Προς το περιεχόμενο

Nvidia GT300 & ATI RV870

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ailuros ειχες δικαιο τελικα.....http://www.guru3d.com/news/nvidias-gt300-yields-pretty-bad-/

Είπα ότι η ιστορία είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά και ότι δεν ισχύει. Η ανακοίνωση θα έρθει εντός της χρονιάς το πότε δεν είναι ώρα να το πούμε ακόμα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:28 ----------

Πάντως αν αληθεύουν τα τελευταία νέα που ακούγονται για το D12U πιθανότατα να πρόκειται για μεγαλύτερη έκπληξη απ΄ότι περίμενα. Θέλω μόνο λίγο χρόνο να επιβεβαιώσω από τουλάχιστον άλλη μια θετική πηγή τα δεδομένα και θα αρχίσει σιγά σιγά ο χορός των βρυκολάκων.

Μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη θεωρώ ότι θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Δημοσ.
Είπα ότι η ιστορία είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά και ότι δεν ισχύει. Η ανακοίνωση θα έρθει εντός της χρονιάς το πότε δεν είναι ώρα να το πούμε ακόμα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:28 ----------

Πάντως αν αληθεύουν τα τελευταία νέα που ακούγονται για το D12U πιθανότατα να πρόκειται για μεγαλύτερη έκπληξη απ΄ότι περίμενα. Θέλω μόνο λίγο χρόνο να επιβεβαιώσω από τουλάχιστον άλλη μια θετική πηγή τα δεδομένα και θα αρχίσει σιγά σιγά ο χορός των βρυκολάκων.

Μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη θεωρώ ότι θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Αυτο σημαινει οτι το GT300 θα ειναι η εκπηξη?

Δημοσ.
για καινουριες καρτες της nvidia για φορητους εχουμε κανα νεο?

D3D11 εννοείς; Του χρόνου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:02 ----------

΄Οσων αφορά το LRB έχω την αίσθηση ότι κάποιος πιθανόν να παραήταν εσκεμμένα δραματικός. Δεν υπάρχει ακύρωση, απλά κανείς δεν γουστάρει μέχρι στιγμής να κατασκευάσει κάτι που η κατανάλωση ενέργειας ξεπερνάει τις προδιαγραφές PCI-sig και έχει επιδόσεις γύρω ή κάτω από μια 5850.

Δημοσ.

http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_5000_Leaks/

αυτα υσχιουν? αν ναι τοτε οι καρτες θα γ...νε!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:39 ----------

καλα!!! ειδα ολο το review και εμινα μα..κας!!!!

ιδικα εκει που εχουν βαλει τισ καρτεσ σε πολεσ οθονεσ εκει και αν εμινα μαλακας!!!! η 5870 ειναι πραγματικο τερας!!!!!!!!!!!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό το review είναι σαν το τέρας του frankenstein, φτιαγμένο από πολλά και διάφορα lesser parts... :o

Δημοσ.
http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_5000_Leaks/

αυτα υσχιουν? αν ναι τοτε οι καρτες θα γ...νε!!!!

Να σημειωθεί και αυτό της σελιδας 11...

Temperatures

From Tweakers.net:

Idle, fan at 20%: 40°C

Idle, fan at 50%: 32°C

Idle, fan at 100%: 31°C

Load, fan at 20%: 91°C

Load, fan at 30%: 75°C

Load, fan at 50%: 58°C

Load, fan at 100%: 53°C

είμαι περίεργος να ακούσω τον... ανεμιστήριο στο 40% που χρειάζεται περίπου για ένα "λογικό" ( 65c ; ) σε full load :o

Δημοσ.
Να σημειωθεί και αυτό της σελιδας 11...

Temperatures

From Tweakers.net:

Idle, fan at 20%: 40°C

Idle, fan at 50%: 32°C

Idle, fan at 100%: 31°C

Load, fan at 20%: 91°C

Load, fan at 30%: 75°C

Load, fan at 50%: 58°C

Load, fan at 100%: 53°C

είμαι περίεργος να ακούσω τον... ανεμιστήριο στο 40% που χρειάζεται περίπου για ένα "λογικό" ( 65c ; ) σε full load :o

Εχω την 3870χ2(asus) τον ανεμιστηρα τον εχω στο 40%.......Πιστεψε με ακουγεται λιγοτερο απο ενα κλασικο ανεμιστηρακι μιας μαμισιας ψυκτρας ενος επεξεργαστη!!!!!!και επειδη στου κουτακι μου εχω 8 ανεμιστηρια ειναι το τελευταιο που θα σκεφτω.......

Φυσικα για να λεμε ολη την αληθεια ενα φιλαρακι που ειχε την 2900xt το ανεμιστηρακι ακουγονταν απο την εξωπορτα αρα παιζει ρολο και η κατασκευη-ποιοτητα-στροφες!!!

Δημοσ.

