Προς το περιεχόμενο

Nvidia GT300 & ATI RV870

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οι νεες καρτες της nvidia θα ξεφτιλισουν και παλι τον ανταγωνισμο. Εδω ακομα και η παναρχαια gtx260 ξεφτιλιζει την 5770 που κοστιζει απο 140 ευρο και πανω. Η μονη σοβαρη προταση που αξιζει τα λεφτα της ειναι η 5850.

Οσον αφορα το bulldozer ας περιμενουμε πρωτα,γιατι και η ιντελ με το larabee ελεγε πολλα και στο τελος δεν ειδαμε τιποτα

ΤΙ ξεφτιλιζει μωρε εχεις δει στην πραξη την 5770 και μιλας??..Οτι βλεπεις στα review λες??εχω δει Crysis σε 5770 και συγκρινοντας το με ανωτερες καρτες αλλων φιλων μου οι διαφορες στο ματι ηταν μικρες..στο κατω κατω οι δυναμη των 5770,5850,5870 θα φανει στα DX11...οπου ναι θα ειναι αισθητες οι διαφορες στο ματι...

Δημοσ.
ΤΙ ξεφτιλιζει μωρε εχεις δει στην πραξη την 5770 και μιλας??..Οτι βλεπεις στα review λες??εχω δει Crysis σε 5770 και συγκρινοντας το με ανωτερες καρτες αλλων φιλων μου οι διαφορες στο ματι ηταν μικρες..στο κατω κατω οι δυναμη των 5770,5850,5870 θα φανει στα DX11...οπου ναι θα ειναι αισθητες οι διαφορες στο ματι...

βαλε της στο ιδιο συστημα

γιατι μια 5870 με εναν μονοπυρνο ειναι χειροτερη απο την 4850 με εναν τετραπυρινο:P

η 5770 δεν εχει δυναμη για να φανει στο dx 11

γιατι πολυ απλα δεν θα παιζει κανενα παιχνιδι στα φουλ :P

Δημοσ.
βαλε της στο ιδιο συστημα

γιατι μια 5870 με εναν μονοπυρνο ειναι χειροτερη απο την 4850 με εναν τετραπυρινο:P

η 5770 δεν εχει δυναμη για να φανει στο dx 11

γιατι πολυ απλα δεν θα παιζει κανενα παιχνιδι στα φουλ :P

Σε ιδιο συστημα τις εχω δει...

Ναι δεν εχει δυναμη..επειδη εσυ εχεις δει οτι οι αλλες κανουν τα διπλα λεφτα συμπαιρενεις οτι εχουν διπλασιες επιδοσεις στο ματι οι διαφορες ισα που φαινονται και αυτο το εχω δει σε υπολογιστες φιλων...

Δεν παιζει κανενα παιχνιδια στο φουλ???ΕΛΕΟΣ το ακριβως αντιθετο.....απο τα 10000000000 παιχνιδια για υπολογιστες ποσα ειναι αυτα που θελουν 5870/5850 για να παιξουν σε τερμα αναλυσεις???????

9-10 παιχνιδια??20-30 το πολυ??..Crysis και λιγα αλλα σαν αυτο...το L2 το WOW κλπ θελουν 5870????Στο κατω κατω αν θες να παιξεις games σαν το crysis καλυτερα παιρνεις εναν PS3 με μια ΤΕΛΕΙΑ τηλεοραση και IMΗO τα απολαμβανεις καλυτερα σε τηλεοραση αυτα... ...τον υπολογιστη τον παιρνεις για καποια παιχνιδια που δεν παιζονται σε κονσολες...ετσι πιστευω τουλαχιστον..

Στο κατω κατω οι καρτες αλλαζουν τοσο γρηγορα δυνατοτητες που οτι να παρεις μετα απο λιγο καιρο θα θεωρειται παλιο

Kleos

Δημοσ.

να αρχισω απο τωρα να σου μετραω σημερινα game που δεν τα παιζει??

