Προς το περιεχόμενο

Nvidia GT300 & ATI RV870

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Next year it is going to be an interesting first quarter because, in fact, we will need more wafers than ever in Q1. The reason for that is because – and I mean more 40nm wafers than ever in Q1 –we are […] fully ramping Fermi for three different product lines: GeForce, Quadro and Tesla,” said Jen-Hsun Huang, chief executive officer of Nvidia, in the conference call with financial analysts.

Οπότε καλό Απρίλιο μου φένεται to Fermi

http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20091105234423_Nvidia_to_Ramp_Up_Fermi_Graphics_Cards_Only_in_2010.html

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ailuros.

Πρόσεχε πως μιλάς για την "Αιωνία Αγαπημένη" εδώ μέσα...

Η Μαοϊκή Νεολαία μαζι με τους Ιντελτάλιμπανς δεν χαμπαριάζουν...

:lol::lol::lol:

ROFL :D

Πέρα από τα αστεία και τις διαφωνίες μου με διάφορες ύποπτες στρατηγικές κάποιων εταιριών εξακολουθώ να αγοράζω ότι θεωρώ ότι έχει την καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης κάθε δεδομένη στιγμή. Ανεξάρτητα αν αυτή τη στιγμή όλα τα μηχανάκια μου τυγχάνει να έχουν AMD επεξεργαστές τον i5 εξακολουθώ να τον έχω στο μάτι για όταν στρώσει λίγο η διαθεσιμότητα των μητρικών για αυτούς και πέσουν οι τιμές για DDR3.

super_Vegeta,

Προς το παρών ακόμα ελπίζουν για ανακοίνωση πριν τα Χριστούγεννα, αλλά το βλέπω μάλλον Γενάρη. Πλατιά διαθεσιμότητα πριν την άνοιξη για τις 3χ0 έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να περίμενε κανείς εδώ και αρκετό καιρό. Αρχίζουν και στρώνουν οι οδηγοί από ότι ακούω οπότε ένα demi soft launch δεν το αποκλείω.

Δημοσ.
ROFL :D

Πέρα από τα αστεία και τις διαφωνίες μου με διάφορες ύποπτες στρατηγικές κάποιων εταιριών εξακολουθώ να αγοράζω ότι θεωρώ ότι έχει την καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης κάθε δεδομένη στιγμή. Ανεξάρτητα αν αυτή τη στιγμή όλα τα μηχανάκια μου τυγχάνει να έχουν AMD επεξεργαστές τον i5 εξακολουθώ να τον έχω στο μάτι για όταν στρώσει λίγο η διαθεσιμότητα των μητρικών για αυτούς και πέσουν οι τιμές για DDR3.

Μπα... χάνεις το καλύτερο. Το να είσαι fanboy δηλαδή. Να έχεις ένα σκοπό ύπαρξης :P

Ευτυχώς η AMD αποδίδει πολύ καλά στα χαμηλού κόστους συστήματα φέτος κι έτσι δεν είχα κανένα πρόβλημα να αναβαθμίσω όλους τους φίλους μου σε AMD με ενσωματωμένα γραφικά. Κι ο ένας που ήθελε να παίζει και παιχνίδια, πάλι ο συνδυασμός ATI-AMD στα 500 ευρώ ήταν η αχτύπητη λύση.

Το δίλημμα τώρα είναι ότι ο τελευταίος φίλος που μου έμεινε δεν έχει περιορισμό για χαμηλού κόστους σύστημα κι έτσι πρέπει να εξετάσω και τη λύση της ακατανόμαστης με τον i5 :cry:

Δημοσ.
Μπα... χάνεις το καλύτερο. Το να είσαι fanboy δηλαδή. Να έχεις ένα σκοπό ύπαρξης :P

Ευτυχώς η AMD αποδίδει πολύ καλά στα χαμηλού κόστους συστήματα φέτος κι έτσι δεν είχα κανένα πρόβλημα να αναβαθμίσω όλους τους φίλους μου σε AMD με ενσωματωμένα γραφικά. Κι ο ένας που ήθελε να παίζει και παιχνίδια, πάλι ο συνδυασμός ATI-AMD στα 500 ευρώ ήταν η αχτύπητη λύση.

Το δίλημμα τώρα είναι ότι ο τελευταίος φίλος που μου έμεινε δεν έχει περιορισμό για χαμηλού κόστους σύστημα κι έτσι πρέπει να εξετάσω και τη λύση της ακατανόμαστης με τον i5 :cry:

Αν ο μαμημένος i5 δεν υπερχρονιζόταν με τόσο χαμηλή κατανάλωση ρεύματος δεν θα τον σκεφτόμουν καν. Το τωρινό μου πρόβλημα ωστόσο είναι όπως είπα ότι η επιλογή μητρικών για αυτόν είναι πάρα πολύ μικρή (σε αντίθεση με AM3) και επίσης με αναγκάζει να πάω σε DDR3.

Να σημειώσω ωστόσο ότι δεν σχεδιάζω άμεση αναβάθμιση αλλά κάπου στα μέσα του 2010, οπότε μέχρι τότε και η παραπάνω κατάσταση ελπίζω να έχει στρώσει και θα κυκλοφορήσουν και σίγουρα νέες σειρές από εκάστοτε εταιρίες.

Το να είμαι φανατικός θαυμαστής δεν μου προσφέρει τίποτα. Μου τη δίνουν μεν οι ανήθικες στρατηγικές, αλλά προέχει η προσωπική μου "ηθική" να πετύχω το καλύτερο δυνατό προιόν σε κάθε δεδομένη στιγμή και ας την κατασκεύασε στον πάτο της κόλασης ο Βελζεβούλης ο ίδιος LOL.

