Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 δεν είναι μόνο το Crysis που είναι αισχρά βαρύ, υπάρχουν αρκετά games που σε 1920χ1080/1920x1200 θέλουν βαρβάτη κάρτα για να παίξουν και μην μου πεις ότι είναι "elite" αυτή η ανάλυση με τα full hd monitors κάτω από 200 euro...
Kleos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Κοίταξε, οι κονσόλες έχουν κάποια θετικά στοιχεία που δεν έχουν τα Pc και τούμπαλιν.Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν το "παίζονται καλύτερα" δεν ανήκει στα θετικά των κονσολών. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει. Με γεια σου - με χαρά σου να παίζεις όπως θέλεις και νομίζεις εσύ καλύτερα. Η προσωπική σου άποψη όμως, δυστυχώς δεν μπορεί να ληφθεί σοβαρότερα υπ'όψη από ένα αξιόπιστο review, που θίγεις πιο πίσω. Σχετικα με το ''παιζονται καλυτερα'' το ποσο απολαμβανεις ενα παιχνιδι δεν ειναι μονο τα fps ....η απολαυση ενος παιχνιδιου ειναι συνδυασμος πολλων παραγοντων και καποιους απο αυτους τους παραγοντες τους εχουν οι κονσολες και οχι οι υπολογιστες.. δεν είναι μόνο το Crysis που είναι αισχρά βαρύ, υπάρχουν αρκετά games που σε 1920χ1080/1920x1200 θέλουν βαρβάτη κάρτα για να παίξουν και μην μου πεις ότι είναι "elite" αυτή η ανάλυση με τα full hd monitors κάτω από 200 euro... ε ποσα ειναι αυτα...20-30??100?? ε θες να πω 200?? και παλι μπροστα στα χιλιαδες παιχνιδια που υπαρχουν αυτο ειναι ενα μηδαμινο ποσοστο τα υπολοιπα παιχνιδια παιζονται και με χειροτερες καρτες..και μην μου πεις οτι αυτα τα παιχνιδια ειναι τα λιγα αλλα ειναι τα καλυτερα..γιατι και το WOW/L2 δεν θελουν 5870 καρτα(αρα δεν ανηκουν στο μικρο αυτο ποσοστο αλλα στην πλειψηφια) αλλα εχουν εξισου καλα γραφικα και ειναι και δημοφιλεστερα αλλα τεσπα τωρα παμε σε αλλο θεμα μην ξεφευγουμε
liopyr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Σχετικα με το ''παιζονται καλυτερα'' το ποσο απολαμβανεις ενα παιχνιδι δεν ειναι μονο τα fps ....η απολαυση ενος παιχνιδιου ειναι συνδυασμος πολλων παραγοντων και καποιους απο αυτους τους παραγοντες τους εχουν οι κονσολες και οχι οι υπολογιστες.. Φυσικά. Κάποιος μπορεί να απολαμβάνει περισσότερο μια θωλούρα που του προσφέρει η κονσόλα, μόνο και μόνο επειδή είναι φθηνότερη, πιάνει λίγο χώρο, απλή στην χρήση. Κάποιος άλλος μπορεί να απολαμβάνει περισσότερο υψηλότερες αναλύσεις, φίλτρα, frame rate, mods και λοιπές συγκινήσεις που προσφέρει ένα Pc. Αυτά όμως είναι υποκειμενικά. Και απέχουν πολύ από το θέμα μας νομίζω.
sozz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 εμενα στα fps μου αρεσουνε τα γραφικα(ανωτερα στο pc) το πληκτρολογιο ποντικι(pc) μου αρεσουνε τα strategy(μα και εδω pc ) στο μονο που θα επερνα ps 3 θα ητανε για κανενα pro και κανενα ραλακι ααα τωρα το θυμηθηκα εχω τηλεχειριστηριο θελω να παιζω και να εχω 10 παραθυρα ανοιχτα στο firefox ρε αδερφε και εδω το pc πες μου τωρα εσυ για το ps 3 ΥΓ πολυ πετυχημενος ο τιτλος του θεματος
Kleos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 εμενα στα fps μου αρεσουνε τα γραφικα(ανωτερα στο pc) το πληκτρολογιο ποντικι(pc)μου αρεσουνε τα strategy(μα και εδω pc ) στο μονο που θα επερνα ps 3 θα ητανε για κανενα pro και κανενα ραλακι ααα τωρα το θυμηθηκα εχω τηλεχειριστηριο θελω να παιζω και να εχω 10 παραθυρα ανοιχτα στο firefox ρε αδερφε και εδω το pc πες μου τωρα εσυ για το ps 3 ΥΓ πολυ πετυχημενος ο τιτλος του θεματος ε και εγω για κυριο gaming συστημα τον υπολογιστη εχω απλα δεν παιζω Crysis και αλλα που εχουν παρομοιες απαιτησεις για αυτο γιατι δεν μου αρεσουν..(μονο counter μου αρεσει απο fps στον υπολογιστη) ...ειμαι ομως extreme gamer γιατι οτι παιζω το παιζω στο φουλ και σε τιποτα λιγοτερο απο το φουλ
Ailuros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 http://bbs.chiphell.com/viewthread.php?tid=60119&extra=page%3D1 Επεξηγήσεις άλλη ώρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 http://bbs.chiphell.com/viewthread.php?tid=60119&extra=page%3D1 Επεξηγήσεις άλλη ώρα ni hao, i agree
