Προς το περιεχόμενο

Προτιματε να δειτε μια ταινια μονος ή με παρεα

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η ταινία το καλύτερο να τη δεις με παρέα έστω και ένα άλλο άτομο . Με τους οποίους

1ον αν είναι κομωδία επιβάλλεται να την δεις με άλλους για να γελάτε όλοι μαζί στις κωμικές σκηνές .Η διάθεση εκεί είναι πολύ καλύτερη από το να ήσουνα μόνος και είχες ένα μοναχικό γέλιο .

2ον αν είναι υπόθεση γερή με ή χωρίς δράση καλό είναι να κάνουμε επιλογή εκεί την παρέα . Δηλαδή άτομα τα οποία να είναι γνώστες του κινηματογράφου έστω και λίγο και να μπορείς να σχολιάσεις(όχι συνέχεια βέβαια) την υπόθεση ή κάτι συγκεκριμένο συμβάν . Μπορεί να μην το πρόσεξες καλά ρε αδερφέ.

3ον όται πρόκειται για θρίλερ (προσωπικά δεν βλέπω) . Εκεί είναι που θες παρέα και άμα είναι να περπατήσεις και μέσα στη νύχτα ειδικά ..

4ον lovestory θες γκομενική παρέα για να έχει και επακόλουθα ;) lol.

Δημοσ.

ανάβει η γκόμενα με τα θρίλερ ρε συ? Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά νόμιζα ότι με τα κομμένα μάτια τις βγαλμένες καρδιές κλπ θα ξενέρωνε..

Δημοσ.

Όταν θέλω να δω μια ταινία,να καταλάβω το περιεχόμενό της (να την αναλύσω),να την ευχαριστηθώ προτιμώ να την δω μόνος μου και σαν εξαίρεση μόνο με ένα,δύο πρόσωπα μαζί σιωπηλά και αφοσιωμένα από την αρχή μέχρι το τέλος της ταινίας.

Δημοσ.
εξαρταται την ταινια. αν ειναι περιπετεια με φιλους, ενω αν ειναι ποιοτικια :P, μονος!

ποιοτικιά τυπου.... το παλαμάρι του βαρκάρη? :P

Δημοσ.

Παρέα πάντα..

Αν και πλέον έχω εθιστεί στα 20λεπτα οπότε σε οτιδηποτε άλλο συνήθως με παίρνει ο ύπνος :P

Μόνος ΠΟΛΥ σπάνια και σε ΜΕΓΑΛΕΣ απαλεψιές..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...