O Pat Gelsinger έφυγε από την Intel λόγω φιάσκου με την Larrabee;

http://www.brightsideofnews.com/news/2009/9/18/pat-gelsinger-left-intel-because-of-larrabee-fiasco.aspx

Μάθαμε για το εκτιμώμενο κόστος ανάπτυξης της Larrabee, και εάν δεν ήταν η σειρά Core 2 με της υψηλές πωλήσεις της στις CPU, αυτό το project (Larrabee) θα είχε υπονομεύσει σοβαρά την δυνατότητα της IntEl στον ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, το 2011, NVIDIA και AMD θα έχουνε κάρτες γύρω στα 5-7 TeraFLOPS υπολογιστικής ισχύς, ξεπερνώντας τα 10 TeraFLOPS με τις Dual. Σύμφωνα με μια πληροφορία, η Intel σκόπευε για 1+ TeraFLOP υπολογιστικής ισχύς για την πρώτη γενιά, χαμηλότερη ισχύ από μια ATI Radeon HD 4870 και μια NVIDIA Geforce GTX 285. Με την Larrabee να έρχεται το 2011, η εταιρεία αναθεώρησε αυτό το νούμερο για να ανεβάσει τις διαθέσιμες επίδοσεις.

-- Theo Valich.

:lol:

Το μακρύ χέρι του Κροάτη πήρε το φτυάρι και έχει αρχίσει.

Δημοσ.
O Pat Gelsinger έφυγε από την Intel λόγω φιάσκου με την Larrabee;

http://www.brightsideofnews.com/news/2009/9/18/pat-gelsinger-left-intel-because-of-larrabee-fiasco.aspx

:lol:

Το μακρύ χέρι του Κροάτη πήρε το φτυάρι και έχει αρχίσει.

Φτυάρι ξεφτυάρι (και παρόλες τις ανακρίβειες του άρθρου) είναι γεγονός ότι υπάρχουν σοβαρότατα προβλήματα με το LRB. Κατ' αρχήν αν όντως πάνε για 2011 δεν θα μείνουν στα 45nm, αλλά όλα αυτά είναι λεπτομέρειες. Υπάρχει μόνο μία φιλοσοφία εδώ: put up or shut up και ειλικρινά μιας και ακούω για το τεχνολογικό τους πείραμα εδώ και χρόνια έχει καταντήσει βαρετό. Ξυπνήστε με όταν το βγάλουν στην αγορά χωρίς να χρειάζεται δικό του τροφοδοτικό και μετά το συζητάμε.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:17 ----------

Μάλλον η ATI θα παίξει μόνη της μπάλα :

http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20090916140327_Nvidia_DirectX_11_Will_Not_Catalyze_Sales_of_Graphics_Cards.html

Διαβάστε τα καραγκιοζιλίκια που δηλώθηκαν από nvidia μεριά ...

Μετάφραση : 58xx will own everything...

Τίποτα καινούργιο όσων αφορά τις PR/marketing αντιδράσεις. ΄Οτι δεν έχω ΣΗΜΕΡΑ είναι περιττό, είτε αυτό λέγεται SM3.0, D3D10.1 ή D3D11 άσχετα από ποιά εταιρία έρχονται.

Αν το D12U με περίπου 30% μεγαλύτερη πολυπλοκότητα από το Cypress αργίσει ανάλογο χρόνο λογικά στην αγορά high end δεν θα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα η NV μιας και το Hemlock δεν θα έρθει πριν τον Νοέμβριο. Για όλα τα υπόλοιπα και ειδικά τα συμβόλαια OEM για τους φορητούς ειδικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην κυριαρχίσει τουλάχιστον για ένα εξάμηνο η AMD.

Δημοσ.
Μάλλον η ATI θα παίξει μόνη της μπάλα :

http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20090916140327_Nvidia_DirectX_11_Will_Not_Catalyze_Sales_of_Graphics_Cards.html

Διαβάστε τα καραγκιοζιλίκια που δηλώθηκαν από Νvidia μεριά ...

Μετάφραση : 58xx will own everything...

Δεν νομίζω ότι είναι έτσι.

Τα τελευταία 10+ χρονιά δεν υπήρξε χρονιά που να μην παρουσιάζετε καινούρια κάρτα γραφικών με 2πλασιες επιδόσεις της προηγούμενης, γιαυτό nvidia πιστεύει ότι δεν είναι σημαντικό

να βγάλει νέα κάρτα γραφικών γιατί δεν θα προσφέρει κάτι περισσότερο από το προκάτοχο Dx10-10.1 του στο κάτω κάτω έχει και (CUDA, Stereo 3D Vision, PhysX κλπ) κάτι που δεν έχει η ATI.

Εν ολίγοις μια cool αντιμετώπιση:P.

Σαν να μας λέει ότι θα πηδήσει το dx11, είναι πιο σημαντικό το GP-GPU-ing αύξηση επιδόσεων με χρήση της κάρτας γραφικών για επεξεργασία εικόνας(photoshop ) βίντεο κλπ.

link

Η Intel καλύτερα να βγάλει μια Cpu-gpu(πχ GM4500) χαμηλών επιδόσεων με χαμηλή κατανάλωση και να αφήσει το LRBee θα είναι ξεπερασμένο κατά πολύ και θα καίει τα κερατά του σε Watt.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...