Δημοσ.

συμφωνω 100% με ailouro. ακομα περιμενω την AMD να βγαλει κατι ανταξιο, αλλα που ειναι?

φιλε Αίαντα, αν λες για s1366 παραδόξως βραζει, δεν ειναι οπως το s1156...

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλυτερα να πας σε Ι7 με triple channel που ειναι γρηγοροτερος.

οι διαφορές είναι απλά για τα κλάμματα, άσε που στα games δεν υπάρχει σχεδόν καμία...

να συμπληρώσω ότι ο Core i7 860 (dual channel) είναι πιο γρήγορος από τον Core i7 920 (triple channel)...

αντιθέτως η διαφορά στη κατανάλωση ειδικά στο idle wattage είναι μεγάλη...

Δημοσ.
Nvidia CEO admits company underestimated demand

http://www.fudzilla.com/content/view/16381/1/

millionaire_idiot_fail.jpg

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:57 ----------

Ailuros.

Πρόσεχε πως μιλάς για την "Αιωνία Αγαπημένη" εδώ μέσα...

Η Μαοϊκή Νεολαία μαζι με τους Ιντελτάλιμπανς δεν χαμπαριάζουν...

k9f6s2.jpg

wiwopf.jpg

:lol::lol::lol:

τωρα εχω σοβαρο προβλημα.....:fear::fear::fear::fear:

δε μπορω να υποστηριζω πρασινους, μπλε και M$ :shock::shock::shock:

“I’m all Apple,” he stated. “Apple uses the best technology for its [computers]…and says to its customers: if you buy a computer from us, you can be sure we have selected the best technology inside for you. That is their promise to consumers. Their promise to consumers isn’t [that] we’ve selected the best technology for you with the exception of what Intel allows us to use. That’s not their promise, and that’s why Apple uses the best technology where they want, whenever they want. And that’s why I’m all Apple! At home, it’s just Macs everywhere [with] NVIDIA’s technology in all of them but I [do] use Macs. My son has two Macs, my daughter has a Mac, there’s an extra Mac just in case, and my wife has a Mac. It’s just Mac, Mac, Mac! Because I know it’s got the best stuff inside
http://www.fudzilla.com/content/view/16351/1/

Δημοσ.

Εδώ σηκώνει πολύ κουβέντα...

Ailuros, είναι γεγονός και από την πλευρά της Nvidia ότι στο μέλλον οι memory controllers θα παίξουν σημαντικό ρόλο; Έχουμε κανένα στοιχείο για τον memory controller στην Fermi;

102nn15.png

Δημοσ.
Εδώ σηκώνει πολύ κουβέντα...

Ailuros, είναι γεγονός και από την πλευρά της Nvidia ότι στο μέλλον οι memory controllers θα παίξουν σημαντικό ρόλο; Έχουμε κανένα στοιχείο για τον memory controller στην Fermi;

102nn15.png

΄Οτι έχει σοβαρές αλλαγές το GF100 όσων αφορά το MC το θεωρώ δεδομένο, σε ποιά κατεύθυνση όμως δεν έχω ιδέα ακόμα.

Τι σχέση έχει όμως μια GPU (και μάλιστα high end) με ένα SoC; Tα SoCs έχουν το αιώνιο πρόβλημα ότι η CPU & GPU διαρκώς διαγωνίζονται για το ίδιο εύρος μνήμης. Σαφώς και θα έχει σκεφτεί κάτι η AMD για αν αμβλύνει λίγο το πρόβλημα, αλλά μην φανταστείς ότι θα το λύσει κιόλας. Llano = low end PCs or mainstream notebooks. ΄Η αλλιώς κάτι παραπάνω από αντικαταστάτης IGP. Θα το πάρει κανείς για να τρέχει με 8xAA στα 1920*1200; Μιας και η απάντηση είναι όχι θα έχει αρκετή δύναμη για entry level gaming και σαφώς περισσότερο από ότι οποιαδήποτε συγκρίσιμη πλατφόρμα.

Δημοσ.

Οι νεες καρτες της nvidia θα ξεφτιλισουν και παλι τον ανταγωνισμο. Εδω ακομα και η παναρχαια gtx260 ξεφτιλιζει την 5770 που κοστιζει απο 140 ευρο και πανω. Η μονη σοβαρη προταση που αξιζει τα λεφτα της ειναι η 5850.

Οσον αφορα το bulldozer ας περιμενουμε πρωτα,γιατι και η ιντελ με το larabee ελεγε πολλα και στο τελος δεν ειδαμε τιποτα

• Super Moderators
Δημοσ.
Οι νεες καρτες της nvidia θα ξεφτιλισουν και παλι τον ανταγωνισμο. Εδω ακομα και η παναρχαια gtx260 ξεφτιλιζει την 5770 που κοστιζει απο 140 ευρο και πανω. Η μονη σοβαρη προταση που αξιζει τα λεφτα της ειναι η 5850.

Οσον αφορα το bulldozer ας περιμενουμε πρωτα,γιατι και η ιντελ με το larabee ελεγε πολλα και στο τελος δεν ειδαμε τιποτα

καλά κάτσε να βγουν πρώτα, για Γενάρη λένε και μόνο οι enthusiast/high end, για mainstream κομμάτια θα αργήσουν...

τι δουλειά έχει ο Bulldozer σε topic για κάρτες γραφικών? :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...