αναλογο φυσικα και τον ανθρωπο αμα εσενα σου αρεσει το wow περνεις μια 4770 και ξεμπερδευεις.

και σου λεω εδω καλα καλα δεν παιζει τα σημερινα καλα παιχνιδια θα σου παιξει αυτα που θα βγουνε με dx11 ;)

και οταν λεω δεν θα παιζει κανενα στα φουλ ανοω σε dx11 :mad:

Δημοσ.
Στο κατω κατω αν θες να παιξεις games σαν το crysis καλυτερα παιρνεις εναν PS3 με μια ΤΕΛΕΙΑ τηλεοραση και IMΗO τα απολαμβανεις καλυτερα σε τηλεοραση αυτα...

So much fail...

:o

• Super Moderators
Δημοσ.
αναλογο φυσικα και τον ανθρωπο αμα εσενα σου αρεσει το wow περνεις μια 4770 και ξεμπερδευεις.

τα full settings του WoW σε μεγάλη ανάλυση μια 4770 δεν τα αντέχει ειδικά όταν μιλάμε για raids

Στο κατω κατω αν θες να παιξεις games σαν το crysis καλυτερα παιρνεις εναν PS3 με μια ΤΕΛΕΙΑ τηλεοραση και IMΗO τα απολαμβανεις καλυτερα σε τηλεοραση αυτα...

facepalm.jpg

Δημοσ.
So much fail...

:o

Τι ειναι fail??Γιατι δεν μπαινεις στον κοπο να εξηγησεις..δηλαδη εσυ παιρνεις εναν υπολογιστη για παιχνιδομηχανη??Εγω προσωπικα ενα game πολεμικό οπως το Crysis ή το Pro τα απολαμβανω καλυτερα σε 1 τηλεοραση ακομα και αν τα γραφικα ειναι χειροτερα...και προσεξε ειπα σε καλη τηλεοραση...και επισης ειπα πως αυτο ειναι η γνωμη μου...η καθε συσκευη ειναι για καποια παιχνιδια π.χ L2 δεν θα μπορουσε ποτε να παιχτει σε τηλεοραση...εκαστος στο ειδος του..

να αρχισω απο τωρα να σου μετραω σημερινα game που δεν τα παιζει??

και σου λεω εδω καλα καλα δεν παιζει τα σημερινα καλα παιχνιδια θα σου παιξει αυτα που θα βγουνε με dx11 ;)

και οταν λεω δεν θα παιζει κανενα στα φουλ ανοω σε dx11 :mad:

Εγω νομιζα οτι μιλουσες για ολα γενικα..για τα DX11 δεν ξερω

Για αρχισε πες μου ποσα σημερινα παιχνιδια δεν παιζει...ουτε το 5% των συνολικων παιχνιδιων που υπαρχουν σε ολοκληρο τον πλανητη δεν θα ειναι :)

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι η κάθε συσκευή "ταιριάζει" για κάποια παιχνίδια, τα First Person Shooters όπως το Crysis είναι για PC λόγω της ακρίβειας που δίνει το mouse...

Δημοσ.
Τι ειναι fail??Γιατι δεν μπαινεις στον κοπο να εξηγησεις..δηλαδη εσυ παιρνεις εναν υπολογιστη για παιχνιδομηχανη??Εγω προσωπικα ενα game πολεμικό οπως το Crysis ή το Pro τα απολαμβανω καλυτερα σε 1 τηλεοραση ακομα και αν τα γραφικα ειναι χειροτερα...και προσεξε ειπα σε καλη τηλεοραση...και επισης ειπα πως αυτο ειναι η γνωμη μου...η καθε συσκευη ειναι για καποια παιχνιδια π.χ L2 δεν θα μπορουσε ποτε να παιχτει σε τηλεοραση...εκαστος στο ειδος του..

