Apokleiros Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 η ιστορια γινεται ευκολα, η μηχανη ειναι το δυσκολοκαι μιλαμε για μια μηχανη που θα την εχουμε μπροστα μας για 3-4 χρονια ακομα.... Μου αρεσει ρε toufa που κανεις παραθεση το ποστ του atomsk!:lol:!
littlelouievegos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 η ιστορια γινεται ευκολα, η μηχανη ειναι το δυσκολοκαι μιλαμε για μια μηχανη που θα την εχουμε μπροστα μας για 3-4 χρονια ακομα.... Για το θεμα της μηχανης εξυπακουεται.. Οσο αφορα την ιστορια θα διαφωνησω.. Σπανια βλεπεις μια ιστορια σωστη που να σου τραβαει το ενδιαφερον σε ενα παιχνιδι, στην οποια οι χαρακτηρες,το storyline και ολα τα υπολοιπα στοιχεια interactive και μη δενουν αρμονικα μεταξυ τους.. Tα παιχνιδια βαινουν προς την κατευθυνση των ταινιων του Hollywood.. Big $$ blockbuster investments χωρις καμια ιδιαιτερη ιστορια μονο καλα γραφικα,ηχος και τελειο μαρκετινγκ.. Και για να δωσω ενα παραδειγμα ιστορια μεστη και καλη τα τελευταια χρονια ετσι προχειρα οπως μου ερχονται στο μυαλο μονο το Half life 2 και το MGS 4 θυμαμαι..
popdex Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Εδώ τα PS3 fanboys βγάζουν ασφαλή συμπεράσματα βλέποντας τα video του Killzone 2 και εμείς θα αμφισβητήσουμε τον Carmack έτσι?? Άντε για κάνα folding λέω εγώ... Καλά τώρα, πετάς την εξυπνάδα και αμέσως μετά καταφύγιο στην καραμέλα του folding...
Apokleiros Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Καλά τώρα, πετάς την εξυπνάδα και αμέσως μετά καταφύγιο στην καραμέλα του folding... Καραμελα! Εσεις το εχετε κανει γλυφιτζουρι !
coreygaylas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 ρε σεις δεν υπαρχει μεγαλυτερη ξενερα να εισαι fan ενος παιχνιδιου που βγενει μονο σε 1 κονσολα (final fantasy) και να σου ανακοινωνει η squareenix οτι θα βγει στο... XBOX 360 ΣΕ ΠΟΙΟ;;;; Αντε να ηταν κανα Wii...back to nintendo old days...πλακα θα ειχε και το remote...αλλα XBOX 360!!!! :cry::cry:
anamenos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 ρε σεις δεν υπαρχει μεγαλυτερη ξενερα να εισαι fan ενος παιχνιδιου που βγενει μονο σε 1 κονσολα (final fantasy) και να σου ανακοινωνει η squareenix οτι θα βγει στο...XBOX 360 ΣΕ ΠΟΙΟ;;;; Αντε να ηταν κανα Wii...back to nintendo old days...πλακα θα ειχε και το remote...αλλα XBOX 360!!!! :cry::cry: Lol!! είναι σαν να σου λένε το HALO να βγει στο PS3 (κάτι όμως που δεν θα γίνει ποτέ :lol:)
BucketheadGR Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 ρε σεις δεν υπαρχει μεγαλυτερη ξενερα να εισαι fan ενος παιχνιδιου που βγενει μονο σε 1 κονσολα (final fantasy) και να σου ανακοινωνει η squareenix οτι θα βγει στο...XBOX 360 ΣΕ ΠΟΙΟ;;;; Αντε να ηταν κανα Wii...back to nintendo old days...πλακα θα ειχε και το remote...αλλα XBOX 360!!!! :cry::cry: Ξενέρα για ποιό λόγο; Πάλι δε θα το παίξουν όσοι έχουν ps3; Δε βλέπω να ακυρώθηκε και να μεταφέρθηκε αποκλειστικά στο 360. Οπότε προς τι η ξενέρα;
Belmont Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Καλά τώρα, πετάς την εξυπνάδα και αμέσως μετά καταφύγιο στην καραμέλα του folding... Τι να κάνουμε, βλέπεις τα PS3 fanboyz εδώ και δύο χρόνια τρώνε μόνο καραμέλες, περιμένοντας να ξυπνήσει ο Cell για να δουν γραφικά της προκοπής... Και όσο αναφορά το Killzone 2 που το περιμένετε σαν τον μεσσία των γραφικών, μόλις ξεπεράστηκε πριν καν κυκλοφορήσει από το Rage. Βεντούζα πάλι, από την id. Δε λες πάλι καλά που θα κυκλοφορήσει ΚΑΙ στο PS3??? Αν και όπως δείχνουν τα πράγματα, κουτσουρεμένο θα είναι. Σκέφτομαι πόσο καλύτερα γραφικά θα είχε το Killzone 2 αν έβγαινε ΜΟΝΟ για 360.
