Προς το περιεχόμενο

Nvidia GT300 & ATI RV870

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μόνο που δεν έχει καμία σχέση η R300 με τις RV7x0/8x0.

Για να μην χάνει κανείς τα χαρακτηριστικά του Catalyst AI όταν θέλει να έχει trilinear AF το ανέφερα ;)

Να σου ζήσει ρε :-D

Δημοσ.
Μόνο που δεν έχει καμία σχέση η R300 με τις RV7x0/8x0.

΄Οπως είπα και στο Β3D το καλό με το GF100 είναι ότι μπορείς να λείπεις μια βδομάδα χωρίς ούτε μια αξιόλογη εξέλιξη για αυτήν και να περάσεις πολύ καλύτερο χαζεύοντας σαν τυπικός χαζομπαμπάς το νεογέννητό σου ;)

Αυτά Είναι!

Να σου ζήσει! Να το χαίρεσαι, να το δεις να μεγαλώνει!!!

Και περιμένουμε φωτογραφία με το μωρό να παίζει με κάρτες γραφικών!

Δημοσ.

Να΄στε καλά παίδες.

tmjuju,

Καλύτερα όχι.

john2gr,

Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά από ότι θυμάμαι δεν δουλεύει το extension από τις R3χ0 και πάνω. Εντελώς εγκυκλοπαιδικά εκείνη την εποχή της 9700 το trilinear ήταν το μικρότερο πρόβλημα. ΄Ηταν μεγαλύτερο πρόβλημα ότι στις γωνίες των ~22 & 67 μοιρών περιοριζόταν σε 2xAF πάντα, αλλά για εκείνη την εποχή η βελτιστοποίηση ταχύτητας με ανισοτροπικό ήταν τόσο μεγάλη σε σχέση με την GF4 (μέχρι να εμφανιστεί το NV30 leafblower) που δικαίως κλείναμε το ένα μάτι.

Το να πάνε οι IHV ακόμα και σήμερα σε καθαρά trilinear TMUs (δηλαδή single cycle trilinear) θα σήμαινε πεταμένα transistors μιας και η πλειοψηφία των υφών ακόμα χρειάζονται bilinear. Μια οικονομική εναλλακτική θα ήταν fast trilinear filtering με καλύτερη ποιότητα απεικόνισης από το "brilinear" γιατί βγάζει κανονικό trilinear και μόνο ένα κύκλο για αυτό.

Αλλά είναι τόσα πολλά τα "βάλε, χώσε, πρόσθεσε" που έχουν οι IHV όταν καθορίζουν μια καινούργια αρχιτεκτονική που συχνά παραμελούν τις βελτιώσεις σε βασικές και απλές λειτουργίες.

Δημοσ.

Δεν έχω κάποια ΑΤΙ κάρτα εδώ, αλλά σύμφωνα με τον Ray το πρόγραμμά του έχει την επιλογή για το High Quality AF για όλες τις Radeon.

Όσοι έχουν πάντως μπορούν να του ρίξουν μια ματιά (απενεργοποιήστε μονάχα το "disable support for High Quality AF" από το advanced tweaks). Ποτέ δεν πήγαινα το CCC :P

Δημοσ.

Έλα τόσοι ευχήθηκαν ας βγω και εγώ λίγο off topic να ευχηθώ. Να σου ζήσει!

1658330148_0ff10bcaac.jpg

Την είχα δει εγώ τη δουλειά.. πότε θα έχουμε τα πρώτα benchmark ? :P

Δημοσ.

http://www.pcgameshardware.com/aid,700050/Dirt-2-benchmarks-DX-9-vs-DX-11-Update-Radeon-HD-5970-results/Practice/

μονο εγώ έχω την εντύπωση ότι η 5970 μόλις που θα παίζει τα DX11 σε μεγάλες αναλύσεις? μη πούμε για eyefinity.

τι απογοήτευση! :cry:

στο μονο που ελπίζω, να είναι θέμα drivers :-(

"Να την καμαρώσεις νυφούλα". από μικρά μας ζώνουν τα κοινωνικά δεσμά ;)

Δημοσ.

ποιο πολυ η ατι εβγαλε αυτες τις καρτες για να πουλησει οσο μπορει μεχρι να βγαλει η nvidia τα δικα της(να δουμε τι θα ειναι και αυτα)και τοτε να βγαλει και αλλες καρτες αλλιως.... ποτε δεν θα καταφερουμε να παιξουμε ενα σοβαρο dx11 game :-(

Δημοσ.

http://www.pcgameshardware.com/aid,700050/Dirt-2-benchmarks-DX-9-vs-DX-11-Update-Radeon-HD-5970-results/Practice/

μονο εγώ έχω την εντύπωση ότι η 5970 μόλις που θα παίζει τα DX11 σε μεγάλες αναλύσεις? μη πούμε για eyefinity.

τι απογοήτευση! :cry:

στο μονο που ελπίζω, να είναι θέμα drivers :-(

"Να την καμαρώσεις νυφούλα". από μικρά μας ζώνουν τα κοινωνικά δεσμά ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...