Προς το περιεχόμενο

new laptop???

g3orgi0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας..εχω ενα διλημμα εδω και καιρο..ειμαι αναμεσα σε αθτα τα 2 λ απτοπhttp://www.shop13.gr/product_info.php?products_id=1688 και http://www.shop13.gr/product_info.php?cPath=21_101&products_id=2482 ..το λαπτοπ το θελω για διαφορες χρησεις(απο παιχνιδια μεχρι εργασιες)..μονο π το ενα εχει καλυτερο ηχο και καρτα γραφικων και το αλλο blu ray.. δν ξερω τι να διαλεξω..plz απαντηστε για να το παρω επειδη το χρειαζομαι συντομα .ευχαριστω προκαταβολικα :-)

Δημοσ.

...επισης +1 για το Satelite, αν και αυτα τα 2 brand ειναι πολλα υποσχομενα απο ποιοτητα κατασκευης, αλλα με κερδιζουν τα 2 χρονια warranty της Toshiba

Δημοσ.

g3orgi0 βλεπω πως τα τεχνικα χαρακτηριστηκα ειναι σχεδον ιδια.Νομιζω πως εχεις να επιλεξεις αναμεσα στα 2 χρονια εγγυηση και το blu-ray.

+1 HP για το blu-ray.

Δημοσ.

Ομως οι τιμες πρέπει να πέσουν αν και για να χρησιμοποιηθεί ευρέως και καταναλωτικά θα περάσουν κανα 2 χρονάκια ακόμα...

Δημοσ.

+1 HP γιατι με τα ίδια χρήματα παιρνεις και bluray και αν ποτέ θέλεις να βάλεις και linux δεν θα βγαλεις τα ματια σου με τις ATI

Δημοσ.

Κοιτας τι ειναι πιο σημαντικο για σενα...

Σκεφτεσαι για λινουξ και ψηνεσαι για blue ray ταινιες?

Πας για το hp...

Σε ενδιαφερουν η καλυτερη καρτα γραφικων για παιχνιδια,καλυτερη ποιοτητα κατασκευης,2χρονια εγγυησης,λογικα δωρεαν ενα 8μηνο adsl και τελος με αλλα 69 ευρω μπορεις να τσιμπησεις μια επεκταση εγγυησης απο το πλαισιο και να εισαι καλυμενος για 4 χρονια.

Κοιτας to tosiba.

Y.Γ εαν ενδιαφερεσαι και για κατι πιο οικονομικο υπαρχει και αυτος.

Δημοσ.

Μεταξύ των δύο το Toshiba και από εμένα.

Γενικά πάντως ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο σε αυτή τη κατηγορία είναι το HP Compaq 8710p KE183EA . Αυτό θα έπρεπε να είναι η πρώτη σου επιλογή και μετά τα εμπορικά pavilion και satellite.

Δημοσ.

για τ compaq 8710p εχω ακουσει απο πολλους οτι ειναι πολυ καλο αλλα δν μ αρεσει σε εμφανιση :S...ειμαι ποιο κοντα στο toshiba γιατι εχει καλυτερη καρτα γραφικων αλλα θελει σκεψη ακομη γιατι για το hp εχει και το blu-ray π τωρα μ ειναι αχρηστο αλλα αν το χρειαστω σε κανα 2 χρονια και δν εχω τη δυνατοτητα να παρω ενα π να χει?

Δημοσ.

απο οτι ακουσα ..το toshiba εχει πολυ καλυτερο ηχο απο το hp αλλα αφου δν ειχα μεχρι τωρα λαπτοπ δν ξερω αν θα χρησιμοποιω πολυ τα ηχεια του λαπτοπ ή αλλα ηχεια ή ακουστικα ...τι λετε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...