sozz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 δεν ειμαι φανμποι!!! απλως μου την σπαει οταν ολοι κατακρινουνε την nvidia και μετα πανε και αγωραζουνε απο αυτην
Ailuros Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Hey hey hey, διακρινω στα τελευταια... 15 ποστ μια "παρεκκλιση" του thread προς γελωτοποιους αδενες ή μου φαινεται? Με τον κακοκαλο Αιλουρο να πηγαινει με το μερος των καλοκακων και τον Φανμπόι σοζζζζζ να χανει τη μπαλα με 2 απλες προτασεις. Φυσικα, δε θα μπορουσε να λειψει η πολυ ευστοχη διαπιστωση του απο πανω μου για αυτον που κλαιει μακρια Keep ontopic please, υπαρχουν και καποιοι (πολλοι μαλλον) που παρακολουθουν βουβα τη συζητηση. Πάντα ήμουνα λίγος καθίκι και λίγο πειραχτήρι παρότι κατά βάθος ψυχούλα Οn topic? 8.5χ φορές περισσότερα ΦΜΑ οπς/χρονισμό από τις σημερινές *runs for his life*
Ailuros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.fudzilla.com/content/view/15741/1/ Για να σας χαλάσω όμως ελαφρώς την σούπα, κανονική διαθεσιμότητα για αυτό μην περιμένετε πριν το Γενάρη για να λέμε τα σύκα σύκα. http://www.brightsideofnews.com/news/2009/9/30/nvidia-gt300s-fermi-architecture-unveiled-512-cores2c-up-to-6gb-gddr5.aspx Είπαμε GF100 είναι ο κανονικός του κωδικός και με όλα αυτά που υποστηρίζει στον τομέα computing μια γερή κλωτσιά στα σχέδια της Intel με το LRB.
ikaruga24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Επιτελους, ετσι πρεπει. Ακομα και απο τις πρωτες πληροφοριες μπορει να εχουμε μειωσεις τιμων απο "φοβο" απο το αντιπαλο δεος. Αντε να δουμε αυριο τι θα δουμε.
Ailuros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Επιτελους, ετσι πρεπει. Ακομα και απο τις πρωτες πληροφοριες μπορει να εχουμε μειωσεις τιμων απο "φοβο" απο το αντιπαλο δεος. Αντε να δουμε αυριο τι θα δουμε. Εγώ πάντως στην θέση της AMD δεν θα μείωνα ούτε cent στις 5870/5850 μέχρι αρχές της άλλη χρονιάς. Βλαμμένοι είναι;
outlaw star Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάντως στην θέση της AMD δεν θα μείωνα ούτε cent στις 5870/5850 μέχρι αρχές της άλλη χρονιάς. Βλαμμένοι είναι; σωστό..διότι σε νέο gaming σύστημα είναι μονόδρομος προς το παρόν αλλά και σε όσους έχουν ένα καλό σύστημα και θέλουν να κάνουν αναβάθμιση vga...το μόνο που ίσως μπορεί να γίνει όπως το βλέπω είναι να ρίξει αισθητά τη gtx 285 ώστε να πέσει κάπως η 5850 μιας και μιλάμε για παρεμφερείς επιδόσεις...πάντως τα 315 που έχει η sapphire δε μου φαίνονται υπερβολικά λεφτά έχοντας ως βάση το γεγονός ότι ακόμη και τώρα μια gtx 285 στοιχίζει γύρω στα 300 ευρώ
ikaruga24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάντως στην θέση της AMD δεν θα μείωνα ούτε cent στις 5870/5850 μέχρι αρχές της άλλη χρονιάς. Βλαμμένοι είναι; Βλαμμενοι δεν ειναι αλλα αυτοι εχουν το "προβλημα" στο να μεγαλωνουν το user base τους. Μπορει να αρχισουν να ξεροκαταπινουν με τις επιδοσεις του GF100 και -ισως- να κανουν μια, εστω και μικρη, μειωση (οπως με την 5850 που αλλου την βλεπεις 289$ και αλλου 259$ και ακομα δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο με σιγουρια). Σιγουρα δεν ειναι ολοι γνωστες του θεματος και δεν περιμενουν και δεν το ψαχνουν ολοι το ιδιο αλλα ο "φοβος" φανταζομαι παντα θα υπαρχει.
