tmjuju Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 ποσα fps ειναι δεν ξερω εγω ξερω οτι ηταν 1920χ1200 με τα ολα τα settings στο φουλ τωρα αυτα για τα AA που λες δεν ξεω...Παντως παιζοταν(δηλαδη δεν καθυστερουσαν τα γραφικα καθολου) δηλαδη δεν εβλεπα προβληματα στην προσπαθεια να στοχευσω τον αντιπαλο κλπ... αυτα περι AA που λες ισως να μην τα ειχα ενεργοποιησει αλλα ακομα και ετσι αν θες θα βγαλω video για να δεις του λογου το αληθες..Στο κατω κατω ποιανου η γνωμη λες να μετραει περισσοτερο..η δικια μου που εχω την καρτα και την βλεπω ή η δικια σου που απλα την εχεις δει σε reviews.. ΥΓ : εγω crysis δεν εχω μιλαω για το τι εχω δει σε φιλους που επαιζαν Crysis με 5770 Κλεος, μη προσπαθείς να αποδείξεις το αδύνατο Pretty Pretty Pretty Please with sugar on top.
Kleos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Και ξαναλεω οτι αυτος δεν εχει παρει χαμπαρι ποια ειναι τα full settings....Νομιζει οτι το σκετο very high με οποιαδηποτε resolution ειναι full Τα μονα που δεν εχω ιδεα ειναι αυτα σχετικα με τα ΑΑ που λετε τα υπολοιπα ειμαι 100% σιγουρος πως ηταν στο φουλ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 η δικια μου που εχω την καρτα και την βλεπω ή η δικια σου που απλα την εχεις δει σε reviews.. η δικιά μου που έχω δει ισχυρότερες κάρτες να μην τα καταφέρνουν... kkthnxbb...
Kleos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Κλεος, μη προσπαθείς να αποδείξεις το αδύνατο Pretty Pretty Pretty Please with sugar on top. δεν προσπαθω να αποδειξω τιποτα..παραθετω τη γνωμη μου σχετικα με το τι βλεπω στην οθονη μου...απο εκει και περα πιστεψτε οτι λενε τα reviews..δεν εχω σκοπο να σας αλλαξω γνωμη..λανθανεις ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:36 ---------- η δικιά μου που έχω δει ισχυρότερες κάρτες να μην τα καταφέρνουν... kkthnxbb... και πως κρινεις αν ειναι μία ισχυροτερη?επειδη κοστιζει περισσοτερα και την ειδες σε καλυτερη θεση στα reviews?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 και πως κρινεις αν ειναι μία ισχυροτερη?επειδη κοστιζει περισσοτερα και την ειδες σε καλυτερη θεση στα reviews? τις έχω βάλει στο ίδιο σύστημα και τις έχω testάρει πάνω σε games και benchmarks με φίλο μου... ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕΣ!?!
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Reviews/Benchmarks στο στεκι του Kleos
john2gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Τσκ τσκ τσκ, ελιτιστές. Μερικοί δεν βλέπουν κολλήματα ρε. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι το μάτι δεν διακρίνει κάτω από τα 25fps... oh wait (sarcasm για όποιον δεν το κατάλαβε )
nikos21aek Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Η αλήθεια πάντως είναι πως αν το μάτι δεν δει το καλύτερο,το μέτριο και το κακό του φαίνεται σούπερ.Πραγματικά απορώ με τον εαυτό μου τώρα πως έβλεπα κάποτε xvid κτλ και μου φαινόντουσαν και μια χαρά.Πλέον για χαβαλέ να θέλω να δω κάτι HD το κατεβάζω.Όσες φορές δοκίμασα να κατεβάσω κάτι χειρότερο για να γλιτώσω ώρα.Το έκλεισα και το έσβησα στο 5άλεπτο.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Xaxa δεν εισαι ο μονος. Το ιδιο συμβαινει και με την περιπτωση μου. Ακομα και anime να φανταστεις πλεον αρνουμαι να τα δω σε χαμηλη αναλυση. Χαλαρα 720p σε .MKV μορφη το επεισοδιο. Για τα παιχνιδια δε δυσκολα συμβιβαζομαι οταν το γραφικο παιζει ζωτικο ρολο στην ατμοσφαιρα και παρουσιαση του παιχνιδιου.
sozz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 ρε κλεο μηπως εχεις κανενα μαστιγιο και βαρας την καρτα και την κανεις καλυτερη και απο την gtx 280?? αμα ειναι να παω να παρω και εγω κανενα και τα review συνηθως ειναι καλυτερα τα αποτελεσματα γιατι εχουνε καλυτερα συστηματα
Alchemist` Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Έχουμε βγεί τελείως εκτός θέματος νομίζω... Μπορεί να μην συμμετείχα αλλά παρακολουθούσα αυτό το άκρως ενδιαφέρον thread του οποίου ο τίτλος είναι GT300 & RV870 και από ενημερωτικό σχετικά με τις gpu έχει καταντήσει αηδία... Κάτι νεότερο από την μεριά των πρασίνων έχουμε? Υ.Γ. θέλω επίσης να πιστεύω ότι κάποιον άσσο έχει η ΑΤΙ στο μανίκι της, δλδ μια 5890 που κρατάει καβάτζα σε περίπτωση που το fermi αποδειχθεί ανώτερο της 5870... Έχει βάση κάτι τέτοιο, ή λαλακίες λέω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 έβγαλε την 5970 δεν σου κάνει?
nikos21aek Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Και η fermi εκεί κοντά αναμένεται.Όχι κοντά στην 5870.Αν είναι κοντά στην 5870 το κλείσανε το μαγαζί.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 ναι αλλά η 5890 (ως single gpu) θα είναι χειρότερη από την 5970, μήπως εννοεί 5990?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.