Προς το περιεχόμενο

Modulation στο Siemens CL-110:Πού είναι αυτό;

sdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά,καλησπέρα.

Εχω συνεχείς αποσυνδέσεις στη γραμμή (Forthnet full) και χρησιμοποιώ το siemens CL-110.

Μετά από σύσταση της ΤΥ,αποσύνδεσα ένα τηλέφωνο που προκαλούσε βραχυκύκλωμα στη γραμμή (έπιανα 2 MBit με το ζόρι) και τώρα η γραμμή πράγματι έχει θεωρητική δυνατότητα 16 MBit.

Συγχρονίζει πότε στα 15,πότε στα 10,κλπ...Αποσυνδέσεις ατελείωτες...

Μου είπαν λοιπόν,ότι μέσα στο Siemens υπάρχει ρύθμιση Modulation όπου μπορείς εσύ να επιλέξεις εάν η γραμμή σου θα συγχρονίζει σε G.DMT,ADSL2 ή ADSL2+,και μου πρότειναν να "ρίξω" τη γραμμή σε G.DMT,μήπως και σταθεροποιηθεί η γραμμή και πάψουν οι αποσυνδέσεις.Βρήκα μια τέτοια σελίδα στην καρτέλα Advanced του Siemens,αλλά όλες αυτές οι επιλογές είναι τσεκαρισμένες.

Τι να κάνω; Να τις ξε-τσεκάρω και να αφήσω μόνο το G.DMT;

'Η μήπως υπάρχει άλλη ρύθμιση γι αυτό;

Ζητούνται επειγόντως απαντήσεις...

Ευχαριστώ.

post-74704-129062971403_thumb.jpg

Δημοσ.

αλλιως θα σου αλλαξουν προφιλ απο την forthnet ριχνωντας σου την ταχυτητα.δεν εισαι ο πρωτος που εχει διακυμανσεις στο margin.απλα παντου φιλτρα και στο συναγερμο αν εχεις.και οχι τα φιλτρα αναποδα .εχουν σωστο και αναποδο.

Δημοσ.

Από την περιγραφή σου υποψιάζομαι ότι το πρόβλημά σου -μπορεί να-βρίσκεται στις γραμμές. Αν αυτό πράγματι συμβαίνει μεταξύ της εισόδου (ΕΕ) στο κτήριο και του τερματισμού στον εξοπλισμό σου, τότε θα σου συνιστούσα να το ελέγξεις είτε εσύ είτε κάποιος ειδικός. Αν το πρόβλημα υφίσταται μεταξύ ΚΑΦΑΟ και εισόδου στο κτήριο... τότε θα χρειαστεί να επέμβουν οι τεχνικοί της forthnet. Αυτό είναι πιο δύσκολο να ελεγθεί για ευνόητους λόγους. Νομίζω όμως πως δικαιούσαι να απαιτήσεις να επιλυθεί.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Παλιότερα (πριν το double play) όλα ήταν καλά.Είχε ρίξει η Forthnet τη γραμμή στα 12 MBps,και όλα ήταν εντάξει.

Δεν έχω συναγερμό,και μόλις έβαλα το παλιό splitter από το Speedtouch επάνω στην πρίζα του τηλεφώνου.Τα ίδια...

(Ούτε με μόνο το G.dmt διορθώθηκε τίποτα).

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το DMT και προσπαθώ να το κλειδώνω στο 9 με 10.

Από μόνο του κλειδώνει περίπου στο 6 (οριακά).

Δημοσ.

το 6 ειναι το default προφιλ της forthnet.στην ον νομιζω ειναι κοντα στα 9(παιζουν επιτιδες πιο ψηλα για πιο ασφαλες)το ιδιο και η οτενετ νομιζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...