Kleos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής και όχι δεν προτιμάω τον 920 αλλά τον 860 όπως και να το κάνουμε τις επιδόσεις του 950 τις φτάνεις με overclocking, τις επιδόσεις μιας καλύτερης κάρτας γραφικών που δεν έχει απλά χαμηλότερα clocks ή ενός καλού SSD δεν μπορείς... μονο που 1) η καρτα γραφικων που εχω παιζει στο φουλ οτι παιχνιδι θελω 2)SSD ειπα θα βαλω αλλα και παλι οτι εντολη δινω στο PC αμεσως το κανει και boot μεσα σε λιγα σεκοντ το κανει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 και ο Core i5 750, Core i7 860/920 παίζει τα πάντα δάσκαλε που δίδασκες... και όχι δεν παίζεις στο full ότι games θες
sozz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 μονο που 1) η καρτα γραφικων που εχω παιζει στο φουλ οτι παιχνιδι θελω 2)SSD ειπα θα βαλω αλλα και παλι οτι εντολη δινω στο PC αμεσως το κανει και boot μεσα σε λιγα σεκοντ το κανει μπορω να σου βρω πανω απο 50 παιχνιδια που δεν μπορεις να παιξεις στα φουλ(με aa) και απο αυτα τα 5-6 ουτε καν με aa ενω ενας 920 και μια 5870 θα τα επαιζες ολα στο φουλ - 2-3 παιχνιδια στα φουλ και με φουλ aa
Ailuros Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Προσωπικά δε βρίσκω τραγικό να στοχεύει η κάθε nV ψηλά.Τα προβλήματα του TSMC έχουν κάνει απλά την κατάσταση πιο δύσκολη και περίπλοκη για την nV. Kαι για τις δύο πλευρές ουσιαστικά. Φυσικά η AMD είναι σε σαφώς καλύτερη μοίρα, αλλά δυστυχώς δεν πάνε και εδώ όλα κατ΄ευχήν. Συνεχίζω να πιστεύω ότι το Fermi είναι ένα τεχνολογικό διαμάντι – έστω στα χαρτιά.Το πιο κακό στην όλη υπόθεση για την nV είναι ότι έχει είδη δυσαρεστήσει αρκετούς στην αγορά ενώ η ΑΤΙ φαίνεται να κερδίζει συνέχεια φίλους. O καταναλωτής θα πάρει ότι βρει διαθέσιμο όταν θέλει να αναβαθμίσει. Οι καταναλωτές που αγοράζουν σε συναισθηματική βάση είναι η μεινότητα άσχετα αν δημιουργούν τον μεγαλύτερο θόρυβο στα fora (ανεξαρτήτου προτίμησης). ΄Εχουμε αυτή τη στιγμή πλήρης απουσία από πλευράς NV και σοβαρή ανεπάρκεια από πλευράς AMD για DX11 GPUs. Aν επιμείνω όμως μια 58χ0 θα την πάρω σχετικά σύντομα. ΄Οσων αφορά τα τεχνολογικά διαμάντια, για τους μέσους χρήστες σαν εμάς μας απασχολεί κυρίως η σχέση τιμής/απόδοσης/ποιότητας. ΄Οσο πιο χαμηλοί οι χρονισμοί από τον αρχικό στόχο τόσο πιο ακατέργαστο τρισδιάστατο διαμάντι γίνεται για τον μέσο καταναλωτή. Το να μη βγει γρηγορότερη έκδοση για τους επόμενους μήνες θωρώ ότι δε θα είναι καταστροφικό για την nV. Έστω και με αυτό τον τρόπο θα κρατηθεί στην αγορά και απλά θα πρέπει να ξεπεράσει μια περίοδο ‘κρίσης’. Το στοίχημα άλλωστε είναι η επόμενη γενιά, καθώς ως τότε ο ανταγωνισμός θα έχει αλλάξει. To να χάνεις οποιοδήποτε έδαφος δεν είναι καλό ότι και να σου επιφυλάσσει το μέλλον. Και μιας και προφανώς αναφέρεσαι σε ενσωματωμένες μονάδες γραφικών το να χάσει και παντελώς την PC SoC δεν είναι τόσο τραγικό στην τελική από τη στιγμή που δουλεύουν ενταντικά για netbook/smartphone SoCs: http://www.fudzilla.com/content/view/16441/1/ Aυτό που θα' πρεπε να φοβάσαι είναι να μην αρχίσουν να χάνουν έδαφος εκεί που δεν το περιμένουν: http://www.brightsideofnews.com/news/2009/11/16/amd-powers-top-3-supercomputers2c-gpgpu-system-in-top-5.aspx
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 μονο που 1) η καρτα γραφικων που εχω παιζει στο φουλ οτι παιχνιδι θελω 2)SSD ειπα θα βαλω αλλα και παλι οτι εντολη δινω στο PC αμεσως το κανει και boot μεσα σε λιγα σεκοντ το κανει Τι καρτα εχεις ειπαμε? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:19 ---------- μπορω να σου βρω πανω απο 50 παιχνιδια που δεν μπορεις να παιξεις στα φουλ(με aa)και απο αυτα τα 5-6 ουτε καν με aa ενω ενας 920 και μια 5870 θα τα επαιζες ολα στο φουλ - 2-3 παιχνιδια στα φουλ και με φουλ aa Ο 920 θελει και oc.....
