parsifal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ξέρω εγώ;Να μην έχει 0,5m μόνο στην Ελλάδα; Πολύ μικρό μου φαίνεται το νούμερο. Ένα στα 7 νοικοκυριά με Xbox360 είναι λίγο... ;
nikos21aek Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Καλά λίγο δεν είναι αλλά δεν μου ακούγεται και παράξενο.Για να είναι 32m σε όλο τον κόσμο προφανώς και το 0,5 που μου φαίνεται λογικό εμένα για Ελλάδα δεν ισχύει.Εντάξει έτσι πως το θέτεις 1/7 ακούγεται απίθανο αλλά είμαστε και 2010 κοντά..το κάθε νοικοκυριό έχει και 6 7 κινητά και είναι άλλη η σχέση που έχουμε με την τεχνολογία και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Τα νούμερα ισχύουν δεν τα αμφισβητώ.Απλά εμένα μου φαίνονται μικρά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 μην σου φαίνεται παράξενο Νίκο, εγώ πχ δεν έχω κονσόλες σπίτι αλλά εχω πχ 3 PC
Ailuros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 μην σου φαίνεται παράξενο Νίκο, εγώ πχ δεν έχω κονσόλες σπίτι αλλά εχω πχ 3 PC Πολλά χέρια έχεις εσύ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 βάζω και το netbook μέσα
Ailuros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Για να μείνουμε και λίγο εντός θέματος το GF100 βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε hardware bring up stage δηλαδή το πρώτο στάδιο του debugging μετά την επιστροφή του Α1. Για να ξεκινήσουν την παραγωγή θα πρέπει να φτάσουν σε Α2 και αν δεν χρειάζεται κι άλλο respin (δηλαδή πάνε όλα κατ΄ευχή) ίσως καταφέρουν να ανακοινώσουν κάπου πριν τα Χριστούγεννα αλλά για διαθεσιμότητα φέτος ultra-χλωμό το βλέπω. βάζω και το netbook μέσα Ποιό έχεις αν επιτρέπεται; Δεν ξέρω προσωπικά αναγνωρίζω μεν την πρακτικότητα μιας μικρογραφίας notebook και το εξαιρετικά χαμηλό βάρος, αλλά για μένα δύσκολα θα αντικαθιστούσε ένα notebook. Προτιμώ να κουβαλάω μερικά κιλά παραπάνω μαζί μου στις μετακινήσεις μου.
pcos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 .... Ποιό έχεις αν επιτρέπεται; Δεν ξέρω προσωπικά αναγνωρίζω μεν την πρακτικότητα μιας μικρογραφίας notebook και το εξαιρετικά χαμηλό βάρος, αλλά για μένα δύσκολα θα αντικαθιστούσε ένα notebook. Προτιμώ να κουβαλάω μερικά κιλά παραπάνω μαζί μου στις μετακινήσεις μου. άρα δεν έχεις προβλήματα με τη μέση σου. και εύχομαι ποτε να μην αποκτήσεις. έστω και ένα κιλό παραπάνω για μένα, είναι θάνατος!
Ailuros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 άρα δεν έχεις προβλήματα με τη μέση σου. και εύχομαι ποτε να μην αποκτήσεις. έστω και ένα κιλό παραπάνω για μένα,είναι θάνατος! Γενικά όταν ταξιδεύω είμαι τόσο μινιμαλιστής που πάντα είναι μόνο μία και αρκετά μικρή αποσκευή που έχει και τον φορητό ενίοτε μέσα. Ποιό πολύ βάρος έχει ο φορητός από όλα τα υπόλοιπα. Συνήθως δεν την δίνω καν στις αποσκευές. Οσφυαλγία έχω από τα 18 μου, αλλά άσχετο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ποιό έχεις αν επιτρέπεται; Δεν ξέρω προσωπικά αναγνωρίζω μεν την πρακτικότητα μιας μικρογραφίας notebook και το εξαιρετικά χαμηλό βάρος, αλλά για μένα δύσκολα θα αντικαθιστούσε ένα notebook. Προτιμώ να κουβαλάω μερικά κιλά παραπάνω μαζί μου στις μετακινήσεις μου. το Samsung NC10
Dante80 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Για να μείνουμε και λίγο εντός θέματος το GF100 βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε hardware bring up stage δηλαδή το πρώτο στάδιο του debugging μετά την επιστροφή του Α1. Για να ξεκινήσουν την παραγωγή θα πρέπει να φτάσουν σε Α2 και αν δεν χρειάζεται κι άλλο respin (δηλαδή πάνε όλα κατ΄ευχή) ίσως καταφέρουν να ανακοινώσουν κάπου πριν τα Χριστούγεννα αλλά για διαθεσιμότητα φέτος ultra-χλωμό το βλέπω. Νομίζω πως άκουσα ότι έχει ήδη ξεκινήσει respin σε Α2 μετά από πολύ κακά αποτελέσματα στα yields του A1 (A1 νομίζω πως είναι το δεύτερο die, το αρχικό tape out ήταν μήνες πριν σε A0). Αν έχουμε tape out του A2 τώρα ή τον Νοέμβριο, με δυσκολία θα πιάσουν τα χριστούγεννα imo (μιας και το shipping deadline είναι τέλη Νοέμβρη or so για να πιάσουν την αγορά). Είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα έχουμε κάποιο spec launch πριν το 2010, αλλά για διαθεσιμότητα θα πρέπει να περιμένουμε τον Ιανουάριο (που είναι το επόμενο shipping opportunity). Ένα θετικό σε αυτό είναι πως θα έχει δυνατότητα η nv να κάνει ταυτόχρονο ή κοντινό launch με περισσότερα κομμάτια της σειράς, αντι για την απλή GF100 (και ίσως το salvaged part της που θα τοποθετηθεί ενάντια στην 5870). Για να δούμε...
