Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 δλδ να μην είναι 2343209482034χ1200 να υπάρχει όφελος και στην κάθετη ανάλυση...
konstantinos77 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 E δεν ξερω ...Θα εχει ? Απο την στιγμη που η καθε μια θα ειναι 1920χ1200 πως θα σου αυξησει την καθετη αναλυση?Τουλαχιστον ετσι οπως το ειπε ο Dante αυτο καταλαβα man.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 προφανώς και θα έχει με το Eyefinity δεν παίζουν μόνο η μια δίπλα στην άλλη
Dante80 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Ότι θέλεις κάνεις είπαμε. Μπορείς να συνδυάσεις (σε ένα rig) από 2 οθόνες μέχρι....[ame=http://www.youtube.com/watch?v=N6Vf8R_gOec&feature=related]24[/ame] Σε ότι σχήμα και composition θέλεις. Και σε landscape, ή portrait mode. Για τους φίλους των FPS, τα πιο δημοφιλή setup θα είναι τα 1x3 landscape και 1x5 portrait or landscape. Από εκεί και πέρα, σε άλλα παιχνίδια που δεν σε περιορίζει το σταυρόνημα στην μέση θα δούμε 3x2 και 2x2 setups...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 2χ2 ftw για μένω προσωπικά, τέλος το scrolling στις περισσότερες περιπτώσεις
konstantinos77 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Με 3 οθονες αν δεν τις βαλεις την μια διπλα στην αλλη ποια αλλη διαταξη μπορεις να κανεις ? Με 4 και με 8 ...κτλ οκ το καλαβαινω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 με βλέπεις να λέω κάτι για 3 οθόνες? ακόμα και στο πιο πάνω που ζητάς decipher λέω 4
Dante80 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Με 3 οθονες αν δεν τις βαλεις την μια διπλα στην αλλη ποια αλλη διαταξη μπορεις να κανεις ?Με 4 και με 8 ...κτλ οκ το καλαβαινω Μπορείς να τις βάλεις την μία κάτω από την άλλη για browsing, χρηματιστήριο ή....tetris...XD Μπορείς να της βάλεις δίπλα δίπλα, αλλά κάθετα (αν δέχονται pivot). Το ίδιο και σε κάθετη διάταξη. Μπορείς να τις έχεις και τις τρείς σε clone. Μπορείς να έχεις και τις τρείς σε extended desktop. Μπορείς να έχεις τις 2 extended desktop και την μια clone...και πάει λέγοντας, υπάρχουν ένα σκασμό setups για όλα τα γούστα. Ούτε το 1/3 δεν ανέφερα... Το ωραίο της υπόθεσης είναι πως όλα αυτά αλλάζουνε εύκολα από το CCC. Φτιάχνεις profiles, και ανάλογα με το τι κάνεις αλλάζεις την απεικόνιση. Για παράδειγμα, εγώ θα είχα 1x3 για παιχνίδια, και για τις υπόλοιπες δουλειές θα γύρναγα την αριστερή σε pivot και θα είχα τότε 1portrait clone και 1x2 σε extended desktop (όχι μια επιφάνεια).
BaNcU Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 τώρα τι τα λές αυτά , για να μου τρέχουν τα σάλια ;
konstantinos77 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 E πες το αγορι μου...Ωραιο decipherment μου εκανες.Για αυτο στο ειπα επειδη δεν καταλαβα το 4 .
pcos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 ωραια ολα αυτα. αλλα τα περιθωρια των TFT οθονων πολυ σπαστικα. τουλαχιστον να βγαζανε οθονες με σχεδον μηδενικα περιθωρια, βεβαια θα ειναι ευαισθητουλες ετσι...
