Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασια CPU....

Greek-City

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα για αλλη μια φορα.Θελω να μου οποιος ξερει αν οι θερμοκρασιες του CPU μου ειναι οκ...

Εχω INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9450

Και motherboard ASUS P5Q DELUXE

Κατεβασα το ΜΒΜ που ειναι για να βλεπεις τις θερμοκρασιες και μου λεει πως ο CPU ειναι στους 45-46 βαθμούς Κέλσιου.

Ειναι οκ??

*η ψήκτρα μου ειναι COOLERMASTER RR-CCH-LB22-GP HYPER 212 CPU COOLER

Ευχαριστω οποιον απαντήσει..

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες αυτές είναι καλές κατά την γνώμη μου,καλοκαίρι έχουμε...μπορείς να δημιουργίσεις καλύτερο αερισμό στο case σου ή να βάλεις θερμοαπαγωγική πάστα ανάμεσα στην ψύχτρα και την cpu για να ρίξεις από 1-3 βαθμούς την θερμοκρασία...αλλά σου ξαναλέω είσαι ok από θερμοκρασίες..

Δημοσ.

Πειρατικη διαγνωση εκανες Σαρακινε το λιγοτερο την θερμοκρασια δωματιου να τον ρωτησουμε?Και κατι αλλα ισως ....το ποιο σημαντικο παραγοντα με φορτιο η σε ηρεμια?

• Moderators
Δημοσ.

To ΜΒΜ εχει σταματησει να υποστηριζεται εδω και χροοοονια.

Βαλε το Realtemp και πες μας.

Σε idle προφανως...

Δημοσ.

kostas-elena αν είχε 45-46 βαθμούς σε full load θα ανησυχούσε....Αν οι μετρήσεις δεν είναι σωστές θα φανεί από το πρόγραμμα που πρότινε ο GeorgeMan...Δεν έκανα "Πειρατικη διαγνωση" , απλώς είπα ότι οι θερμοκρασίες είναι οκ..καλοκαίρι έχουμε και η θερμοκρασίες δωματίου είναι συνήθως αυξημένες..γιατί και a/c να έχει δεν θα το δουλέυει 24/7 πιστεύω..ε μην περιμένετε ρε παιδιά να έχετε και 20 βαθμούς...cpu είναι το ρημάδι , δουλεύει....

• Moderators
Δημοσ.

Μπα μαλλον για idle λεμε, σε φουλ θα πηγαινει 65 σιγουρα, Quad ειναι αυτος και καλοκαιρι εχουμε :-)

Δημοσ.
ενα aircondition θα σωσει την κατασταση!σανιδωσε τον μη φοβασε λογικα θα εχεις και εγγυηση!

Η οποία δεν θα χρειαστεί ποτέ... Θέλει πολύ φαντασία για να καταφέρεις να κάψεις Cpu ... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...