Προς το περιεχόμενο

Nvidia GT300 & ATI RV870

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
γιατί όσοι έχουν ψυγείο/φούρνο/aircondition κτλπ σπίτι τους έχουν υποσταθμό της ΔΕΗ για την πάρτη τους? :P

το ξέρω ότι το γράφουμε για πλάκα αλλά το βαρέθηκα :P

΄Οσοι μένουν κατ΄αρχήν σε δικό τους σπίτι και πληρώνουν από τα δεδουλευμένα τους οι ίδιοι τους λογαριασμούς να σηκώσουν το χέρι για να κάνουμε το πρώτο στατιστικό. Αν και δεν είμαι καθόλου ο τύπος του σταγονόμετρου σήμερα για να βρω την μικρότερη τιμή σε πάνες ανακάλυψα ότι ο πισινός της κοράκλας μου καταναλώνει σχεδόν 1.5 ευρώπουλο την ημέρα LOL.

Πέρα απ΄το ΟΤ και τα αστειάκια όταν έρθει η ώρα να χτίσεις ένα σύστημα εσύ, εγώ και ο Psycho μάλλον δεν θα πάμε σε κάτι SLi/Crossfire γιατί απλά θεωρούμε ότι για αρκετούς λόγους δεν είναι η καλύτερη επένδυση. Και ναι δυστυχώς παίζει ρόλο και η κατανάλωση εδώ, όχι τόσο για την ΔΕΗ αλλά για την θερμότητα και όλα τα επιπλέον μανταλάκια που θέλει ένα τέτοιο σύστημα να λειτουργήσει μεταξύ άλλων.

Μακάρι όντως ένα τέτοιο σύστημα να ζέσταινε έστω και ένα μικρό δωμάτιο. Τουλάχιστον τότε θα είχα έναν λόγο να το δω σαν λιγότερο παράλογη επένδυση.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

δεν λέω ότι δεν έχει υπερβολική κατανάλωση για hardware pc part, αλλά γενικά η κατανάλωση του είναι της πλάκας σε σχέση με τα άλλα που ανέφερα :P

Δημοσ.
δεν λέω ότι δεν έχει υπερβολική κατανάλωση για hardware pc part, αλλά γενικά η κατανάλωση του είναι της πλάκας σε σχέση με τα άλλα που ανέφερα :P

Να πάρετε inverter κύριε :devil:

Δημοσ.

NVIDIA 3D Surround Multi-display Gaming Editorial.

O Kyle Bennet του HardOCP, προειδοποιεί...

http://www.hardocp.com/article/2010/01/08/nvidia_3d_surround_multidisplay_gaming_editorial

Για όνομα του θεού, Nvidia. Εαν τολμήσεις να "φροντίσεις" ώστε τα games που θα υποστηρίζουν Nvidia Surround να μην τρέχουν στα Eyefinity setups, θα σε πλακώσουμε στο θάψιμο επανειλημμένα και δημόσια για το γεγονός οτι βλάπτεις την βιομηχανία του PC Gaming. Κράτα την proprietary PhysX σαβουροπολιτική για πάρτη σου, αλλά....εάν ξεκινήσεις να παίζεις "παιχνίδια" με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ Multimonitor συστήματα και παιχνίδια και εμποδίσεις να υπάρχουν σαν μια "ανοικτή πλατφόρμα", εγώ προσωπικά θα οδηγήσω τον όχλο με τους πυρσούς στα χέρια μπροστά στις πύλες του Κάστρου. Και θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να τους χρησιμοποιήσουμε. Εγώ προσωπικά, θα ηγηθώ ένα μποϊκοτάζ της Nvidia και των προϊόντων της εάν δω ότι κάνει ζημιά στο Multi-Display Gaming της αγοράς μέσω μιας αρπαγής IP. Το Multi Display Gaming ανήκει στους Gamers και όχι στην Nvidia.

Δημοσ.

Χαιρετώ την όμορφη παρέα (οι διαφωνίες είναι το αλατοπίπερο).

Σκέφτομαι εντός μηνός να στήσω ένα σύστημα με i5 και 5850.

Το θέμα έιναι ότι δεν καίγομαι και μπορώ να κάνω υπομονή κανα 2μηνο - 3μηνο.

Θά έχει να μας δείξει η NV τίποτα αξιόλογο στην τιμή έως 250Ε σε κανα 3 μήνο ή να χτυπήσω την 5850?

Δημοσ.

ε κανε υπομονη γιατι ποτε δεν ξερεις. το πολυ πολυ να παρεις την 5850 πιο φθηνα ;)

καλως ηρθες στην παρεα μας

Δημοσ.