Ailuros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μα αυτό είναι και το περίεργο της υπόθεσης. Γιατί δεν τα πρόσθεσαν επί της αρχής (hw tesselation unit, 2x rasteriser), την στιγμή που η κάρτα θα παίξει δυνατά στο 3d gaming market... Δεν έχω ακόμα ιδέα τι έχουν κάνει σε αυτό τον τομέα. Το υποχρεωτικό κομμάτι tesselation και μάλιστα programmable υπάρχει στα ALUs (hull + domain shader) το fixed function tesselation που κάνει η μονάδα tesselation δεν ξέρω που θα το κάνουν. Είναι πολύ μικρή μονάδα (μικρότερη και από μια μονάδα rasterizing) και για να μην την βάλουν αμφιβάλλω ότι ήταν θέμα μεγέθους ή transistors. To rasterizing είναι το επόμενο ερωτηματικό. Εδώ ή χρησιμοποιείς 2 μονάδες ή απλά διπλασιάζεις την επάρκεια στην ήδη υπάρχουσα μονάδα. Ξέρουμε ότι η AMD έχει 2, για NV ερωτηματικό αν έκαναν τίποτα σε αυτό τον τομέα. In other news, έχω προσωπικά ενθουσιαστεί με το Eyefinity. Περιμένω να αντικαταστήσω μια 9800GTX (τώρα που μου έκοψε τα physics η nvidia για τα win7) που έχω με μια 5770, και ταυτόχρονα χαλβαδιάζω αυτό το panel που έπεσε σε εξευτελιστική τιμή. Αν στο μέλλον ενσωματωθεί Xfire στο eyefinity (το περιμένουμε σύντομα), όπως και 3xDVI output με ενεργό αντάπτορα dp-dvi (το περιμένουμε επίσης σύντομα) η ιδέα του 5040χ1050 μου φαίνεται ταμαμ. Θα μπεί βαθιά το χέρι βέβαια, αλλά έτσι και αλλιώς ψάχνω για 2ο monitor... Το είπα απ΄την αρχή μακάρι να μου εγκρίνανε στην δουλειά ένα triple monitor setup και θα κανόνιζα άμεσα για την μικρότερη δυνατή Radeon να το υποστηρίζει. Επειδή η μορφή της δουλειάς μου βασίζεται σε πολύ έντονο multitasking έχω βαρεθεί να ανοίγω και να κλείνω παράθυρα όλη μέρα. Με 3 οθόνες θα είχα πολύ περισσότερη ευκολία στην δουλειά μου και θα ανέβαινε αισθητά η παραγωγικότητά μου. ΄Αντε όμως να πείσεις τον εργοδότη σου τόσο νωρίς για κάτι τέτοιο, ειδικά εδώ στο Ελλάντα....*σνιφ* ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:07 ---------- http://www.fudzilla.com/content/view/15810/1/ Θα μου πείτε ιδιωτική εταιρία και την έχουν κάτι σαν παιδί τους τα ανώτατα στελέχη. Μακάρι να σκεφτόταν έτσι οι δικοί μας πολιτικοί και κάποια golden boys στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Αν σε πλείστες περιπτώσεις δεχόταν κάποιοι να πάρουν έστω και τα μισά από ότι παίρνουν συνήθως για μια διετία π.χ. μέχρι να περάσει η κρίση θα γλυτώνανε αρκετοί χαμηλόμισθοι υπάλληλοι την απόλυσή τους......
Dante80 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 http://www.fudzilla.com/content/view/15810/1/ Θα μου πείτε ιδιωτική εταιρία και την έχουν κάτι σαν παιδί τους τα ανώτατα στελέχη. Μακάρι να σκεφτόταν έτσι οι δικοί μας πολιτικοί και κάποια golden boys στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Αν σε πλείστες περιπτώσεις δεχόταν κάποιοι να πάρουν έστω και τα μισά από ότι παίρνουν συνήθως για μια διετία π.χ. μέχρι να περάσει η κρίση θα γλυτώνανε αρκετοί χαμηλόμισθοι υπάλληλοι την απόλυσή τους...... Μια πολύ καλή συμβολική κίνηση, μπράβο του. Δείχνει επίσης το ενδιαφέρον της εταιρίας προς τους εργαζομένους της.
Ailuros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μια πολύ καλή συμβολική κίνηση, μπράβο του. Δείχνει επίσης το ενδιαφέρον της εταιρίας προς τους εργαζομένους της. Εντάξει είναι και ταυτόχρονα μια κίνηση marketing γιατί δεν μύρισε δα ο Fudo ξαφνικά τα νύχια του... αλλά μιας και υπάρχει κρίση και τη βγάζει με ένα ψωροδόλλαρο ο Jensen να μην προκαλέσει λόγω κρίσης δεν θα πάρω και γω την GPU των =/<$500 του για να μην προκαλέσω και εγώ LOL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.