Εγω νομιζα οτι μιλουσες για ολα γενικα..για τα DX11 δεν ξερω

1 το crysis δεν εχει βγει ακομα σε ps 3 xbox 360 :P

2 παρε το far cry 2 και δες πως τα διχνει σε ενα καλο pc με φουλ φιλτρα και πως στο ps3 και γενικα σε ολα τα game που βγανουε και σε ps3 και σε pc

3 μιλαω για game dx 11 και παιχνιδια που θελουνε μεγαλη δυναμη

πχ crysis,coh(dx10),κ.α

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:59 ----------

πράγματι η κάθε συσκευή είναι για κάποια παιχνίδια, τα First Person Shooters όπως το Crysis είναι για PC λόγω της ακρίβειας που δίνει το mouse...

και επειδη οι αλλες συσκευες δεν το αντεχαν ;)

πχ τα cod βγαινουνε παντου :P

Δημοσ.

Tι ακριβώς να εξηγήσω πάνω σε αυτό που έγραψες;

Διάλεξες ένα fps (που παίζεται με mouse και keyboard) και δεν κυκλοφορεί σε κονσόλες, να υποστηρίξεις πως είναι καλύτερα να το παίζεις σε κονσόλα και καλή Tv, (που ούτε στα ποιο τρελλά της όνειρα δεν θα μπορούσε μία κονσόλα να καταφέρει να το παίξει με αποδεκτό framerate), ακόμα και αν το κυκλοφορούσαν.

Πώς σου φαίνεται τώρα η πρόταση σου;

Δημοσ.
1 το crysis δεν εχει βγει ακομα σε ps 3 xbox 360 :P

2 παρε το far cry 2 και δες πως τα διχνει σε ενα καλο pc με φουλ φιλτρα και πως στο ps3 και γενικα σε ολα τα game που βγανουε και σε ps3 και σε pc

3 μιλαω για game dx 11 και παιχνιδια που θελουνε μεγαλη δυναμη

πχ crysis,coh(dx10),κ.α

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:59 ----------

και επειδη οι αλλες συσκευες δεν το αντεχαν ;)

πχ τα cod βγαινουνε παντου :P

Εννοουσα παιχνιδια ΣΑΝ το Crysis οχι πως εχει βγει για PS3 το συγκεκριμενο...νταξει τα FPS γραψε λαθος..στους υπολογιστες παιζονται καλυτερα οντως...αλλα και παλι υπαρχουν παιχνιδια που παιζονται καλυτερα στο ενα μηχανημα απο το αλλο..εκαστος στο ειδος του οπως ειπα...

Κοιτα εγω ειμαι PC gamer και θελω να παιζω παιχνιδια σε μεγιστες αναλυσεις αλλα τα παιχνιδια που παιζω δεν εχουν μεγαλες απαιτησεις για αυτο πηρα μια 5770..τωρα αν με ρωτησεις γιατι πηρα μια της σειρας 5χχχ θα σου πω οτι την πηρα ωστε να εχω το DX11 σε περιπτωση που παιξω τετοια παιχνιδια στο μελλον(και θα εχει διαφορα πιστεψε με)..Αλλος ενας λογος που δεν πηρα καλυτερη καρτα ειναι το γεγονος πως τα παιχνιδια που εχουν μεγαλες απαιτησεις στον υπολογιστη συνηθως καταληγω να τα παιζω στο PS3 μου οποτε τζαμπα τα επιπλεον χρηματα...

Στο κατω κατω οι καρτες πανε και ερχονται συνεχως και η τεχνολογια αλλαζει..

Δημοσ.
Εννοουσα παιχνιδια ΣΑΝ το Crysis οχι πως εχει βγει για PS3 το συγκεκριμενο...νταξει τα FPS γραψε λαθος..στους υπολογιστες παιζονται καλυτερα οντως...αλλα και παλι υπαρχουν παιχνιδια που παιζονται καλυτερα στο ενα μηχανημα απο το αλλο..εκαστος στο ειδος του οπως ειπα...

