Ailuros Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Σίγουρα Το σχόλιο δεν το παρέθεσα για την τεχνική του ακρίβεια, αλλά για το πόσο πικρόχολο είναι.Εν πάση περιπτώσει σαν Fun Fact μάλλον αποτυχημένο είναι, 10 μέρες πριν την επίδειξη της τεχνολογίας από CyberLink - AMD (κύριε κύριε έχουμε κι εμείς απαυτό). Όχι ότι ενδιαφέρει και πολλούς το Blu-Ray 3D Να πω ότι προσωπικά δεν είναι ένα στοιχείο που θα επηρεάσει τις μελλοντικές μου αποφάσεις αγοράς GPU.
FarCry Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 NVIDIA Happy New Year to all GeForce Fans!!! Oh, and there will be a sneak peek of GF100 at our booth at CES in Las Vegas next week. Stop by and say hi! ........................................
pcos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 μας εχουν τρελανει στα sneak peeks. καμια καρτουλα θα δουμε στα ραφια επιτελους?
outlaw star Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 εν τω μεταξύ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί δε ρίχnουν τις τιμές στις υπάρχουσες ge-force....εκτός και αν πουλάνε και δεν το έχω πάρει χαμπάρι...διότι ίσα-ίσα τουλάχιστον στην ελλάδα βλέπω τις τιμές τους να ανεβαίνουν αντί να πέφτουν!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 πουλάνε επειδή είναι Nvidia
outlaw star Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 πουλάνε επειδή είναι Nvidia τι να πω όταν μια 5850 είναι αρκετά φτηνότερη απο μια gtx 285 δε μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται ορισμένοι...
Darth_Fanis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 τι να πω όταν μια 5850 είναι αρκετά φτηνότερη απο μια gtx 285 δε μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται ορισμένοι... Its meant to be played....
pcos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 το ιδιο συνεβαινε και στις CPU τοτε που πουλαγε ο τραγικος P4 περισσοτερο απο τον αποδοτικοτερο AMD. οπως λεει και ο σοφος λαος "καλυτερα να σου βγει το ματι...". Εξαλλου ζουμε στην εποχη της διαφημισης, οτι δεν διαφημιζεται δεν αξιζει και αν εχει καλο ιστορικο, θα ειναι για παντα τελειο!
konstantinos77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ναι αυτο ειναι μονο.Η διαφημιση ...Δεν μετραει δηλαδη η αξιοπιστια ολα αυτα τα χρονια της nvidia σε σχεση με την Αti για σενα ? Μολις θα χτισει και η Ατι το δικο της θεμελιο θα δεις τι εχει να γινει ...Αλλα να το χτισει ομως .Οχι 2010 και ακομα ψαχνονται ορισμενοι με τους catalyst
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 αξιοπιστία όπως αυτή με τις κάρτες γραφικών στους φορητούς? αξιοπιστία drivers που τους πήρε δεν ξέρω και εγώ πόσους μήνες να φτιάξουν την αυξομείωση των clocks από 2D σε 3D και το αντίστροφο? μη ξεχνάμε ότι οι drivers της nvidia δημιουργούσαν κάμποσες BSOD στα Vista στην αρχή τους...
konstantinos77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Oι Αti oμως παντα σε αναξιοπιστια ηταν ενα click πιο πανω .Το ξερεις και το ξερω ...Εχω να σου πω εγω για καρτες γραφικων σε laptop της Αti που βγαζανε μαυρες οθονες σε games οσες τραβαει η ψυχη σου ... Και τα BSOD στα vista αμεσως διορθωθηκαν τι παραπονο εχεις ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 να μην υπήρχαν εξαρχής αυτό είναι το παράπονο... όσο αναξιόπιστη είναι η Nvidia είναι και η ΑΤΙ...τέλος
john2gr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Oι Αti oμως παντα σε αναξιοπιστια ηταν ενα click πιο πανω .Το ξερεις και το ξερω ...Εχω να σου πω εγω για καρτες γραφικων σε laptop της Αti που βγαζανε μαυρες οθονες σε games οσες τραβαει η ψυχη σου ...Και τα BSOD στα vista αμεσως διορθωθηκαν τι παραπονο εχεις ? Δεν υπάρχει ακόμα SLI profile για το Dirt 2, έχουν κάνει πατάτα με τα nvision 3D στα CRTs/DLPs monitors στους τελευταίους drivers, δεν έχουν κάνει κάτι ακόμα για το ελάχιστο ghosting που υπάρχει στο nvision 3D, δεν υπάρχει σωικό SLI profile για το "The Saboteur", stuttering στο Fallout3 που χρειάστηκε ένας αιώνας μέχρι να το διορθώσουν, κλπ κλπ. Έχει κάνει πολλές lamer-ιές και η Nvidia!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.