Προς το περιεχόμενο

Nvidia GT300 & ATI RV870

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλα σαν τον sozz δεν ειναι κανενας......

εγω δεν ειμαι και τοσο φαν απλα ειμαι με τους καλυτερους :P

Δημοσ.
Έχει πλάκα να βλέπεις fans της Intel και της Microsoft όπως τον Farcry να χαίρονται για την Nvidia.

Κοίτα ότι έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής και πιθανότατα να γίνουν και σοβαρές διαρροές εντός της εβδομάδας γιατί μερικά κινεζάκια δεν χωνεύουν ούτε τα άντερά τους αφορά καθαρά τον αριθμητικό τομέα της αρχιτεκτονικής. Σε αυτόν τον τομέα τουλάχιστον μπορώ να πω με ασφάλεια ότι έχει αν όχι όλα τα περισσότερα που θα περίμενε κανείς από έναν αντάξιο ακόλουθο της G80.

Τόσο που έχουν απομείνει ελάχιστα περιθώρια προτερημάτων οποιουδήποτε ανταγωνισμού τόσο σε επίπεδο hw όσο και λογισμικού (επιπλέον) υποστήριξης για computing.

Το βασικό ερώτημα του τι ψάρια πιάνει στο τρισδιάστατο παραμένει αλλά δεν γυρίζεις τούμπα μια αρχιτεκτονική και να σου καταλήξει μόνο "επαναστατικός" σε ένα τομέα μόνο.

Δημοσ.
Πλήρωνε εσύ για να είσαι με τους καλύτερους, και άσε τους άλλους να είναι με τους χειρότερους.

ε θα πληρονω για να ειμαι με τους καλυτερους

οτι πληρωνεις περνεις.:P

Δημοσ.
ε θα πληρονω για να ειμαι με τους καλυτερους

οτι πληρωνεις περνεις.:P

Εσύ τώρα με εμάς είσαι ή με τους άλλους;

Δημοσ.

ενοω πως αμα θες οτι το καλυτερο δεν θα πας στην ατι αλλα στην nvidia.

φυσικα αμα προλαβεις την 5870 στα 300Ε να πας να την παρεις :)

Δημοσ.

Την πάτησες γιατί οι άλλοι είμαστε εμείς :P

Δημοσ.

Αντε να δουμε κανενα πρωτο bench για να αρχιζουμε να σχηματιζουμε αποψη και την τροπη των τιμων. Δεν βλεπω την ωρα να παρω την 5850 μου σε τιμη 150 ευρουλακιων (απο εξωτερικο φυσικα) με καποια προσφορα η κατι τετοιο που συμβαινουν συχνα πυκνα σε διαφορα site.

Δημοσ.

Την πάτησες γιατί οι άλλοι είμαστε εμείς :P

lol... :lol:

Δημοσ.
Έχει πλάκα να βλέπεις fans της Intel και της Microsoft όπως τον Farcry να χαίρονται για την Nvidia.

που ειναι το κακο? :o

• Moderators
Δημοσ.

Hey hey hey, διακρινω στα τελευταια... 15 ποστ μια "παρεκκλιση" του thread προς γελωτοποιους αδενες ή μου φαινεται? :lol:

Με τον κακοκαλο Αιλουρο να πηγαινει με το μερος των καλοκακων και τον Φανμπόι σοζζζζζ να χανει τη μπαλα με 2 απλες προτασεις. Φυσικα, δε θα μπορουσε να λειψει η πολυ ευστοχη διαπιστωση του απο πανω μου για αυτον που κλαιει μακρια :P

Keep ontopic please, υπαρχουν και καποιοι (πολλοι μαλλον) που παρακολουθουν βουβα τη συζητηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...