Κοιτα εγω ειμαι PC gamer και θελω να παιζω παιχνιδια σε μεγιστες αναλυσεις αλλα τα παιχνιδια που παιζω δεν εχουν μεγαλες απαιτησεις για αυτο πηρα μια 5770..τωρα αν με ρωτησεις γιατι πηρα μια της σειρας 5χχχ θα σου πω οτι την πηρα ωστε να εχω το DX11 σε περιπτωση που παιξω τετοια παιχνιδια στο μελλον(και θα εχει διαφορα πιστεψε με)..Αλλος ενας λογος που δεν πηρα καλυτερη καρτα ειναι το γεγονος πως τα παιχνιδια που εχουν μεγαλες απαιτησεις στον υπολογιστη συνηθως καταληγω να τα παιζω στο PS3 μου οποτε τζαμπα τα επιπλεον χρηματα...

να σου πω ενα παραδειγμα

καλυετρα να παιζεις το crysis σε dx 9 με ολα στο φουλ και aa παρα σε dx 10 ολα στο high(για το warhead λεω:P)

το ιδιο καλυτερα να παιζεις ενα game σε dx 9 με ολα στο φουλ παρα ενα σε dx 11 στην μεση.

ενταξει πειρες την καρτα για το wow αλλα οχι πως ειναι και απο τις ποιο δυνατες

δυνατη καρτα και θα εχει μελλον ειναι η σειρα 58χχ και πανω

το ps 3 δεν μπορεις να το συγκρινεις με το pc ειναι κατι αιωνες πισω οι τεχνολογιες

τωρα μπορει να μην σου φενοντε πολυ μεγαλες διαφορες αλλα εχουνε

οταν θα βγουνε και αλλα καλα παιχνιδια θα τα βλεπεις

πχ το καινουργιο crysis οταν βγει δες το στο pc και δες στο ps3

και ερχοντε και αλλα με το dx 11

Δημοσ.
Tι ακριβώς να εξηγήσω πάνω σε αυτό που έγραψες;

Διάλεξες ένα fps (που παίζεται με mouse και keyboard) και δεν κυκλοφορεί σε κονσόλες, να υποστηρίξεις πως είναι καλύτερα να το παίζεις σε κονσόλα και καλή Tv, (που ούτε στα ποιο τρελλά της όνειρα δεν θα μπορούσε μία κονσόλα να καταφέρει να το παίξει με αποδεκτό framerate), ακόμα και αν το κυκλοφορούσαν.

Πώς σου φαίνεται τώρα η πρόταση σου;

ΟΚ γραψε λαθος για το Crysis ..αλλα τι θα γινει οταν πρεπει να αγορασουμε υπολογιστη θα πρεπει σονι και καλα να πρεπει να παιζει το Crysis σε μεγιστη αναλυση..και αν εγω ειμαι extreme gamer αλλα παιζω σε φουλ αναλυσεις το WOW και οχι το Crysis πρεπει οπωσδηποτε να παρω 5870 για να παιζω το Crysis ..Στο τελος θα πειτε να πηγαινουμε να ζηταμε : θελω υπολογιστη να παιζει Crysis ...

Και μην ξεχνας πως εκαστος στο ειδος του αλλα ειδη παιχνιδιων οι κονσολες τα παιζουν καλυτερα και δεν ειναι μονο τα framerate που καθοριζουν ενα παιχνιδι(αυτο το λεω γιατι καταντησαν καποιοι να παιρνουν υπολογιστη για παιχνιδομηχανη)...ντακσει οπως ειπα και εγω παιζω παιχνιδια στον υπολογιστη αλλα ηρεμα..

Δημοσ.

Κοίταξε, οι κονσόλες έχουν κάποια θετικά στοιχεία που δεν έχουν τα Pc και τούμπαλιν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν το "παίζονται καλύτερα" δεν ανήκει στα θετικά των κονσολών.

Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει.

Με γεια σου - με χαρά σου να παίζεις όπως θέλεις και νομίζεις εσύ καλύτερα.

Η προσωπική σου άποψη όμως, δυστυχώς δεν μπορεί να ληφθεί σοβαρότερα υπ'όψη από ένα αξιόπιστο review, που θίγεις πιο πίσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...