Προς το περιεχόμενο

Nvidia GT300 & ATI RV870

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Huh?(δεκα χαρακτηρες)

ε πες μου τωρα πως το WOW δεν εχει γραφικα και ειδικα στο φουλ να τρελαθω στην κυριολεξια!!!!

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kleos μήπως σε αρέσουν και τα γραφικά του counter 1.6?

είπαμε,άμα το wow έχει γραφικά,τότε το l2 τι έχει?

άντε ας επεκτείνουμε το thread σε wow vs l2!:devil:

Δημοσ.

λολ εγω δεν συγκρινω wow vs l2 εγω λεω οτι και τα 2 εχουν τελεια γραφικα(απλως δεν ειναι ρεαλιστικα γιατι τα γεγονοτα ειναι φανταστικα και καρτουνιστικα)..απο τα MMORPG ξεχασαμε να αναφερουμε και το ΑΙΟΝ που εχει και αυτο τελεια γραφικα

αν δεν ειναι αυτα [ame]

[/ame] και αυτα γραφικα [ame]
[/ame] οπως και αυτα [ame]
[/ame] τοτε ποια ειναι? ΛΟΛ
Δημοσ.

αυτα τωρα τα θεωρεις καλα γραφικα??:shock:

ειναι εντελως ψευτικα :lol:

δες πως ειναι οι ανθρωποι,τα δεντρα,τα σπιτια ουτε το 2005 δεν ητανε ετσι τα γραφικα :-D

Δημοσ.
Αν και τα googlenglish δεν είναι και ό,τι καλύτερο, δεν νομίζω ότι όσο αφορά τα παιχνίδια η διαφορά θα είναι όση ήταν g80 vs rv670. Σε general computing/ gpgpu κλπ ίσως να ναι και ακόμα μεγαλύτερη αλλά όσον αφορά στα παιχνίδια θεωρώ ότι θα ναι στα επίπεδα μιας 5870. Ακόμα όμως και αν έχει αυτή τη διαφορά (που δεν το νομίζω) αν βγει μετά απο ένα εξάμηνο (που και πάλι το θεωρώ δύσκολο, λογικά mass availability Aπρίλη-Μαη το κόβω) όπως λέει δεν θα ναι και άσχμημα για την amd αφού θα μπορεί για κανα εξάμηνο και αυτή να ρίξει τις τιμες τις (κυρίως στα hi-end, καθώς δεν νομίζω να χει κάτι ανταγωνιστικό η nvidia στις μικρότερες κατήγορίες ταυτόχρονα) για ένα εξάμηνο περιπου μέχρι να βγάλει την καινούρια σειρά της.

H γνώμη σου? Θεωρείς ότι έχουν βάση όσα λέει?

To εξάμηνο είναι για τις ανακοινώσεις όλης της οικογένειας και αν και η σύγκριση των επιδόσεων (αν μιλάμε πάντα για μέσο όρο) είναι κάπως γενναιόδωρη δεν έχει πέσει και πολύ έξω (και όχι δεν το λέω τυχαία μια που ξέρω που βρίσκεται το driver optimization landing zone της NV). Πόσο απέχει η 5870 σε απόλυτο μέσο όρο από μια 285; Aφού καθορίσεις το ποσοστό αυτό αναλογίσου ότι η GF100 βασίζεται σε εντελώς διαφορετική αρχιτεκτονική από τις GT200 έχει πάνω από το διπλάσιο αριθμό ALUs, μεγαλύτερες συχνότητες και περισσότερο εύρος μνήμης. Αν βρεθεί λοιπόν η 380 τόσο κοντά σε επιδόσεις με την 285 όσο υπολογίζεις καλύτερα να μην την βγάλουν καθόλου. Η μέγιστη διαφορά μεταξύ των δύο ξεπερνά το διπλάσιο κάτα ένα καλό ποσοστό.

Δημοσ.
Το τόσο κοντά ποιο είναι;

Aν η επερχόμενη 380 είναι στα επίπεδα της 5870 που υπολογίζει ο Eddie θα σήμαινε ότι θα έχει πολύ μικρή διαφορά η 380 επιδόσεων με την σημερινή 285.

Δημοσ.

Αυτό που κατάλαβα εννοούσες δηλαδή.Και έχει μικρή διαφορά επιδόσεων η 5870 από την gtx285;

Μήπως κοιτάς κανένα παιχνίδι που ότι κάρτα και να βάλεις τα αποτελέσματα είναι για να κλαίς τα λεφτά σου και η διαφορά δεν είναι και τόσο μεγάλη γιατί στα υπόλοιπα και σε όχι μικρές αναλύσεις ειδικά μια χαρά τεράστια την βλέπω τη διαφορά εγώ.

Ενδεικτικά:

41444575.jpg

95872879.jpg

Δημοσ.

Μήπως να δούμε και τον μέσο όρο σε αναλύσεις 1280χ1024 χωρίς φίλτρα για να είναι μικρή η διαφορά;Δεν είναι δίκαιο.Από 1680χ1050 και πάνω με max settings όπου και να κοιτάξεις η διαφορά είναι τεράστια.

Αν σου φαίνεται πάντως μικρή η διαφορά 5870 με gtx285,θα είναι και μικρή μεταξύ 5870 και 380.Σε παρόμοια επίπεδα πιστεύω θα είναι..Αλλά δεν την θεωρώ μικρή εγώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...