Stratos-Notikos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Αναλόγως την ταινία κι αναλόγως την παρέα... -Αν η ταινία είναι μούφα δεν με νοιάζει με όποιον κι αν τη δω! -Αν η ταινία είναι καλή και με ενδιαφέρει τότε θέλω να τη δω με συγκεκριμένα άτομα τα οποία είναι της ίδιας άποψης με εμένα, δηλαδή όταν βλέπουν μια ταινία βγάζουν τον σκασμό και περιμένουν να πέσουν τα γράμματα για να μιλήσουν!
kate23 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 συνηθως με παρεα!εχει πιο πολυ πλακα!+περνας καλυτερα!!!αλλα αμα ειναι να μιλανε οπως ειπε + ο stratos-notikos καλυτερα μονη μου!
finch Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Αναλόγως την ταινία κι αναλόγως την παρέα...-Αν η ταινία είναι μούφα δεν με νοιάζει με όποιον κι αν τη δω! -Αν η ταινία είναι καλή και με ενδιαφέρει τότε θέλω να τη δω με συγκεκριμένα άτομα τα οποία είναι της ίδιας άποψης με εμένα, δηλαδή όταν βλέπουν μια ταινία βγάζουν τον σκασμό και περιμένουν να πέσουν τα γράμματα για να μιλήσουν! Σωστός!!! και εγώ είμαι αυτής της άποψης. Επίσης μου την σπάνε ασύλληπτα άτομα τα οποία αντί να δώσουν την δέουσα προσοχή σε μια ταινία όλη την ώρα μιλάνε και λένε "τι έγινε τώρα; γιατί το έκανε αυτό;" Αυτό είναι μακράν το χειρότερο για μένα.
zouzounaki Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 αναλογα την ταινια.. συνηθως ομως προτιμω κ παρεα .... να εχει κ λιγο χαβαλε βρε παιδακι μου....
Vaghelas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Με παρέα που να μη μιλάει καθόλου κατά τη διάρκεια της ταινίας.
slipknot Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μόνος σου μπορείς να δεις μια ταινία όποτε θες,μπορείς να την διακόψεις αν βαρεθείς,γενικά έχεις πιο πολύ άνεση.Όχι ότι δεν μπορείς να κάνεις τα ίδια και με παρέα,αλλά δεν είναι ότι το καλύτερο.Τις περισσότερες φορές βλέπω ταινίες μόνος μου,με παρέα συνήθως σινεμά και καμιααααα φορά σπίτι.
antonl Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Συνήθως μόνος λόγω της άνεσης που έχεις και ανέφερε ο slipknot. Συν ότι προτιμώ να τις βλέπω μεταμεσονύκτιες ώρες, ξάπλα στο κρεβάτι.
gherudos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Εγώ δεν θα πω εξαρτάται από την ταινία αλλά εξαρτάται από την παρέα.Έχω πχ φίλους με τους οποίους δεν θέλω να βλέπω ταινίες γιατί όλη την ώρα μιλάνε και δεν προσέχουν την ταινία και με χαλάει.Έχω και άλλους φίλους οι οποίοι είναι κατάλληλοι για να παρακολουθήσουν μαζί μου ταινίες
Reno Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Παντα με την φιλη μου και γενικα την παρεουλα μου. Γιατι και τι πιο χαλια ταινια την κανουν να ειναι ΤΕΛΕΙΑ
None23 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 ΄Οταν βλέπεις ταινία με φίλους υπάρχουν δύο τελείως απάλευτες περιπτώσεις:1)Να έχεις δει την ταινία,να την ξαναβλέπεις με φίλους και να ακούς σχόλια του στυλ:''εδω υπάρχει σκηνοθετικό κενό''-''τι μούφα ταινία''-''Δε βάζουμε να δούμε Χαρδαβέλα''...ή2)Να ξέρουν ότι έχεις ξαναδει την ταινία και να σε ρωτάνε ΤΙ θα γίνει μετά....Ελεος θα το δεις σε 3 δευτερόλεπταΠαρ'όλα αυτα η απάντηση είναι με παρέα!!!
pappous_soulis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ταινία χωρίς παρέα είναι σαν χειμώνας χωρίς χιόνι
De@th L0rd Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Εμένα μου αρέσει να την βλέπω με παρέα,και αν τυχόν αρχίσουν οι σπαστικές ερωτήσεις για το τι θα γίνει μετά (όταν ξέρουν ότι την έχω ξαναδεί) τους αραδιάζω τι γίνεται στο τέλος κατευθείαν και σπάω πολύ πλάκα.
x-filer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 με παρεα αλλα εγω μιλαω,δλδ σχολιαζω,κοροϊδευω κλπ,και οταν το κανω αυτο θελω να ειμαι μονη μου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.