Προς το περιεχόμενο

Nvidia GT300 & ATI RV870

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απολυτα λογικο να εχουν καποιο ειδος απαντησης. Το αν ειναι αληθινα η οχι θα το δουμε. Μου κανει τρομερη εντυπωση η 5860 ομως. Εχει περισσοτερα shaders απο την 5870 ΚΑΙ 384bit διαυλο σε σχεση με αυτην και θα ειναι φυσιολογικα γρηγοροτερη απο την 5850? Μηπως πιανει και ξεπερναει και 5870 ακομα ομως? Τελος παντων δεν ξερουμε ακομα στα σιγουρα για να κανω τετοιες ερωτησεις.

Δημοσ.
ATi Radeon HD 5990, HD 5950 & HD 5890 στα 28nm: H αντεπίθεση της ATi στις nVIDIA GTX 380 & GTX 360 ;

Μάλλον δε θα προλάβει η nVIDIA να χαρεί μια στιγμή "κυριαρχίας" με βάση τα benchmarks που σας δείξαμε παραπάνω, αφού η AMD με νέες φήμες που βγήκαν στην επιφάνεια, ήδη ετοιμάζει τις ATi Radeon HD 5000 GPU των 28nm ώστε να φέρουν νέα επίπεδα στον ανταγωνισμό!

Τι είναι αυτό λοιπόν που βλέπουμε με βάση το διάγραμμα που διέρρευσε και έχει διχάσει την IT κοινότητα για το εάν είναι αυθεντικό ή όχι;

ATi Radeon HD 5990 - για αρχή. Και ATi Radeon HD 5890, HD 5950, HD 5860, HD 5830, HD 5790 και μια HD 5550. Όλες εκτός από την τελευταία, στα 28nm (η HD 5550 είναι στα 32nm). Δεν είναι όμως αυτό το σημαντικότερο, εφόσον η αντεπίθεση αφορά και το memory interface, το οποίο πλέον αγγίζει τα 384-bit, ξεφεύγοντας από τα σημερινά 256-bit και φυσικά, δίνοντας μια σημαντική ώθηση στις επιδόσεις.

Εάν είναι βέβαια αληθινά όλα αυτά - αν και "δείχνουν" αληθοφανή, μιας και βλέπουμε και το όνομα Hemlock XTX και Cypress XTX να αναφέρεται, που μας θυμίζει τα όσα διαβάζαμε λίγο καιρό πριν για τις XTX εκδόσεις. Πάντως ένα είναι σίγουρο - η μάχη άναψε και πάλι για τα καλά!

Κάτι μου θυμίζει αυτό.

Καρά fake μόνο και μόνο γιατί λέει 28 το Q1 2010…. Να έλεγαν Q4 άντε να λέγαμε ότι θα υπίρχε κάποιος (μικρός κ δοκιμαστικός) πυρήνας.

Εντωμεταξύ Hugo εσύ το έγραψες το παραπάνω? Γιατί μου κάνει για copy paste? (no offence)

Τι έγινε ξεκίνησε ο διαγωνισμός fake of the year 2009 ?

Δημοσ.
Οχι,απο web site το πηρα. αν το εγραφα εγω δεν θα μιλούσα στον πλυθηντικό. :lol:

Kαι πιο συγκεκριμένα:

http://myplaisio.gr/news/ati-radeon-hd-5990-hd-5950-hd-5890-%CF%83%CF%84%CE%B1-28nm-h-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-ati-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-nvidia-gtx-380-gtx-360

Δημοσ.
Πω ρε βλεπω ακομα ατομα με xp....wtf?

Psycho σου απαντάω μονο κ μόνο γιατί μάλλον με αφορμή την υπογραφή μου μας απαξίωσες.Ο μόνος λόγος για να περάσω σε νέο λειτουργικό είναι το λειτουργικό αυτό να μου βελτιώσει τη gaming εμπειρία.Απ τη στιγμή που το dx10 πέρασε κ δεν ακούμπησε περιμέμω το dx11 game που θα με κάνει να περάσω στα 7.Σε όλα τα υπόλοιπα τα χp είιναι απλά κορυφαία.off topic τέλος.

Δημοσ.
να και η πυγούλα

Είμαι και εγώ ανορθόγραφος … να και κάτι που έμαθα the hard way :-)

πυγή http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%80%CF%85%CE%B3%CE%AE

Ρε σεις πραγματικά μην εμπιστεύεστε το κάθε image / site … άλλοι έβγαλαν και συμπεράσματα βλέπω… ότι η ΑΤΙ θα απαντήσει με αυτές στις κάρτες στο άλλο FAKE…

Δηλαδή συνδυάζονται κιόλας τα πολλαπλά fake (και τι βγαίνει τελικά ???)

Δημοσ.

2011 και βάλε για Globalfoundries 28nm, όπου πρώτα θα προηγηθεί αρχές του 11' 32nm@GF. Θα υπάρξει 58x0 με μεγαλύτερο χρονισμό μέσα στο H1 2010 ΙΜΗΟ αλλά μην εκπλαγείς αν είναι στα 40nm@TSMC.

Για του λόγου το αληθές: http://www.brightsideofnews.com/news/2009/12/14/amd-to-launch-globalfoundries-gpu-production-in-2011.aspx

Μαζί σου :-)

Αν και ακόμα περιμένω και τον thresh να μας απαντήσει εκεί που δεν απάντησες εσύ…

Fake of the year 2009? (δηλώσεις συμμετοχής εντός παρακαλώ)

Και πως ονομάζουμε ένα fake που κάνει αναφορά (και build up) σε άλλο fake?

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν και ακόμα περιμένω και τον thresh να μας απαντήσει εκεί που δεν απάντησες εσύ…

και εγώ fake είχα δηλώσει και ας μην είχα την αιτολόγηση του Ailurou :P

Δημοσ.

thnks thresh.

[ATTACH]23388[/ATTACH]

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

συτό είνσι επίσημο chart της nvidia; ούτως ή άλλως η gt3χχ περισσότερο για general purpose computing παρά για gaming προορίζεται απ'ότι έχω καταλάβει.

η έκπληξη είναι ο larabee.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...