sozz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Τι καρτα εχεις ειπαμε? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:19 ---------- Ο 920 θελει και oc..... και να μην του κανεις παλι εχει πολυ καλυτερα αποτελεσματα απο αυτα που διαλεξε
Kleos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Τι καρτα εχεις ειπαμε? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:19 ---------- Ο 920 θελει και oc..... 5770 εχω...
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 5770 εχω... Οκ νομιζα ειχες 5850....Παντως οπως λενε και οι αλλοι δεν μπορεις να εισαι full σε ολα τα games
Ailuros Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Οκ νομιζα ειχες 5850....Παντως οπως λενε και οι αλλοι δεν μπορεις να εισαι full σε ολα τα games Να φέρω popcorn για να απολαύσω την συνέχεια;
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Να φέρω popcorn για να απολαύσω την συνέχεια; Μπα δεν θα εχει συνεχεια
Ailuros Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 http://www.computerbase.de/bildstrecke/27497/ http://www.nvidia.com/object/mad_science_promo.html http://www.nvidia.com/object/product_tesla_C2050_C2070_us.html http://www.nvidia.com/object/product_tesla_S2050_S2070_us.html
nikos21aek Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Στο κράξιμο που έπεσε στον Kleos αναφερόταν.. :ο Όχι δεν αναφερόμουν εκεί. Ωραίος ο ailuros για ακόμη μια φορά.
Kleos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Οκ νομιζα ειχες 5850....Παντως οπως λενε και οι αλλοι δεν μπορεις να εισαι full σε ολα τα games ολα τα παιχνιδια μπορει να παιξει στο φουλ απλα καποια παιχνιδια (ελαχιστα) τα παιζει σε χαμηλα FPS και δε θα μπορεις να τα απολαυσεις καλα...αλλα εγω δεν ειπα πως θελω να ειμαι φουλ σε ολα τα παιχνιδια ...τι κολημα ειναι αυτο...θα παρω δηλαδη σονι και καλα την καλυτερη καρτα χωρις να τη χρειαζομαι?
sozz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 ολα τα παιχνιδια μπορει να παιξει στο φουλ απλα καποια παιχνιδια (ελαχιστα) τα παιζει σε χαμηλα FPS και δε θα μπορεις να τα απολαυσεις καλα...αλλα εγω δεν ειπα πως θελω να ειμαι φουλ σε ολα τα παιχνιδια ...τι κολημα ειναι αυτο...θα παρω δηλαδη σονι και καλα την καλυτερη καρτα χωρις να τη χρειαζομαι? εδω πειρες τον 950 στην καρτα θα κολλησουμε αντε εχεις καιρο να την γυρισεις πισω
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 ολα τα παιχνιδια μπορει να παιξει στο φουλ απλα καποια παιχνιδια (ελαχιστα) τα παιζει σε χαμηλα FPS και δε θα μπορεις να τα απολαυσεις καλα...αλλα εγω δεν ειπα πως θελω να ειμαι φουλ σε ολα τα παιχνιδια ...τι κολημα ειναι αυτο...θα παρω δηλαδη σονι και καλα την καλυτερη καρτα χωρις να τη χρειαζομαι? Εχεις παιξει με 10 fps?....Απλως ρωταω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:15 ---------- εδω πειρες τον 950 στην καρτα θα κολλησουμε αντε εχεις καιρο να την γυρισεις πισω Κατσε ρε συ πηρες φορα ο καθενας οτι θελει παιρνει τι παει να πει πηρε τον 950....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.