Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Για Single gpu ναι.Για Dual κανενας για παντα lol. Μονο τοση διαφορα απο την 5870 εχει?lol αμα ειναι ετσι καλη πατατα θα ειναι. Παντως οπως ειπε και ο ailuros HD5970>GF100.
sozz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Για Single gpu ναι.Για Dual κανενας για παντα lol.Μονο τοση διαφορα απο την 5870 εχει?lol αμα ειναι ετσι καλη πατατα θα ειναι. Παντως οπως ειπε και ο ailuros HD5970>GF100. μονο σε αυτο το game τωρα πρεπει να δουμε και σε αλλα game πως θα τα πανε... βασικα κοντρα θα πεχτουνε στα dx11 που μεχρι τοτε θα εχουνε βγει ποιο καλες καρτες και στο crysis ολα τα αλλα και μια 5850 καλα τα παει.. λογικο μου φενετε μια 5970 να ειναι καλυτερη αυτην θα την συγκρινεις με μια 2πυρινη που λογιακ θα βγει μετα απο λιγο οπως με την σειρα gtx 200
john2gr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Το ότι τα νούμερα που βλέπετε είναι μάλλον από την έκδοση με τους 448 cores (αντί των 512) το περάσατε στο ντούκου;
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Ακομα και ετσι να ειναι δεν αντιπροσωπευουν την καθυστερηση της nvidia το μονο σιγουρο. (Αν αληθευουν οι αριθμοι φυσικα)
grimpr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 @ αριστερά ψαλτήρια της Nvidia. Το ότι η Fermi είναι γρήγορη, κανένας δεν το αμφισβήτησε. 3 δις τρανσιστορς σε νέα αρχιτεκτονική να πάρει ο διάολος. Το ότι θα είναι καυτή κάρτα, ακόμη ποιο σίγουρο. Όλα καλά για τον μέσο καταναλωτή, με τις 5870 να πέφτουν σε τιμή στην περίπτωση που η Nvidia ξεκινήσει πόλεμο τιμών με την ATI, πράγμα που ΔΕΝ θα κάνει διότι ΔΕΝ την παίρνει με τέτοιο γαιδουροτσιπ στην πλάτη. Όπως και να έχει, η AMD ρίχνει όσο γουστάρει τις κάρτες τις και με κέρδος κιόλας λόγω του μικρότερου chip και των μεγάλων yields και βγαίνει ο απολύτως νικητής στο bang for the buck. Αν η Nvidia δεν βγάλει ανταγωνιστικές κάρτες δολοφόνους σε όλες τις κατηγορίες τιμών, με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και κερδη παγκοσμιως στα 100-200 ευρώ, η 5770/5850 πουλάνε σαν σουβλάκια πλέον, σύντομα και η 5830 κάτω απο 200 ευρώ, την έχει κυριολεκτικά φουτσίσει, όπως λέει και ο Ailuros. @Ailuros, υπάρχει πιθανότητα τον Μάρτιο με την κυκλοφορία του GF100 να δούμε σύντομα και τα μικρά μοντέλα με GDDR5;
Teisos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 ..Αν η Nvidia δεν βγάλει ανταγωνιστικές κάρτες δολοφόνους σε όλες τις κατηγορίες τιμών, με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και κερδη παγκοσμιως στα 100-200 ευρώ, η 5770/5850 πουλάνε σαν σουβλάκια πλέον.. Ναι αλλα και αυτο να γινει, it won't save the day, ή καλυτερα το 4μηνο για την nVidia που, στην τελικη, αυτο ειναι και το νοημα. Γιατι ενταξει το να "παιζει" ψηλα το ονομα της ακομα και να μην ωφελειται χρηματικα ειναι το ενα, αλλα και απο την αλλη δε νομιζω οτι δε μπορει να ξανακερδισει αγοραστικο κοινο αργοτερα. Μαλλον ευελικτο σε τετοιου ειδους θεματα χαρακτηριζεται το κοινο.. Ας καινοτομησει, και θα επιβραβευτει.