Ailuros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Βλαμμενοι δεν ειναι αλλα αυτοι εχουν το "προβλημα" στο να μεγαλωνουν το user base τους. Μπορει να αρχισουν να ξεροκαταπινουν με τις επιδοσεις του GF100 και -ισως- να κανουν μια, εστω και μικρη, μειωση (οπως με την 5850 που αλλου την βλεπεις 289$ και αλλου 259$ και ακομα δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο με σιγουρια). Σιγουρα δεν ειναι ολοι γνωστες του θεματος και δεν περιμενουν και δεν το ψαχνουν ολοι το ιδιο αλλα ο "φοβος" φανταζομαι παντα θα υπαρχει. Δεν είναι ότι δεν έχεις δίκιο, αλλά ξεπατωθήκανε να φτάσουν πρώτοι και τώρα που τα καταφέρανε θα μειώσουν τις τιμές ΠΡΙΝ να έχει high end διαθεσιμότητα ο αντίπαλος; Τώρα αν η NV μειώσει κατά πολύ τις τιμές στις 295/285 τι να πω ίσως αν και δεν το βλέπω με το κόστος κατασκευής που έχουν. Την άνοιξη του χρόνου περιμένω εγώ γενναιόδωρες μειώσεις ή και νωρίτερα γιατί τότε σίγουρα θα έχουν ανέβει αισθητά τα yields στα 40nm@TSMC. Μπορεί να είναι μικροί οι πυρήνες σχετικά αλλά αν η ζήτηση για τις 5850 μέχρι τότε είναι μεγαλύτερη από αυτήν για τις 5870 ίσως να χρειαστεί να πουλήσουν και "υγιής" 5870 για 5850. ***edit: το μερίδιο αγοράς τους θα μεγαλώσει ούτως ή άλλος...βάρδα να βγούνε οι πυρήνες για τους φορητούς να δεις τι έχει να γίνει. Οι OEM είναι παντελώς φιτιουρόκαυλοι
activex Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.brightsideofnews.com/news/2009/9/30/nvidia-gt300s-fermi-architecture-unveiled-512-cores2c-up-to-6gb-gddr5.aspx Είπαμε GF100 είναι ο κανονικός του κωδικός και με όλα αυτά που υποστηρίζει στον τομέα computing μια γερή κλωτσιά στα σχέδια της Intel με το LRB. "Ferni comes with a support for native execution of C++. For the first time in history, a GPU can run C++ code with no major issues or performance penalties and when you add Fortran or C to that, it is easy to see that GPGPU-wise, nVidia did a huge job." να κάνω μια ίσως αφελή ερώτηση! αλλά εκεί πήγε αμέσως το μυαλό μου... όταν λέει ότι θα κάνει native execution C++ μπορούμε να ελπίζουμε με κάποιο τρόπο σε έμπρακτη επιτάχυνση του κώδικα ενός emulator που είναι γραμμένος σε c++ σε σχέση με τον "παραδοσιακό" τρόπο της cpu εκτέλεσης ; (πχ από ότι ξέρω ο pcsx 2 σε c++ είναι) ή αναφέρεται σε κάτι τελείως διαφορετικό ; αν δεν πέταξα κοτρόνα... θα έχει ενδιαφέρον μια πρώτη εκτίμηση από το όποιο κέρδος του εγχειρήματος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Βλαμμενοι δεν ειναι αλλα αυτοι εχουν το "προβλημα" στο να μεγαλωνουν το user base τους. αν θυμάμαι καλά η ΑΤΙ με την 4xxx series πέρασε το ποσοστό της Nvidia στην αγορά...
Ailuros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 αν θυμάμαι καλά η ΑΤΙ με την 4xxx series πέρασε το ποσοστό της Nvidia στην αγορά... Στην αγορά των φορητών όχι συνολικά. activex, Eίναι full C++ support (fermi + PTX2.0 ISA)
activex Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 activex, Eίναι full C++ support (fermi + PTX2.0 ISA) sorry δεν καταλαβαίνω πως μεταφράζεται πρακτικά στο παράδειγμα μου αυτό δηλαδή ο συγκεκριμένος ps2 emulator ξέρω ότι γράφτηκε σε c++ και φυσικά είναι αρκετά απαιτητικός σε cpu! εγώ τελικά να υποθέσω ότι (έστω και μελλοντικά) υπάρχει δυνατότητα να τον δούμε αποκλειστικά σε gpu execute ; αν ισχύει κάτι τέτοιο στον emulator θα κάνει θαύματα! ή κάνω λάθος ;
FarCry Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 sorry δεν καταλαβαίνω πως μεταφράζεται πρακτικά στο παράδειγμα μου αυτό δηλαδή ο συγκεκριμένος ps2 emulator ξέρω ότι γράφτηκε σε c++ και φυσικά είναι αρκετά απαιτητικός σε cpu! εγώ τελικά να υποθέσω ότι (έστω και μελλοντικά) υπάρχει δυνατότητα να τον δούμε αποκλειστικά σε gpu execute ; αν ισχύει κάτι τέτοιο στον emulator θα κάνει θαύματα! ή κάνω λάθος ; βρε δε ξερεις οτι ειναι παρανομη η χρηση τετοιων προγραμματων μιας που θελουν PS2 bios για να παιξουν??? αχχχ θα σε μαλωσω
FarCry Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 εχω μια απορια. γιατι πηγαν στα 384 bit αντι 512?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.