Προς το περιεχόμενο

Επεξεργαστής-Μητρική-Κάρτα Γραφικών

personGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Επειδή πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία αναβάθμιση του pc μου, σκέφτομαι να αγοράσω μερικά νέα πραματάκια.

Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας (εφόσον σίγουρα ξέρετε καλύτερα από εμένα)για τα παρακάτω:

Θέλω να πάρω έναν επεργξαστή, του οποίου η τιμή να μην ξεπερνάει τα 130~140 ευρώ, μια κάρτα γραφικών που να μην μου κοστίσει παραπάνω από 180~200 ευρώ, και μια ανάλογη, αλλά σχετικά φτηνή μητρική πλακέτα..

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :-)

Δημοσ.

Τον θέλω για gaming περισσότερο, αλλά φυσικά δεν απαιτώ να παίξει το Crysis στο full με αυτές τις τιμές!

Απλά να παίζει με αξιοπρέπεια τα περισσότερα παιχνίδια.

Και όχι δεν είμαι τύπος των πειραμάτων για πράγματα, για τα οποία δεν έχω ιδέα :)

Δημοσ.

- Επεξεργαστής : Ε8400 στο πλαίσιο υπάρχει ακόμα στα 147 ευρώ

- Κάρτα γραφικών : Η γνώμη μου είναι να περιμένεις λίγο ακόμα να πέσει η 4870. Αν δεν αντέχεις με 239 ευρω παίρνεις την sapphire απο eshop και έχεις τούμπανο κάρτα και για αναλύσεις 1920 χ 1200 στα games. Επίσης αφού δεν έχεις τρελές απαιτήσεις στα games και με μία 4850 θα είσαι πολύ καλά

- Μητρική : Πάρε μία Asus P5E και είσαι μια χαρά αλλά μπορούμε να βρούμε και φτηνότερη

48546871wa9.jpg

Δημοσ.

Αυτό το σύστημα σκεφτόμουν και εγώ, μόνο που ως μητρική είχα την p5q...

Εφόσον δεν με ενδιαφέρει το Crossfire πιστεύω είμαι ok...Σωστά?

Δημοσ.

Ναι με 600 άρι είσαι καλυμένος. Αν πάρεις 4870 πάλι είσαι αλλά καλύτερα να πάς σε κάτι παραπάνω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...