Πριν απο τον Απρίλιο είναι δύσκολο να βρεις απο τις καινούριες nvidia στα ράφια, και δεν νομίζω η μικρότερη απο τις δύο που θα βγουν να έχει κάτω απο 300 ευρώ. Επίσης κατα των Ιουνιο θα έχει και η amd κάποια απάντηση γύρω στα 350 ευρώ. Οπότε ή μπορείς να περιμένεις (συνέχεια θα βγαίνουν καινούρια προιόντα) αν σε καλύπτει η κάρτα που έχεις ή αγοράζεις μια 5850 που θεωρώ για την τιμή της είναι πολύ καλή αγορά.

Δημοσ.
NVIDIA 3D Surround Multi-display Gaming Editorial.

O Kyle Bennet του HardOCP, προειδοποιεί...

http://www.hardocp.com/article/2010/01/08/nvidia_3d_surround_multidisplay_gaming_editorial

΄Αχου το παλλικάρι μας πάλι μίλησε. ΄Ασχετα αν την μια υποστηρίζει την μια ή την άλλη εταιρία ο τύπος υποφέρει μάλλον από τόσα σύνδρομα που δεν θέλω να ασχοληθώ.

Αν θυμάμαι καλά η λύση της NV με τα multi-display έχει σοβαρό μειονέκτημα έναντι του eyefinity, οπότε δεν περιμένω και πολλά στον τομέα αυτό.

Ο Kyle ωστόσο ας γυρίσει στο χρονοντούλαπο που τον ξεχάσαμε, τα καλά παιδιά απορροφούνται από τις εταιρίες του κλάδου και αφήνουν τα πικρόχολα βλαμμένα να παίζουν με τα κουβαδάκια τους. Ο admin του B3D μάντεψε που έπιασε δουλειά και όχι δεν είναι AMD ούτε NV ;)

---------- Προσθήκη στις 23:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:59 ----------

Χαιρετώ την όμορφη παρέα (οι διαφωνίες είναι το αλατοπίπερο).

Σκέφτομαι εντός μηνός να στήσω ένα σύστημα με i5 και 5850.

Το θέμα έιναι ότι δεν καίγομαι και μπορώ να κάνω υπομονή κανα 2μηνο - 3μηνο.

Θά έχει να μας δείξει η NV τίποτα αξιόλογο στην τιμή έως 250Ε σε κανα 3 μήνο ή να χτυπήσω την 5850?

Γκτούπα της όποτε νιώθεις έτοιμος. Δεν βλέπω κάτι σε 2-3 μήνες σε αυτή την κατηγορία από NV. Τον Μάρτιο θα εμφανιστούν οι πρώτες μεγάλες GF100 και οι μικρότερες αργότερα.

Δημοσ.

Μην μου πεις ότι ο Rys έγινε άλλος ένας "Απόστολος". Δηλαδή θα αρχίσει να διδάσκει το "Kατά Intel Ευαγγέλιο" στα Threads; Στην Αρένα με τα θηρία και γρήγορα....

Δημοσ.
Μην μου πεις ότι ο Rys έγινε άλλος ένας "Απόστολος". Δηλαδή θα αρχίσει να διδάσκει το "Kατά Intel Ευαγγέλιο" στα Threads; Στην Αρένα με τα θηρία και γρήγορα....

DevRel@Imagination Technologies. Ανησύχησαν λίγο στην αρχή AMD/NV γιατί νόμιζε ο καθένας ότι θα πάει στον ανταγωνιστή τους (η ΑΜD για την NV και το ανάποδο) κυρίως για το τι θα γίνει με το B3D, αλλά όταν έμαθαν που κατέληξε έκλεισε το θέμα.

O Dave Baumann για το λόγο ότι πήγε στην ΑΤΙ παραιτήθηκε από το τιμόνι του B3D και πολύ παλιότερο ο Kristof Beets (IMG- μόνο που τότε έβγαζαν δικές τους GPU ακόμα) για να μην υπάρχουν συγκρουόμενα συμφέροντα.

Στην σημερινή κατάσταση και σε μια εταιρία που πουλάει αποκλειστικά πλέον πνευματικά δικαιώματα δεν τους ενδιαφέρει τους 2 μεγάλους. Και ναι δυστυχώς υπάρχει αυτή η λαλακία με τα συγκρουόμενα συμφέρονται σε πλείστες εταιρίες. ΄Εχω δει και απλό κατασκευαστή GPU να απαιτεί από υπάλληλο να εξαναγάζεται σε παραίτηση από ιστοσελίδα για να μην υπάρξουν υποψίες διαπλεκομένων συμφερόντων.

Δημοσ.

Ενδιαφέρον πληροφορίες, thanks.

Έχει διαρρευσει κανένα βανίλια, δίχως ονόματα και υπογραφές, εταιρικό N.D.A. σε PDF απο AMD/Nvidia/Intel; Θα είχε μεγάλη πλάκα να του ρίχναμε ένα διάβασμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...