Greek-City Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Καλησπερα για αλλη μια φορα.Θελω να μου οποιος ξερει αν οι θερμοκρασιες του CPU μου ειναι οκ... Εχω INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9450 Και motherboard ASUS P5Q DELUXE Κατεβασα το ΜΒΜ που ειναι για να βλεπεις τις θερμοκρασιες και μου λεει πως ο CPU ειναι στους 45-46 βαθμούς Κέλσιου. Ειναι οκ?? *η ψήκτρα μου ειναι COOLERMASTER RR-CCH-LB22-GP HYPER 212 CPU COOLER Ευχαριστω οποιον απαντήσει..
sarakinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Οι θερμοκρασίες αυτές είναι καλές κατά την γνώμη μου,καλοκαίρι έχουμε...μπορείς να δημιουργίσεις καλύτερο αερισμό στο case σου ή να βάλεις θερμοαπαγωγική πάστα ανάμεσα στην ψύχτρα και την cpu για να ρίξεις από 1-3 βαθμούς την θερμοκρασία...αλλά σου ξαναλέω είσαι ok από θερμοκρασίες..
kostas-elena Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Πειρατικη διαγνωση εκανες Σαρακινε το λιγοτερο την θερμοκρασια δωματιου να τον ρωτησουμε?Και κατι αλλα ισως ....το ποιο σημαντικο παραγοντα με φορτιο η σε ηρεμια?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 To ΜΒΜ εχει σταματησει να υποστηριζεται εδω και χροοοονια. Βαλε το Realtemp και πες μας. Σε idle προφανως...
sarakinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 kostas-elena αν είχε 45-46 βαθμούς σε full load θα ανησυχούσε....Αν οι μετρήσεις δεν είναι σωστές θα φανεί από το πρόγραμμα που πρότινε ο GeorgeMan...Δεν έκανα "Πειρατικη διαγνωση" , απλώς είπα ότι οι θερμοκρασίες είναι οκ..καλοκαίρι έχουμε και η θερμοκρασίες δωματίου είναι συνήθως αυξημένες..γιατί και a/c να έχει δεν θα το δουλέυει 24/7 πιστεύω..ε μην περιμένετε ρε παιδιά να έχετε και 20 βαθμούς...cpu είναι το ρημάδι , δουλεύει....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μπα μαλλον για idle λεμε, σε φουλ θα πηγαινει 65 σιγουρα, Quad ειναι αυτος και καλοκαιρι εχουμε
blaxos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 ενα aircondition θα σωσει την κατασταση!σανιδωσε τον μη φοβασε λογικα θα εχεις και εγγυηση!
liopyr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 ενα aircondition θα σωσει την κατασταση!σανιδωσε τον μη φοβασε λογικα θα εχεις και εγγυηση! Η οποία δεν θα χρειαστεί ποτέ... Θέλει πολύ φαντασία για να καταφέρεις να κάψεις Cpu ...
antonl Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 [...] Θέλει πολύ φαντασία για να καταφέρεις να κάψεις Cpu ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.