Ailuros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Για Single gpu ναι.Για Dual κανενας για παντα lol.Μονο τοση διαφορα απο την 5870 εχει?lol αμα ειναι ετσι καλη πατατα θα ειναι. Παντως οπως ειπε και ο ailuros HD5970>GF100. Που στο διάτανο είπα κάτι τέτοιο; Για την ακρίβεια είπα ότι συνολικά το GF100 πρέπει να είναι μια τρίχα κάτω από την 5970 και όχι το ανάποδο. ΄Οποιες εφαρμογές αγγίζουν τις διαφοροποιήσεις στην GF100 αρχιτεκτονική καλύτερα τόσο καλύτερο το προβάδισμα σε σημερινά παιχνίδια. Το HAWX σύμφωνα με τους σχιστομάτες είναι στα 5870+55% και είναι απόλυτα λογικός αριθμός μιας και η εφαρμογή είναι πάρα πολύ triangle setup limited. 5870 = 2 rasters --> 1Tri at a time 380 = 4 rasters --> 2 Tris at a time ---------- Προσθήκη στις 09:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:41 ---------- @ αριστερά ψαλτήρια της Nvidia. Το ότι η Fermi είναι γρήγορη, κανένας δεν το αμφισβήτησε. 3 δις τρανσιστορς σε νέα αρχιτεκτονική να πάρει ο διάολος. Το ότι θα είναι καυτή κάρτα, ακόμη ποιο σίγουρο. Όλα καλά για τον μέσο καταναλωτή, με τις 5870 να πέφτουν σε τιμή στην περίπτωση που η Nvidia ξεκινήσει πόλεμο τιμών με την ATI, πράγμα που ΔΕΝ θα κάνει διότι ΔΕΝ την παίρνει με τέτοιο γαιδουροτσιπ στην πλάτη. Όπως και να έχει, η AMD ρίχνει όσο γουστάρει τις κάρτες τις και με κέρδος κιόλας λόγω του μικρότερου chip και των μεγάλων yields και βγαίνει ο απολύτως νικητής στο bang for the buck. Αν η Nvidia δεν βγάλει ανταγωνιστικές κάρτες δολοφόνους σε όλες τις κατηγορίες τιμών, με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και κερδη παγκοσμιως στα 100-200 ευρώ, η 5770/5850 πουλάνε σαν σουβλάκια πλέον, σύντομα και η 5830 κάτω απο 200 ευρώ, την έχει κυριολεκτικά φουτσίσει, όπως λέει και ο Ailuros. Γκριμάκο το προβάδισμα του GF100 δεν θεωρώ ότι θα το δει τόσο ο καταναλωτής και ούτε και το 2010. Σκέψου δημιουργούς και ποιά πλατφόρμα θα προτιμήσουν αν το 100 έχει σοβαρά προτερήματα (που πιστεύω ότι τα έχει). Και ναι φυσικά είμαι απόλυτα σίγουρος ότι η ΑΤΙ δεν έχει μείνει με σταυρωμένα χέρια γιατί είμαι επίσης απόλυτα σίγουρος ότι δεν είναι ότι καλύτερο σε DX11 που έχουμε δει από αυτούς αλλά θα το δεις το 11'. Για αυτό και μίλησα για πολύ περίεργες εναλλαγές στο προβλεπόμενο μέλλον μεταξύ των 2 εταιριών. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω πολλά αυτή τη στιγμή γιατί έδωσα τον λόγο μου αλλά όσοι νομίζανε ότι φορτώσανε μόνο για HPC και παραμελίσανε για χάρη του το τρισδιάστατο κάνανε τραγικό λάθος. Το ότι θα κλέψει εντυπώσεις δεν έχω αμφιβολία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι 5800 θα παραμείνουν εξαιρετικά προιόντα για όλη τη χρονιά. ΄Αλλωστε και σε πολύ χαμηλότερη τιμή σίγουρα και εντελώς διαφορετική κατηγορία. @Ailuros, υπάρχει πιθανότητα τον Μάρτιο με την κυκλοφορία του GF100 να δούμε σύντομα και τα μικρά μοντέλα με GDDR5;Κάτι βγήκε από το φούρνο στα τριακόσια εβδομήντα πέντε. Φαντάσου ότι έχεις κάτι με ένα ράστερ ανά τέσσερα κλάστερς και ανά οχτώ κλάστερς ένα σέταπ. Πήγαινε στο μέγιστο δεκάξι και κόψτο στη μέση Απρίλιο το διπλό θηρίο που ειλικρινά δεν έχω καταλάβει με τι ψύκτρα θα κυκλοφορήσει. ΄Οχι ότι με ενδιαφέρει οτιδήποτε SLi/CF απλά είναι ακόμα πιο ηλίθιο προιόν από την 5970. Και την ψυχή μας ακόμα για την μαμημένη κορώνα. Μόνο που φοβάμαι ότι αυτή η κορώνα είναι η πιο γελοία από όλες.... Υπάρχει μια μακριά λίστα από αλλαγές για το 100 προς το καλύτερο και καθόλου ευκαταφρόνητες. Για να μαζέψεις-τέσσερις πάνω απ΄το τριπλάσιο σε επάρκεια από cypress και είναι μόνο ένα παραπάνω παράδειγμα.
Teisos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 ΟΤ:Εκφραζεσαι ετσι γενικα ή εισαι "φιμωμενος"; Πρεπει να σου πω, το τελευταιο κομματι στο ποστ σου με μπερδεψε..
Ailuros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 ΟΤ:Εκφραζεσαι ετσι γενικα ή εισαι "φιμωμενος"; Gnnnnn gnnnnn gnnnnnnn...... Πρεπει να σου πω, το τελευταιο κομματι στο ποστ σου με μπερδεψε.. http://www.gather4him.net/
Teisos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 http://www.gather4him.net/ Αυτο τα ξεκαθαρισε ολα Με το "φιμωμενος" εννοουσα οτι δε μπορεις να πεις ευθεως κπ πραγματα, λογω δικων σου πηγων, ισως. Ισχυει;
Ailuros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δικές μου πηγές σχετικό είναι. Κάποιος μου εμπιστεύεται κάποιες λεπτομέρειες και έχω δώσει το λόγο μου να μην μιλήσω δημόσια. ΄Οταν αρχίσουν να διαρρέουν μαζικά οι πληροφορίες (που πιστεύω θα γίνει σύντομα) θα μπορούμε να το συζητήσουμε αναλυτικότερα.
Teisos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δικές μου πηγές σχετικό είναι. Κάποιος μου εμπιστεύεται κάποιες λεπτομέρειες και έχω δώσει το λόγο μου να μην μιλήσω δημόσια. ΄Οταν αρχίσουν να διαρρέουν μαζικά οι πληροφορίες (που πιστεύω θα γίνει σύντομα) θα μπορούμε να το συζητήσουμε αναλυτικότερα. fine by me!
john2gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Η σκηνή που φωνάζουν οι ninja "ATI 5850" είναι απλά θεϊκή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.