Ailuros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω πως άκουσα ότι έχει ήδη ξεκινήσει respin σε Α2 μετά από πολύ κακά αποτελέσματα στα yields του A1 (A1 νομίζω πως είναι το δεύτερο die, το αρχικό tape out ήταν μήνες πριν σε A0). Σόρρυ που στο χαλάω λιγάκι αλλά δεν υπάρχει Α0 στην NVIDIA. Το πρώτο πραγματικό tape out πρέπει να ήταν κάπου τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου αν κρίνω από το 0935Α1 πάνω στον πυρήνα που έδειξε ο Jensen. 09 για την χρονιά, 35 είναι ο αριθμός εβδομάδας άρα 35η εβδομάδα του 2009 και Α1 = revision number. Αν έχουμε tape out του A2 τώρα ή τον Νοέμβριο, με δυσκολία θα πιάσουν τα χριστούγεννα imo (μιας και το shipping deadline είναι τέλη Νοέμβρη or so για να πιάσουν την αγορά). Είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα έχουμε κάποιο spec launch πριν το 2010, αλλά για διαθεσιμότητα θα πρέπει να περιμένουμε τον Ιανουάριο (που είναι το επόμενο shipping opportunity). Kαι να το καταφέρουν το Α2 τον Νοέμβριο (και ουχί νωρίτερα γιατί απλά δεν γίνεται) δεν υπάρχει ούτε μια εγγύηση ότι όλα θα πάνε κατ΄ευχήν. Ένα θετικό σε αυτό είναι πως θα έχει δυνατότητα η nv να κάνει ταυτόχρονο ή κοντινό launch με περισσότερα κομμάτια της σειράς, αντι για την απλή GF100 (και ίσως το salvaged part της που θα τοποθετηθεί ενάντια στην 5870). Για να δούμε... Δεν αλλάζει ουσιαστικά τίποτα στον χρόνο παρουσίασης των μικρότερων μοντέλων αφού καθυστερεί η "μάνα"
Dante80 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Βρε δεν μου χαλάς τπτ, ίσα ίσα που μαθαίνω και καλύτερα. Γράφω απλά τι είχα ακούσει. Τώρα για τον χρόνο παρουσίασης, αυτό που γράφω είναι πως καθυστερώντας την μάνα θα πέσουν πιο κοντά (ή και ταυτόχρονα ~ αν και δύσκολο) σε launch περισσότερα κομμάτια της σειράς. Αυτό θα βοηθήσει την nvidia, αν και είμαι σίγουρος πως θα προτιμούσαν απλά πιο γρήγορο launch για την GF100 (όταν λέμε πιο γρήγορο εννοούμε....χθες...XD)
Ailuros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Βρε δεν μου χαλάς τπτ, ίσα ίσα που μαθαίνω και καλύτερα. Γράφω απλά τι είχα ακούσει. Αυτή την εντύπωση είχα και εγώ δυστυχώς μέχρι πριν λίγο καιρό. first silicon = NV: A1, ATI: A11 production silicon (usually) = NV: A2, ATI: A12 Τώρα για τον χρόνο παρουσίασης, αυτό που γράφω είναι πως καθυστερώντας την μάνα θα πέσουν πιο κοντά (ή και ταυτόχρονα ~ αν και δύσκολο) σε launch περισσότερα κομμάτια της σειράς. Αυτό θα βοηθήσει την nvidia, αν και είμαι σίγουρος πως θα προτιμούσαν απλά πιο γρήγορο launch για την GF100 (όταν λέμε πιο γρήγορο εννοούμε....χθες...XD) To ίδιο πράγμα λέμε με άλλα λόγια. Πάντως οι ενδείξεις δείχνουν ότι η μάνα αυτή τη φορά θα έχει μια λογικότερη απόσταση από το Cypress (σε σύγκριση πάντα με GT200 vs. RV770), αρκεί βέβαια να πετύχουν και τους χρονισμούς που θέλουν. Aν δεν κάνω λάθος το break even point είναι κάπου στα >450ΜΗz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.