Belmont Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ξενέρα για ποιό λόγο; Πάλι δε θα το παίξουν όσοι έχουν ps3; Δε βλέπω να ακυρώθηκε και να μεταφέρθηκε αποκλειστικά στο 360. Οπότε προς τι η ξενέρα; Η ξενέρα είναι γι αυτούς που έσκασαν 660 ή 450 ευρώ μόνο και μόνο για να παίξουν κάποια "αποκλειστικά" παιχνίδια, νομίζοντας ότι δεν θα κυκλοφορούσαν αλλού. Αν αυτό δεν είναι ξενέρα τότε τι είναι?
BucketheadGR Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Η ξενέρα είναι γι αυτούς που έσκασαν 660 ή 450 ευρώ μόνο και μόνο για να παίξουν κάποια "αποκλειστικά" παιχνίδια, νομίζοντας ότι δεν θα κυκλοφορούσαν αλλού. Αν αυτό δεν είναι ξενέρα τότε τι είναι? Αν τα έσκασαν πριν από 1 χρόνο ειδικά για το FF για το οποίο δεν είχε ανακοινωθεί ΚΑΝ ημερομηνία κυκλοφορίας, αντί να περιμένουν 1 χρόνο ακόμα να πέσει η τιμή, τότε τι να πω... Το να ξενερώνει μερίδα ατόμων που έχουν ps3 επειδή θα μπορέσουν να το πάρουν χιλιάδες περισσότερα άτομα ή επειδή μόνοι τους αποφάσισαν να τα "σκάσουν" νωρίτερα για την κονσόλα, είναι άκρως εγωιστικό, δε συμφωνείς; So what? Βγαίνει και για άλλη κονσόλα--> το απολαμβάνουν περισσότεροι. Αυτό ΜΟΝΟ καλό μπορεί να είναι. Και πριν σκεφτείς πως ίσως έχω διαφορετική αντίληψη για τα "exclusive" των 360 και Wii που έχω μέχρι στιγμής, ΜΑΚΑΡΙ να μπορέσουν οι περισσότεροι τίτλοι να βγουν για ΟΛΕΣ τις κονσόλες. Το gaming είναι διασκέδαση και απασχόληση προσωπικού χρόνου. Αν μας πιάνουν τα παιδικά (ειδικά στην ηλικία που είμαστε μερικοί) "θέλω να το έχω μόνο εγώ και όχι ο γείτονας" καήκαμε...