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 ε και εγω για κυριο gaming συστημα τον υπολογιστη εχω απλα δεν παιζω Crysis και αλλα που εχουν παρομοιες απαιτησεις για αυτο γιατι δεν μου αρεσουν..(μονο counter μου αρεσει απο fps στον υπολογιστη) ...ειμαι ομως extreme gamer γιατι οτι παιζω το παιζω στο φουλ και σε τιποτα λιγοτερο απο το φουλ Αυτο δεν θεωρειται extreme gamer θεωρειται <<i feed the trols>>
EddieObscurant Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 http://bbs.chiphell.com/viewthread.php?tid=60119&extra=page%3D1 Επεξηγήσεις άλλη ώρα Αν και τα googlenglish δεν είναι και ό,τι καλύτερο, δεν νομίζω ότι όσο αφορά τα παιχνίδια η διαφορά θα είναι όση ήταν g80 vs rv670. Σε general computing/ gpgpu κλπ ίσως να ναι και ακόμα μεγαλύτερη αλλά όσον αφορά στα παιχνίδια θεωρώ ότι θα ναι στα επίπεδα μιας 5870. Ακόμα όμως και αν έχει αυτή τη διαφορά (που δεν το νομίζω) αν βγει μετά απο ένα εξάμηνο (που και πάλι το θεωρώ δύσκολο, λογικά mass availability Aπρίλη-Μαη το κόβω) όπως λέει δεν θα ναι και άσχμημα για την amd αφού θα μπορεί για κανα εξάμηνο και αυτή να ρίξει τις τιμες τις (κυρίως στα hi-end, καθώς δεν νομίζω να χει κάτι ανταγωνιστικό η nvidia στις μικρότερες κατήγορίες ταυτόχρονα) για ένα εξάμηνο περιπου μέχρι να βγάλει την καινούρια σειρά της. H γνώμη σου? Θεωρείς ότι έχουν βάση όσα λέει?
Kleos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Αυτο δεν θεωρειται extreme gamer θεωρειται <<i feed the trols>> όπερ μεθερμηνευομενον εστι??? Κοιτα αν και δεν το επιασα δε θεωρω πως extreme gamer είναι αυτος που παιζει σονι και καλα παιχνιδια που θελουν καρτες γραφικων 400-500 ευρω... extreme gamer για μενα που γενικα χρησιμοποιει πολλες ωρες τον υπολογιστη για παιχνιδια και η μιση χωρητικοτητα του δισκου του αποτελειται απο παιχνιδια..Επισης σου θυμιζω τα παιχνιδια-συμβολα των υπολογιστων(εννοω τα δημοφιλεστερα παιχνιδια) ειναι τα MMORPG και κυριως L2,WOW κλπ και οχι Crysis κλπ
sozz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 αυτα δεν ειναι παιχνιδια για ολους αμα σκεφτεις ποιο λιγα σου βγαινει η καρτα των 300Ε απο το wow που πρεπει να σκας καθε μηνα λεφτα για να παιζεις αυτη την μουφα ο extreme gamer για εμενα ειναι αυτος που καθε νεο παιχνιδι που βγαινει παει και παιρνει την τελευταια καρτα για να το παιξει στα φουλ.
Kleos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 αυτα δεν ειναι παιχνιδια για ολους αμα σκεφτεις ποιο λιγα σου βγαινει η καρτα των 300Ε απο το wow που πρεπει να σκας καθε μηνα λεφτα για να παιζεις αυτη την μουφα ο extreme gamer για εμενα ειναι αυτος που καθε νεο παιχνιδι που βγαινει παει και παιρνει την τελευταια καρτα για να το παιξει στα φουλ. Ναι αλλα αυτος που παιζει WOW μπορει να μην παιζει παιχνιδια υψηλων απαιτησεων οποτε γιατι να παρει καρτα 300E? καταρχας δεν σημαινει οτι καθε νεο παιχνιδι θελει και νεα καρτα γραφικων..games σαν το crysis Που χρειαζονται 5870 καρτα ειναι λιγα...τα αλλα βολευονται και με χειροτερες καρτες... Για μενα extreme gamer είναι αυτος που τα παιχνιδια που του αρεσουν τα παιζει στο φουλ ακομα και αν ενα απο αυτα τα παιχνιδια ειναι pacman...οχι που σονι και καλα παιζει ενα νεο παιχνιδι ακομα και αν δεν του αρεσει..
sozz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 αυτος που λες λεγετε κανονικος gamer παντα το extreme εχει μια υπερβολη
Kleos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 για μενα οτιδηποτε παιχνιδι να παιζεις στο φουλ αυτο το θεωρω extreme (εξαλλου και το WOW και το L2 παρολο που δεν εχουν τρελες απαιτησεις εχουν τελεια γραφικα οταν τα παιζεις στο φουλ ειδικα το WOW )
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 για μενα οτιδηποτε παιχνιδι να παιζεις στο φουλ αυτο το θεωρω extreme (εξαλλου και το WOW και το L2 παρολο που δεν εχουν τρελες απαιτησεις εχουν τελεια γραφικα οταν τα παιζεις στο φουλ ειδικα το WOW ) Huh?(δεκα χαρακτηρες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.