jason_rethymno Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Αν αγοράσω ένα antivirus το Nod32 π.χ απο το Ε-shop , το εγκαταστήσω και βάλω και το serial , μετά αμα κάνω format γίνεται να βάλω το ίδιο serial πάλι?
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Το εβαλα εγω το nod32 μετα απο format. Μου ειπε οτι ο κωδικος χρησιμοποιειται και μετα αν θυμαμαι καλα πατησα κατι οτι εκανα format λογω hardware και τον δεχτηκε και εξακοπουθει να δουλευει κανονικα.
free@last Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Απλά φρόντιζε να έχεις αποθηκευμένους τους κωδικούς που σου έστειλε η ESET με e-mail, σε ασφαλές σημείο. Όταν χρειαστεί τους ξαναβάζεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Παντως εγω δεν ρισκαρα να τους βαλω και σε αλλο pc για να μην μλοκαριστουν.
kosmasgr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Και γιατί να το αγοράσεις ? Και εμείς που δεν αγορασαμε μια χαρά το έχουμε
TechnoState Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Και γιατί να το αγοράσεις ? Και εμείς που δεν αγορασαμε μια χαρά το έχουμε τσ τσ τσ...πιπερι στο στομα!
free@last Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Και γιατί να το αγοράσεις ? Και εμείς που δεν αγορασαμε μια χαρά το έχουμε Κάντε λοιπόν κι ένα full on-line scan ή ένα έλεγχο με ένα δεύτερο αντιβιωτικό,για να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας. Τα fix-άκια για το Nod32 και το Smart Security δεν κάνουν updates μόνο απ'τους επίσημους servers της Eset.
aledjo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 το avast υποστηριζει εγκατασταση απο απειρα pc-ια
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Ίδια περίπτωση: είχα το Eset smart security σε έναν υπολογιστή. Για λόγους άσχετους με το πρόγραμμα, κάποια στιγμή ο υπολογιστής παρέδωσε το πνεύμα. Επικοινώνησα με την εταιρία που αντιπροσωπεύει το πρόγραμμα στην Ελλάδα, τους εξήγησα τι συνέβη και ρώτησα αν θα υπάρχει πρόβλημα με την εκ νέου εγκατάσταση του προγράμματος σε άλλον υπολογιστή. Με διαβεβαίωσαν πως, εφόσον χρησιμοποιώ (και κάνω updates) το πρόγραμμα μόνο σε ένα μηχάνημα, όλα εντάξει. Θεμιτό αυτό. Το ζήτημα είναι ότι από τότε (κι ενώ για μήνες το πρόγραμμα λειτουργούσε άριστα) έχω αντιμετωπίσει σε πολύ μικρό διάστημα (ούτε μήνα) δύο φορές πρόβλημα με τα updates. Δεν ξέρω αν έχει σχέση, αλλά η σύμπτωση είναι περίεργη. Το πρόβλημα που παρουσιάζεται περιγράφεται ως "error creating temporary file". Η εταιρία με διαβεβαιώνει ότι οι servers δεν έχουν πρόβλημα. edit: Επικοινώνησα ξανά με την εταιρία. Αυτή τη φορά, η ερμηνεία που δόθηκε ήταν ότι κάποιο πρόβλημα δημιουργούταν εξαιτίας του ότι είχα εγκατεστημένη παλιότερη έκδοση του προγράμματος (3.0.5, την τρέχουσα όταν το αγόρασα). Μου πρότειναν να κατεβάσω την πιο πρόσφατη (3.0.699), απεγκατάσταση, restart, εγκατάσταση νέας εφαρμογής. Αμέσως το update έγινε κανονικά. Στα μείον (ή, πιο σωστά, κρατώ μια επιφύλαξη για το κατά πόσο λύθηκε το θέμα οριστικά) ότι και την πρώτη φορά, όταν ο τεχνικός περιορίστηκε να μου προτείνει απεγκατάσταση και νέα εγκατάσταση της παλιότερης έκδοσης, το update μετά (και για περίπου δύο με τρεις εβδομάδες) γινόταν άψογα, μέχρι προχθές.
Praetorianos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Και γιατί να το αγοράσεις ? Και εμείς που δεν αγορασαμε μια χαρά το έχουμε Κλασσικός εξυπνάκιας μάγκας..
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Ίδια περίπτωση: είχα το Eset smart security σε έναν υπολογιστή. Για λόγους άσχετους με το πρόγραμμα, κάποια στιγμή ο υπολογιστής παρέδωσε το πνεύμα. Επικοινώνησα με την εταιρία που αντιπροσωπεύει το πρόγραμμα στην Ελλάδα, τους εξήγησα τι συνέβη και ρώτησα αν θα υπάρχει πρόβλημα με την εκ νέου εγκατάσταση του προγράμματος σε άλλον υπολογιστή. Με διαβεβαίωσαν πως, εφόσον χρησιμοποιώ (και κάνω updates) το πρόγραμμα μόνο σε ένα μηχάνημα, όλα εντάξει. Θεμιτό αυτό. Το ζήτημα είναι ότι από τότε (κι ενώ για μήνες το πρόγραμμα λειτουργούσε άριστα) έχω αντιμετωπίσει σε πολύ μικρό διάστημα (ούτε μήνα) δύο φορές πρόβλημα με τα updates. Δεν ξέρω αν έχει σχέση, αλλά η σύμπτωση είναι περίεργη. Το πρόβλημα που παρουσιάζεται περιγράφεται ως "error creating temporary file". Η εταιρία με διαβεβαιώνει ότι οι servers δεν έχουν πρόβλημα. edit: Επικοινώνησα ξανά με την εταιρία. Αυτή τη φορά, η ερμηνεία που δόθηκε ήταν ότι κάποιο πρόβλημα δημιουργούταν εξαιτίας του ότι είχα εγκατεστημένη παλιότερη έκδοση του προγράμματος (3.0.5, την τρέχουσα όταν το αγόρασα). Μου πρότειναν να κατεβάσω την πιο πρόσφατη (3.0.699), απεγκατάσταση, restart, εγκατάσταση νέας εφαρμογής. Αμέσως το update έγινε κανονικά. Στα μείον (ή, πιο σωστά, κρατώ μια επιφύλαξη για το κατά πόσο λύθηκε το θέμα οριστικά) ότι και την πρώτη φορά, όταν ο τεχνικός περιορίστηκε να μου προτείνει απεγκατάσταση και νέα εγκατάσταση της παλιότερης έκδοσης, το update μετά (και για περίπου δύο με τρεις εβδομάδες) γινόταν άψογα, μέχρι προχθές. Υπαρχει τηλ για Ελλαδα για τον nod32 ???? Ευχαριστω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Τα τηλέφωνα της εταιρίας σε Κύπρο και Ελλάδα μπορείτε να τα δείτε εδώ. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας με email, αλλά από την εμπειρία μου η τηλεφωνική υποστήριξη λειτουργεί πολύ ικανοποιητικά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Τα τηλέφωνα της εταιρίας σε Κύπρο και Ελλάδα μπορείτε να τα δείτε εδώ. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας με email, αλλά από την εμπειρία μου η τηλεφωνική υποστήριξη λειτουργεί πολύ ικανοποιητικά. Ευχαριστω.
jason_rethymno Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μπορούν να καταλάβουν αν το χρησιμοποιείς σε 2 κομπιούτερ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.