπορούμε να βγάλουμε το δόντι σιγά σιγά..."

Ωραίοοοο :Ρ

Δημοσ.

To mono καλο της ιστοριας μου(περα απο το γεγονος οτι εμαθα απο το παθημα μου) ειναι η προσφορα του parisb(τον οποιο και ευχαριστω δημοσια) η οποια δειχνει και τη δυναμη των insomniacs.Oso για αυτους οι οποιοι πιστευουν οτι ειμαστε ολοι προβατα απλ αθα τους φαει η μαρμαγκα(και γρηγορα απο οτι φαινεται.).

Δημοσ.

Να πω κι εγω κατι με τη σειρα μου, τεχνικος δεν ειμαι, δε δουλευω σε κανενα ανταγωνιστικο μαγαζακι και δεν επιδιωκω πελατειακες σχεσεις με τον louben ουτε και με κανεναν αλλον (ειμαι φοιτητης και κανω την πρακτικη μου στα Χανια στην εταιρια που εχει αναλαβει το οπτικο μητροπολιτικο δυκτιο). Εχω βοηθησει αρκετους ως τωρα στη ζωη μου που δεν ειχαν τις απαραιτητες γνωσεις. Ειμαι (οπως και πολλοι απο δω μεσα) αυτος που ολοι οι φιλοι και οι γνωστοι (και αγνωστοι πολλες φορες) θα ρωτησουν αν εχουν κανενα προβλημα στο pc, αν κατι δεν τους δουλευει, αν θελουν να αγορασουν κατι και θελουν μια σιγουρη γνωμη. Μου τη δινει να ακουω για περιστατικα σαν αυτα του louben. Και για να πω τη γνωμη μου, πιστευω οτι θα μπορουσαν να τον χρεωσουν 40-50 ευρω γιατι εκατσαν και ασχοληθηκαν με το pc του και το εφτιαξαν. Τωρα αυτα που δικαιολογησαν περι μαζεματος καλωδιων, bios update και κτλ ειναι ιστοριες για αγριους.

Δημοσ.

φιλε σοβαρα σου μιλαω εγω ειμαι απο επαρχια σε οποιο καταστημα και να πας εδς με service υπολογιστων για τετοια δουλεια και για ποιο σοβαρη θα πληρωσεις 10 ευρώ .

το ποσο που πληρωσες ειναι για μενα εξωφρενικο!

βασικα δε μας λες και τι psu σου εβαλαν τα παιδια ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...