popdex Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Τι να κάνουμε, βλέπεις τα PS3 fanboyz εδώ και δύο χρόνια τρώνε μόνο καραμέλες, περιμένοντας να ξυπνήσει ο Cell για να δουν γραφικά της προκοπής... Και όσο αναφορά το Killzone 2 που το περιμένετε σαν τον μεσσία των γραφικών, μόλις ξεπεράστηκε πριν καν κυκλοφορήσει από το Rage. Και όλα αυτά επαναλαμβάνω από ένα βίντεο 55 δευτερολέπτων που είδες σε χαμηλή ανάλυση και δεν περιέχει καν gameplay. Ό,τι πεις... Βεντούζα πάλι, από την id. Δε λες πάλι καλά που θα κυκλοφορήσει ΚΑΙ στο PS3??? Αν και όπως δείχνουν τα πράγματα, κουτσουρεμένο θα είναι. Σκέφτομαι πόσο καλύτερα γραφικά θα είχε το Killzone 2 αν έβγαινε ΜΟΝΟ για 360. Trolling much? Δε χρειάζεται να πάμε στο Killzone 2. Εγώ περιμένω παιχνίδια του 360 που να ξεπερνούν το Metal Gear Solid 4, το Uncharted & το GT5P μέχρι να βγει η μηχανή του Carmack που θα σώσει το PS3 αλλά παρ'όλα αυτά θα είναι πολύ καλύτερη στο 360.
coreygaylas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 τελικα ξενερα ειναι ΟΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ με τη τωρινη γενια κονσολων... η πιο πετυχημενη κονσολα ως τωρα παραμενει το playstation1... δεν εχει απογοητευσει κανεναν
Belmont Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 ΜΑΚΑΡΙ να μπορέσουν οι περισσότεροι τίτλοι να βγουν για ΟΛΕΣ τις κονσόλες. Το gaming είναι διασκέδαση και απασχόληση προσωπικού χρόνου. Αν μας πιάνουν τα παιδικά (ειδικά στην ηλικία που είμαστε μερικοί) "θέλω να το έχω μόνο εγώ και όχι ο γείτονας" καήκαμε... Εαν έβγαιναν όλα τα παιχνίδια για όλες τις κονσόλες τότε ποιο το νόημα ύπαρξης τριών μεγάλων εταιριών στο χώρο? Γιατί να μπει στον κόπο η MS η Sony και η Nintendo να κυκλοφορήσουν νέες κονσόλες αφού στο εμπόριο θα χρειαζόταν μόνο... μία? Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα exclusives είναι αυτά που καθορίζουν την αγορά μίας συγκεκριμένης κονσόλας ευνοώντας την ύπαρξη ευγενούς ανταγωνισμου των εταιριών και συνάμμα το κίνητρο να βγάλουν κάτι νέο και διαφορετικό στην αγορά. Τα exclusives λοιπόν κατά τη γνώμη μου είναι αυτά που κάνουν καλό στην αγορά και ωθούν τις εταιρίες να βγάλουν κάτι ποιοτικό και "special" έτσι ώστε να τις προτημίσει ο πελάτης. Εν τέλει στην εποχή που όλα θα είναι multiplatform, για μένα σταματούν να βγαίνουν ποιοτικά παιχνίδια.
coreygaylas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Εαν έβγαιναν όλα τα παιχνίδια για όλες τις κονσόλες τότε ποιο το νόημα ύπαρξης τριών μεγάλων εταιριών στο χώρο? Γιατί να μπει στον κόπο η MS η Sony και η Nintendo να κυκλοφορήσουν νέες κονσόλες αφού στο εμπόριο θα χρειαζόταν μόνο... μία? Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα exclusives είναι αυτά που καθορίζουν την αγορά μίας συγκεκριμένης κονσόλας ευνοώντας την ύπαρξη ευγενούς ανταγωνισμου των εταιριών και συνάμμα το κίνητρο να βγάλουν κάτι νέο και διαφορετικό στην αγορά. Τα exclusives λοιπόν κατά τη γνώμη μου είναι αυτά που κάνουν καλό στην αγορά και ωθούν τις εταιρίες να βγάλουν κάτι ποιοτικό και "special" έτσι ώστε να τις προτημίσει ο πελάτης. Εν τέλει στην εποχή που όλα θα είναι multiplatform, για μένα σταματούν να βγαίνουν ποιοτικά παιχνίδια. αυτο ακριβως φανταστειτε αν εβγενε το final fantasy 8 σε nintendo64!!! οτι νανε!!! :p (βασικα κατι τετοιο δν ηταν εφικτο...που να χωρεσουν 3 giga σε cartridge )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.